ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Η παράδοση λέει Πλίσκοβα, η φόρμα Κόνταβεϊτ, η λύση στο 1.61

Η Καρολίνα Πλίσκοβα στο WTA Finals κόντρα στην Γκαρμπίνε Μουγκουρούθα
Η Καρολίνα Πλίσκοβα στο WTA Finals © 2021 REFUGIO RUIZ/ASSOCIATED PRESS

Για τη δεύτερη αγωνιστική του WTA Finals στο γκρουπ Teotihuacán η Καρολίνα Πλίσκοβα κοντράρεται με την Ανέτ Κόνταβεϊτ σε μια αναμέτρηση για γερά νεύρα που βγάζει στοιχηματική επιλογή σε απόδοση 1.61.

Το WTA Finals συνεχίζεται και την τρίτη μέρα στη Γουαδαλαχάρα διεξάγεται η δεύτερη αγωνιστική του γκρουπ Teotihuacán, εκεί που παίρνουν μέρος Καρολίνα Πλίσκοβα, Γκαρμπίνε Μουγκουρούθα, Ανέτ Κονταβέιτ και Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα.

Πλίσκοβα - Κόνταβεϊτ: Προγνωστικά και ανάλυση

Στις 22:00 η Πλίσκοβα κοντράρεται με την Κονταβέιτ (COSMOTE SPORT 9) σε μια αναμέτρηση με παρελθόν. Αμφότερες ξεκίνησαν με νίκες στο γκρουπ έχουν απαιτητικό ματς στην πρεμιέρα. Η Τσέχα υπέταξε τη Μουγκουρούθα κάνοντας σπουδαίο ματς με ανατροπή στα τρία σετ, ενώ η Κόνταβεϊτ κόντρα στην Κρεϊτσίκοβα επικράτησε 2-0 σετ με 6-3 και 6-4 κάνοντας γεμάτη εμφάνιση και επιβεβαιώνοντας τον φαβοριτισμό της.

Όποια κερδίσει απόψε σφιχταγκαλιάζει την πρόκριση στα ημιτελικά του WTA Finals. Η παράδοση είναι με το μέρος της Πλίσκοβα, αφού η Τσέχα επικράτησε και τις τρεις φορές που αντιμετώπισε την Εσθονή, όλες όμως οι αναμετρήσεις ήταν πίσω στο 2019 και το 2018, εκεί που η Κόνταβεϊτ ήταν μια διαφορετική παίκτρια και από τότε έχει ανέβει επίπεδο. Βέβαια μπορεί να χάνει από τη δυναμική Πλίσκοβα, αλλά παραδοσιακά παλεύει τα παιχνίδια. Η διαφορά μεταξύ τους αυτό το διάστημα δεν είναι μεγάλη. Η Πλίσκοβα τρέχει ρεκόρ 22-11 σε σκληρή επιφάνεια, ενώ η Εσθονή 23-11.

Πλίσκοβα - Κόνταβεϊτ: Στοιχηματική πρόταση

Η Τσέχα είναι δυναμική παίκτρια με δυνατά χτυπήματα και εξαιρετικό σερβίς, αλλά δείχνει να έχει βαρύνει και να κινείται πιο αργά στους χώρους. Η αντίπαλός της από την άλλη είναι από τις πιο φορμαρισμένες αθλήτριες αυτό το διάστημα, ενώ προέρχεται από back to back τίτλους σε Μόσχα και Κλουζ. Το τεστ απόψε είναι πιο απαιτητικό σε σύγκριση μ’ αυτό κόντρα στην Κρεϊτσίκοβα. Η Εσθονή παίζει με αυτοπεποίθηση, αλλά η Πλίσκοβα δείχνει στο ανέβασμα, είναι πιο έμπειρη από τόσο απαιτητικά τουρνουά και έχει την παράδοση με το μέρος της. Αναμένεται αμφίρροπο παιχνίδι με αρκετή υπομονή και τις δύο να δυσκολεύονται στα πρώτα games να σπάσουν το σερβίς της αντιπάλου. Το over 20,5 games στο 1.61 είναι μια αξιόλογη επιλογή.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Πλίσκοβα - Κόνταβεϊτ: Over 20,5 (απόδοση 1.61), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ