TOTAL BETTING

Η μεσημεριανή πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δυάδα στο 4.10

Ντιαμπί, Βιρτς και Αμίρι πανηγυρίζουν το γκολ του Γάλλου εξτρέμ κόντρα στη Σέλτικ για το Europa League
Ντιαμπί, Βιρτς και Αμίρι πανηγυρίζουν το γκολ του Γάλλου εξτρέμ κόντρα στη Σέλτικ © 2021 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

To Match Money ακτινογραφεί το μεσημεριανό πρόγραμμα του Σαββάτου και καταλήγει σε δυάδα από τις μεγάλες λίγκες.

Υπερβατική σεζόν στη La Liga μέχρι τώρα η Ρεάλ Σοσιεδάδ, που μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την Μπαρτσελόνα τρέχει αήττητο σερί 13 αγώνων (8-5-0). Η συγκυρία πάντως δεν φαίνεται ευνοϊκή για τους Βάσκους και το σερί τους κινδυνεύει στο εκτός έδρας με την Εσπανιόλ.

Από ματς της Πέμπτης στο Μονακό για το Europa League, όπου ηττήθηκε, έχασε και δύο πολύ σημαντικά στελέχη με τραυματισμούς (Μίκελ Μερίνο και Νταβίντ Σίλβα). Τώρα θα αντιμετωπίσει μία αντίπαλο (17:15 Novasports 1HD, Live από το SPORT24) σαφώς πιο φρέσκια και η οποία εντός έδρας έχει μόνο μια ήττα, κι αυτή από την Ατλέτικο με γκολ στο… 100’! Γύρω στο 3.00 o άσος, μας επιτρέπει να πάρουμε την κάλυψη του DNB.

Λειψία - Λεβερκούζεν: Προγνωστικά και Ανάλυση

Λειψία – Λεβερκούζεν (18:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24) στην Bundesliga, σε ένα ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που προφανώς έχουν στόχο την έξοδο στο επόμενο Champions League. Η Λειψία ξέσπασε στο Βέλγιο μεσοβδόμαδα, όμως εξακολουθεί να μην έχει βρει σταθερότητα και είναι χαρακτηριστικό ότι φέτος στην Bundesliga δεν έχει καταφέρει να κάνει δύο σερί νίκες, ενώ συνολικά στη σεζόν, και μετρώντας όλες τις διοργανώσεις, μόνο μια φορά ντούμπλαρε τις νίκες της, στο τέλος Οκτωβρίου, όταν μετά το 4-1 επί της Γκρόιτερ Φιρτ για το πρωτάθλημα νίκησε 1-0 την Μπάμπελσμπεργκ για το κύπελλο.

Επιπλέον, και σήμερα αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα από τον κορονοϊό και τους τραυματισμούς (απόντες Γκουλάτσι, Όρμπαν, Σιμακάν, Πάουλσεν, Ντάνι Όλμο κτλ.), ενώ ξανά δεν θα κάτσει στον πάγκο της ο Τζέσι Μαρς, που επίσης βρίσκεται σε καραντίνα.

Χωρίς σοβαρά προβλήματα, αντίθετα, η Λεβερκούζεν, για την οποία επανέρχεται ο αρχισκόρερ Σικ, και έχει την ποιότητα και τη δυναμική ώστε να δυσκολέψει τους "ταύρους" πολύ περισσότερο από ό,τι δείχνουν τα 4άρια του διπλού. Ειδικά μάλιστα όταν το Ρεντ Μπουλ Αρένα θα είναι σήμερα άδειο, αφού μετά την έκρηξη κρουσμάτων στη Σαξονία το ματς θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Εσπανιόλ – Σοσιεδάδ: 1 DNB (απόδοση 2.12), 17:15
  • Λειψία - Λεβερκούζεν: Χ2 (απόδοση 1.95), 18:30

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League και την Bundesliga μέχρι τα πρωταθλήματα της Χιλής και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ