BET CORNER

Η ευκαιρία της Μπενφίκα, τα γκολ στο Μπέργκαμο και η ισορροπία στο Γιουβέντους - Τσέλσι

Ο Ραφαέλ Τολόι πανηγυρίζει με τον Ρόμπιν Γκοζένς γκολ κόντρα την Ίντερ
Ο Ραφαέλ Τολόι πανηγυρίζει με τον Ρόμπιν Γκοζένς © 2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Βραδιά γεμάτη αστέρια και δυνατές μονομαχίες στο UEFA Champions League. Αξίζουν τα γκολ στο Αταλάντα - Γιούνγκ Μπόις. Παιχνίδι με ασιατικό στο Μπενφίκα - Μπαρτσελόνα, επιλογή του 1.90 από τον Γιουβέντους - Τσέλσι.

(19:45) Αταλάντα - Γιουνγκ Μπόις: Μετά από δύο σερί νίκες η Αταλάντα κόλλησε. Αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Ίντερ σ’ ένα ματς ροντέο που βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά παρουσίασε εκπληκτικά αντανακλαστικά και το γύρισε, ωστόσο στο 71’ ο Τζέκο έφερε την ισορροπία. Στα θετικά πάντως το γεγονός πως οι Μπεργκαμάσκι θύμισαν κάτι στην περσινή σαρωτική και κυρίως απολαυστική ομάδα. Από εκεί πέρα όμως αμυντικά ακόμα μπάζει και δίνει πολλά δικαιώματα.

Η Γιουνγκ Μπόις είναι σε σούπερ κατάσταση, δεν έχει χάσει στην τελευταία δεκάδα αγώνων, ενώ στην πρεμιέρα του Champions League υπέταξε 2-1 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με ανατροπή στο β’ μέρος και έχοντας αριθμητικό πλεονέκτημα από το 35’ λόγω αποβολής του Μπισάκα. Στην πρεμιέρα από την πλευρά της η οικοδέσποινα αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Βιγιαρεάλ στο Θεράμικα σ’ ένα αρκετά ισορροπημένο ματς. Κομβική η επιστροφή του πολύτιμου επιθετικού Μουριέλ για την Αταλάντα.

Φαγωμένες οι τιμές για τον άσο, αναμενόμενα, καθώς η Αταλάντα βρίσκει σιγά σιγά τον εαυτό της, η Γιουνγκ Μπόις όμως πολύ εύκολα μπορεί να το κάνει ροντέο το παιχνίδι, το έχει δείξει στα περισσότερα φετινά παιχνίδια της, αφού δεν παίζει συντηρητικά. Στο 2.05 εντοπίζεται στη Stoiximan το over 3,5 που συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες επιβεβαίωσης, αφού αμφότερες βρίσκουν δίχτυα με μεγάλη συνέπεια.

(22:00) Μπενφίκα - Μπαρτσελόνα: Με ισοπαλία ξεκίνησε στο φετινό Champions League η Μπενφίκα. Ηταν ανώτερη από τη Ντιναμό Κιέβου (0-0), δημιούργησε πλειάδα ευκαιριών, είχε σε τρομερή βραδιά τον Βλαχοδήμο και την κατοχή, ωστόσο στο τέλος λίγο έλειψε να χάσει. Ο διεθνής γκολκίπερ όμως έσωσε την παρτίδα με διπλή επέμβαση, ενώ στην τελευταία φάση του αγώνα ακυρώθηκε γκολ των Ουκρανών λόγω οφσάιντ. Στο πρωτάθλημα ως τώρα τα πάει κάτι παραπάνω από περίφημα με 7/7 νίκες, βρίσκεται στην κορυφή και στο +4 από την Πόρτο και τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας. Η αυτοπεποίθηση βρίσκεται στα κόκκινα, αφού έχει ξεκινήσει τη σεζόν κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά παίζοντας ανά καιρούς θελκτικό ποδόσφαιρο.

Τι είχες Μπαρτσελόνα; Τι είχα πάντα! Ήττα με κάτω τα χέρια από την Μπάγερν με 3-0. Αθλια εμφάνιση και 1-1 με τη Γρανάδα, δεν… βλεπόταν και ίσως άξιζε να χάσει από την Κάδιθ εκτός έδρας. Εν τέλει την Κυριακή έκαμψε την αντίσταση της Λεβάντε εντός έδρας με 3-0. Δεν εντυπωσίασε φυσικά, αλλά έδειξε ότι μπορεί να βγάλει παλμό. Στα θετικά η επιστροφή του Ανσού Φατί μετά από δέκα μήνες απουσίας λόγω τραυματισμού, ο οποίος σκόραρε δέκα λεπτά αφότου μπήκε στον αγωνιστικό χώρο. Γεγονός που πλημμυρίζει αισιοδοξία άπαντες, αφού το είχαν ανάγκη, κυρίως ο Κούμαν που είναι συνεχώς στα σχοινιά και το κλίμα είναι βαρύ. Πάγια εκτός Ντεμπελέ, Αγουέρο, Ζόρντι Άλμπα και Μπρέιθγουεϊτ.

Η Μπενφίκα μετά από πολλές δεκαετίες έχει μια καλή ευκαιρία να υποτάξει την Μπαρτσελόνα, δεν θα βρει καλύτερη ευκαιρία από την αποψινή. Πιο αξιόπιστοι οι Λουζιτανοί, ρολάρουν, κάνουν ευκαιρίες, έχουν ηθικό, την ώρα που στην Μπαρτσελόνα παίζουν κάτι… σαν ποδόσφαιρο ανά καιρούς και πελαγώνουν. Στο 1.80 στη Stoiximan το ασιατικό +0,25 για την Μπενφίκα έχει την προσοχή μας.

(22:00) Γιουβέντους - Τσέλσι: Δεν είναι και στα high της η Γιουβέντους, παρατηρείται έντονα αυτό από τα τελευταία αποτελέσματα. Ήττα με 2-1 από τη Νάπολι εκτός, νίκη 3-0 στη Σουηδία κόντρα στη Μάλμε, 1-1 εντός με τη Μίλαν, νίκη με 3-2 εκτός με τη Σπέτσια, ίδιο σκορ, εντός αυτή τη φορά πριν τρεις μέρες με τη Σαμπντόρια. Πολλά τα αμυντικά θέματα, αρκετά σημαντικά και τα ευρύτερα προβλήματα για τη Γηραιά Κυρία. Το έκανε ροντέο από το πουθενά το ματς με τους Γενοβέζους, είχε κάποια νεκρά διαστήματα, ενώ έχασε τους καταλυτικούς Μοράτα και Ντιμπάλα, που λογικά θα λείψουν και από το ματς με την Τορίνο για το πρωτάθλημα. Θα πάει στην κορυφή με τους Κιέζα και Κεάν. Δεν είναι μόνο το γεγονός πως δέχεται εύκολα γκολ, ορισμένα από αυτά προήλθαν από στατικές στιγμές.

Από την πρώτη ήττα της στο πρωτάθλημα προέρχεται η Τσέλσι, που έχασε από τη Μάντσεστερ Σίτι 1-0. Μάλλον την κολακεύει το τελικό σκορ, θα μπορούσε να πάρει και άλλες διαστάσεις, ενώ σε γενικές γραμμές επιθετικά ήταν άνοστη. Ήταν ένα κλικ κατώτερη των προσδοκιών. Στην πρεμιέρα του Champions League επικράτησε 1-0 στο Λονδίνο της Ζενίτ χάρη σε γκολ του Λουκάκου και σε μια αναμέτρηση που ζορίστηκε αρκετά. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον καταλυτικό Καντέ, που ανιχνεύθηκε θετικός στον κορονοϊό. Ούτε τώρα οι Πούλισιτς, Μάουντ και ο μπακ Τζέιμς.

Η απουσία του Καντέ άλλαξε ελαφρώς τις ισορροπίες, καθώς το διπλό ανέβηκε. Η Γιουβέντους δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά, θα δώσει χώρους, καθώς χωρίς Ντιμπάλα - Μοράτα θα της είναι δύσκολο να κάνει παιχνίδι πρωτοβουλίας. Η Τσέλσι πατάει πιο γερά, έχει λιγότερα αμυντικά θέματα εν συγκρίσει με την ομάδα του Μαξ Αλέγκρι, ωστόσο δεν κάνει μεγάλες φάσεις εύκολα και δυσκολεύεται στο γκολ. Το Χ στο ημίχρονο που κυκλοφορεί στη Stoiximan στο 1.90 μπαίνει στο παιχνίδι μας.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ