DAILY BET

Η Ναντ τής έκοψε τον βήχα

Ο Παλουά της Ναντ απέναντι στη Λιλ στο πρωτάθλημα
Ο Παλουά της Ναντ απέναντι στη Λιλ ©2021 MICHEL SPINGLER/ASSOCIATED PRESS

Την ανωτερότητα της Ναντ και δύο παιχνίδια κινήτρου στην τελευταία αγωνιστική της Β’ Ισπανίας έχει ξεχωρίσει ο Τσάρλυ από το σημερινό κουπόνι.

Η Ναντ με την Τουλούζ δίνουν μπαράζ για μία θέση στο επόμενο Σαμπιονά. Η Τουλούζ μπήκε σε αυτήν την διαδικασία αγώνων με ενθουσιασμό. Στην πόλη υπήρξε σημαντική συσπείρωση για το πρώτο παιχνίδι με τη Ναντ και η ελπίδα για άμεση επιστροφή στην πρώτη κατηγορία.

Την τρόμαξαν τα "καναρίνια"

Η εικόνα όμως του πρώτου παιχνιδιού τους έκοψε τον βήχα. Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε διαφορετικές κατηγορίες και η σύγκριση δεν είναι εύκολη πριν παίξουν μεταξύ τους. Το γήπεδο έδειξε πως υπάρχει σοβαρή απόσταση ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η ανωτερότητα της Ναντ ήταν ένα σοκ για τους ποδοσφαιριστές, αλλά και τους φίλους της Τουλούζ. Φάνηκε από υπάρχει απόσταση ανάμεσα στις δύο ομάδες, η Ναντ κέρδισε πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό 2-1. Η Τουλούζ πλέον πρέπει να ρισκάρει για να γυρίσει την κατάσταση. Χρειάζεται μίνιμουμ δύο τέρματα απέναντι σε έναν αντίπαλο που έδειξε πολύ πιο γρήγορος. Το γεγονός αυτό με οδηγεί σε νίκη της Ναντ και στο δεύτερο παιχνίδι. Ο άσος στο 1,87 στο μέσο όρο των εταιριών.

Σφραγίζει την θέση της στα playoffs η Ράγιο

Στη Β’ Ισπανίας έχουμε την τελευταία αγωνιστική. Η Βαγιεκάνο βρήκε φόρμα στο κλείσιμο της σεζόν, πέτυχε τρεις νίκες στη σειρά και εκμεταλλευόμενη τη λευκή ισοπαλία της Χιχόν στην έδρα της Φουενλαμπράδα πάτησε στην 6η θέση που οδηγεί στα playoffs. Υποδέχεται την Λούγκο που παίζει για την ζωή της και χρειάζεται νίκη για να κλειδώσει την θέση της και να παίξει στα playoffs τις πιθανότητες της για την άνοδο. Ασφαλώς και η Ράγιο ποιοτικά είναι ανώτερη και έχει ακόμα ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Στη Λούγκο δεν κάνει ούτε η ισοπαλία. Σε περίπτωση που κερδίζει έστω μία από τις Λογρονιές, Σαμπαντέλ τις αδιάφορες ομάδες που αντιμετωπίζουν, τότε η Λούγκο σώζεται μόνο με τη νίκη. Σημαίνει λοιπόν πως δεν έχει το περιθώριο να πάει με ταμπούρι μέχρι το τέλος για να πάρει την λευκή ισοπαλία. Ο άσος της Ράγιο στο 1,55 στο μέσο όρο των εταιρειών.

Νίκη παραμονής για τη Λογρονιές

Τα πράγματα είναι πολύ απλά για την Λογρονιές. Κερδίζει την αδιάφορη Λας Πάλμας και εκτός απροόπτου παραμένει στην κατηγορία. Για να μην φθάνει η νίκη της για να μείνει στην κατηγορία χρειάζεται να κερδίσει και η Αλκορκόν την Εσπανιόλ και να κάνει διπλό η Λούγκο στην έδρα της Βαγιεκάνο. Πρόκειται για ένα υπερβολικά ακραίο σενάριο. Η Λας Πάλμας μοιάζει παρατημένη, λογικά χαμηλός ο άσος της Λογρονιές που παίζει μία κατηγορία. Στο 1,41 στο μέσο όρο των εταιρειών.

19:00 Ναντ-Τουλούζ: 1

22:00 Ράγιο Βιαγιεκάνο - Λούγκο: 1

22:00 Λογρονιές - Λας Πάλμας: 1

TAGS DAILY BET LIGUE 1 ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ