BETMARKET TIPS

Η ίωση των Γάλλων και το πάθος των Αργεντινών για το 1.95

Οι παίκτες της Αργεντινής πανηγυρίζουν την πρόκριση σε βάρος της Κροατίας
Οι παίκτες της Αργεντινής πανηγυρίζουν την πρόκριση σε βάρος της Κροατίας 2022 PAVEL GOLOVKIN / AP PHOTO

Το BetMarket.gr αναλύει τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με διπλό στοίχημα στο 3.00 και το 1.95.

Ηταν 30 Ιουνίου 2018 όταν η Γαλλία πέρασε πάνω από την Αργεντινή στον δρόμο για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ηταν κάτι περισσότερο από 4 χρόνια πριν όταν ο Εμπαπέ με δύο προσωπικά γκολ έδινε άλλη μια παράσταση που πιστοποιούσε πως αφήνει τον Μέσι στην ιστορία και έρχεται η δική του εποχή.

Σήμερα, με τους δύο τους συμπαίκτες στην Παρί Σεν Ζερμέν, θα δώσουν ακόμη μια μάχη, ακόμη πιο κυριολεκτική για την κορυφή του κόσμου. Ο Μέσι στα 35 του για να πείσει πως αυτός είναι ακόμη εκεί, ο Εμπαπέ για να κάνει το 2/2 και μια απόδειξη πως πλέον εκείνος είναι ο καλύτερος όλων.

Η Γαλλία με ένα πληρέστατο ρόστερ, δίχως κενά, με παίκτες πρώτης γραμμής σε κάθε θέση. Με τον Εμπαπέ στη θέση του πρώτου σκόρερ της διοργάνωσης και τον Γκριεζμάν να έχει δημιουργήσει 21 ευκαιρίες για τους συμπαίκτες του, περισσότερες από κάθε άλλο στην διοργάνωση.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Αργεντινή με τον Μέσι να βρίσκει άξιους παραστάτες 10+ χρόνια νεότερους, στο πρόσωπο των νεαρών Εντσο Φερνάντες και Αλβαρες. Με over 1.5 ενεργητικό στα πέντε από τα 6 παιχνίδια της για το Μουντιάλ 2022 και άμυνα που δέχεται μόλις 5,37 τελικές ανά αγώνα στο δρόμο για τον τελικό.

Σε ένα παιχνίδι που δείχνει σε απόλυτη ισορροπία, μια μικρή λεπτομέρεια μπορεί να κρίνει τον τελικό νικητή. Η Αργεντινή με την ευελιξία της, το πάθος της, την ομαδικότητα της, ίσως έχει το πάνω χέρι απέναντι σε μια Γαλλία που ταλαιπωρήθηκε από ίωση. Όλο αυτό θα επηρεάσει την ετοιμότητα κάποιων ποδοσφαιριστών αλλά και την τακτική τους συγκέντρωση. Σε αυτή τη μεγάλη μάχη θα δώσουμε ένα μικρό πλεονέκτημα στην Αλμπισελέστε σε απόδοση 3,00.

Οι ποδοσφαιριστές της Αργεντινής παίζουν με πάθος και δεν θα διστάσουν να βάλουν τα πόδια τους στη "φωτιά", είτε για να κλέψουν μπάλες, είτε για να ανακόψουν προϋποθέσεις αντεπίθεσης από τη Γαλλία. Στο 1,95 η περίπτωση του να κάνει over 12.5 φάουλ η Αργεντινή. Κάπου εκεί είναι και ο μέσος όρος της στο Μουντιάλ καθώς έχει κάνει 74 φάουλ σε 6 αγώνες.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Αργεντινή - Γαλλία, 17:00 (Μονά)

  • Αργεντινή στην κανονική διάρκεια (3.00)

  • Αργεντινή over 12,5 φάουλ (1.95)

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ. Ανάλυση του αγώνα, στήλες με ειδικά στοιχήματα και live σύγκριση αποδόσεων Μουντιάλ 2022 για όλες τις στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα σε πραγματικό χρόνο!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΝΙΚΗΤΗ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ