BET CORNER

Η Μπάγερν, τα γκολ στην Ολλανδία και οι διπλασιασμοί

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν στο ματς με την Αϊντχόφεν
Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν στο ματς με την Αϊντχόφεν EUROKINISSI SPORTS

Η δράση σε Champions League και Europa League συνεχίζεται και το τριήμερο εμπεριέχει ζευγάρια με έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Βγάζει χαρακτήρα η Μπάγερν, ειδικό στοίχημα στο Αϊντχόφεν - Ολυμπιακός. MatchCombo στο Αταλάντα - Ρεάλ Μαδρίτης.

(Τρίτη 22:00) Λάτσιο - Μπάγερν Μονάχου: Δείχνει σε αγωνιστική άνοδο η Λάτσιο, που τον τελευταίο ενάμιση μήνα ρολάρει και δεν θυμίζει σε πολλά την ομάδα του Δεκεμβρίου. Με περισσότερο νεύρο πλέον και αποφασιστικότητα στο παιχνίδι της καλείται να τα δώσει όλα για όλα κόντρα στο απόλυτο εμπόδιο, την Μπάγερν Μονάχου, που πριν δύο εβδομάδες έγινε η δεύτερη ομάδα μετά την Μπαρτσελόνα που κάνει το 6/6 σε μια ποδοσφαιρική χρονιά, αφού κατέκτησε και το Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων. Το Σάββατο η ιταλική ομάδα πήρε τη νίκη κόντρα στη Σαμπντόρια με το οριακό 1-0, χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα και μετά την ανάπαυλα κάνοντας κυρίως διαχείριση.

Η Μπάγερν Μονάχου δεν είναι στα πάνω της. Είναι έκδηλο αυτό. Μετά το 3-3 με την Μπίλεφελντ που έπαιξε καλά μόνο μετά την ανάπαυλα που έφερε σχεδόν τούμπα την κατάσταση, ακολούθησε η ήττα στη Φρανκφούρτη από την Άιντραχτ. Δίκαιο το τελικό 2-1. Αφαντη στο πρώτο μέρος, με τους Αετούς να κάνουν ο,τι θέλουν, ανέβηκε στο β’ μέρος η Μπάγερν, αλλά δεν μπόρεσε να ανατρέψει την κατάσταση. Πάει στο ματς χωρίς τους καταλυτικούς Παβάρ και Μίλερ, που βρίσκονται σε καραντίνα μαζί με τους Μαρτίνεθ και Γκορέτσκα.

Το Champions League αποτελεί μια διαφορετική ιστορία για την Μπάγερν Μονάχου και όσο ανταγωνιστική και να είναι η Λάτσιο, η βαυαρική ομάδα έχει τον χαρακτήρα, τη στόφα και τη ψυχοσύνθεση για να πάρει τέτοια σημαντικά ματς. Λογικό και αξιοπρεπές το 1.81 στη Stoiximan για το διπλό.


(Τετάρτη 22:00) Αταλάντα - Ρεάλ Μαδρίτης: Η Αταλάντα συνεχίζει να ζει το όνειρό της και έχει κάθε δικαίωμα να πιστεύει στην υπέρβαση. Εχει ανέβει στο πιο καθοριστικό σημείο της σεζόν. Είναι ξανά στα πάνω της, παίζοντας το γνώριμο επιθετικό στυλ της. Μεγάλη νίκη επί της Νάπολι με σκορ 4-2 και ενώ το πρώτο 45λεπτο ήταν αρκετά ισορροπημένο χωρίς πολλές ευκαιρίες. Αλλά μετά την ανάπαυλα γύρισε ο διακόπτης. Λογικά θα είναι έτοιμος ο ηγετικός σκόρερ Ιλιτσιτς.

Από τέσσερις σερί νίκες προέρχεται η Ρεάλ Μαδρίτης, που προσπαθεί όσο μπορεί να πιέσει την Ατλέτικο Μαδρίτης που προπορεύεται στη La Liga. Κέρδισε με τη ψυχή στο στόμα στο τελευταίο χρονικά ματς τη Βαγιαδολίδ 1-0, ύστερα από γκολ του Καζεμίρο στο 65’. Η διαφορά πλέον είναι στους τρεις βαθμούς, με τους Κολτσονέρος όμως να χρωστάνε και παιχνίδι. Τα αγωνιστικά προβλήματα για άλλη μια φορά πολλά για τη Ρεάλ. Εκτός ο Μπενζεμά που έχει σηκώσει την ομάδα ουκ ολίγες φορές φέτος στις πλάτες του και δίχως αυτόν οι Μαδριλένοι δυσκολεύονται να τελειώσουν τις φάσεις. Πάγια εκτός Βαλβέρδε, Οντριοθόλα, Ροντρίγκο, Μαρσέλο, Μιλιτάο, Ράμος, Αζάρ και Καρβαχάλ.

Ο άσος πιέζεται, καταγράφει καθοδική πορεία, αλλά δεν είναι τόσο φαβορί η Αταλάντα. Η απόδοσή της δεν έχει φτάσει ακόμα στο peak της, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει το know how, ενώ ο Ζιντάν πάει τα τελευταία ματς στην υπομονή και δείχνει να έχει βρει τρόπο πώς να μπαλώσει τρύπες. Το MatchCombo της Stoiximan στο Χ2 & Goal/Goal στο 2.37 κρίνεται αξιόλογο.

(Πέμπτη 22:00) Αϊντχόφεν - Ολυμπιακός: Η ευρωπαϊκή συνέχεια του Ολυμπιακού κρίνεται στην Ολλανδία. Σ’ ένα ματς ροντέο στο Φάληρο οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι 4-2, πιέστηκαν, δέχτηκαν φάσεις, αλλά μετά το 70’ ανέβασαν τις στροφές, ρίσκαραν, τους βγήκε και κάπως έτσι ήρθε η νίκη. Το σκορ του πρώτου αγώνα δίνει προβάδισμα στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, αλλά τίποτα δεν κρίνεται δεδομένο, για αυτό και ο Πορτογάλος κόουτς κρατάει χαμηλούς τόνους. Στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός προέρχεται από 1-1 με τον Άρη, που δέχτηκε την ισοφάριση λίγο πριν το τέλος με πέναλτι του Μήτρογλου. Επέμβαση έκανε ο Βρουσάι, μπήκε στην αποστολή ο Παπασταθόπουλος που χτύπησε την Κυριακή. Επιστρέφει ο Σεμέδο.

Δύο πρόσωπα παρουσίασε στο πρωτάθλημα η Αϊντχόφεν κόντρα στη Φιτέσε. Τα βρήκε σκούρα, χρειάστηκε να ανέβει στο δεύτερο ημίχρονο και να επιστρατευτούν Μάλεν και Γκέτσε για να ανατραπεί το σκορ και να έρθει το τελικό 3-1 με τα 2/3 γκολ να προέρχονται από τον Γκέτσε στο 86’ και στο 88’. Πάγια εκτός ο κομβικός εξτρέμ Χάκπο.

Τσιμπημένο το διπλό του Ολυμπιακού βάσει της εμφάνισης στο Φάληρο, ωστόσο η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς περνάει και με άλλα αποτελέσματα. Δύσκολα πάντως δεν θα κάνει φάσεις κόντρα στην ολλανδική ομάδα που έχει το λάθος. Από την άλλη όμως Μάλεν και Γκέτσε είναι άκρως επικίνδυνοι. Το ματς προσφέρεται για ειδικά στοιχήματα και υπό το πρίσμα πως αναμένεται αμφότερες να πάρουν ρίσκα και να ανέβουν μετά την ανάπαυλα το over 1,5 στο β’ ημίχρονο που κυκλοφορεί στη Stoiximan στο 1.85 κρίνεται αποδεκτό.

(Πέμπτη 22:00) Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Κράσνονταρ: Οριακό προβάδισμα πρόκρισης πέτυχε η Ντιναμό με το 3-2 του πρώτου αγώνα, σ’ ένα ματς που εκ πρώτης όψεως φαντάζει ισορροπημένο. Οι Κροάτες όμως στήθηκαν σωστά αμυντικά μετά το 2-2 στο 69’, οι Ρώσοι πήραν τις πρωτοβουλίες, αλλά ουσιαστικά η Ντιναμό δεν καρδιοχτύπησε. Την ίδια ώρα χτύπησε στο 75’, έκανε το 3-2, και τα πόδια των… αντιπάλων κόπηκαν. Από εκεί και πέρα έπαιξε τόσο όσο. Πειθαρχημένη εμφάνιση, δίκαιη νίκη, πάτησε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και όποτε χρειάστηκε να παίξει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας το έκανε με επιτυχία. Χωρίς υποχρεώσεις στο εγχώριο πρωτάθλημα η γηπεδούχος, αφού το ματς με τη Χάιντουκ δεν έγινε.

Το πάλεψε όσο μπορούσε η Κράσνονταρ, αλλά η απουσία επίσημων υποχρεώσεων εδώ και δύο μήνες την επηρέασε ώστε να βρει ρυθμό και να είναι συγκεντρωμένη. Κακή αμυντική λειτουργία, είχε το λάθος στο παιχνίδι της, ενώ και στο Κύπελλο πριν δύο μέρες κόντρα στην κατώτερη Σότσι έκανε πολλά λάθη και αποκλείστηκε με σκορ 2-1.

Η οικοδέσποινα πατάει καλύτερα, είναι σε θετικό μομέντουμ και αποδείχθηκε πολύ δύσκολος αντίπαλος για τους Ρώσους στο πρώτο ματς. Το 2.22 του άσου στη Stoiximan κρίνεται δελεαστικό.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Photo credits: eurokinissi

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ