XGOALS BET

Η απουσία του Κουλιμπαλί και τα xGoals της Βερόνα οδηγούν στο 1.80

Ο άσος της Νάπολι Καλίντου Κουλιμπαλί
Ο Καλίντου Κουλιμπαλί © 2021 LUVA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Επικίνδυνη επιθετικά και με γεμάτα xGoals η Βερόνα μπορεί να εκμεταλλευτεί την απουσία του Κουλιμπαλί στη Νάπολι.

Η Νάπολι υποδέχεται τη Βερόνα απόψε στο Σαν Πάολο (19:00 Cosmote Sport 8HD, Live από το SPORT24) για τη 12η αγωνιστική της Serie A. Το παιχνίδι είναι φαινομενικά βατό για την πρωτοπόρο του ιταλικού πρωταθλήματος με τον άσο να προσφέρεται στο 1.45, παρόλα αυτά τα xGoals της Βερόνα μαρτυρούν ότι μπορεί να απειλήσει την άμυνα των "παρτενοπέι".

Η ευκολία με την οποία σκοράρει φέτος η Βερόνα εντυπωσιάζει. Η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ έχει φέτος την τρίτη καλύτερη επίθεση της Serie A με 24 γκολ ενεργητικό, πίσω μόνο από τις Μίλαν (25) και Ιντερ (28). Είναι χαρακτηριστικό ότι στις πρώτες 11 αγωνιστικές έμεινε άσφαιρη μόνο μία φορά και μετράει 9 συνδυαστικά G/G και Οver 2,5.

Νάπολι - Βερόνα: Προγνωστικά και Ανάλυση

Το επιθετικό ποδόσφαιρο της Βερόνα επιβεβαιώνεται και με τα xGoals. Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια με αντιπάλους πρώτης γραμμής, το σύνολο του Τούντορ δεν έπεσε ποτέ κάτω από το ένα xGoal, πράγμα που σημαίνει ότι άξιζε σε όλα τουλάχιστον ένα τέρμα.

Στη νίκη με 2-1 επί της Γιουβέντους ήταν άκρως ανταγωνιστική με τα xGoals στο 1,58-1,79. Στο επιβλητικό 4-1 επί της Λάτσιο υπερείχε ξεκάθαρα αφού τα xGoals έγραψαν 3,54-1,42. Στην ήττα εκτός έδρας με 3-2 από τη Μίλαν, δεν άξιζε να χάσει με βάση τα xGoals (1,52-1,58), ενώ και στο 3-2 επί της Ρόμα, μπορεί το σκορ να πήγε ψηλότερα απ’ όσο έπρεπε, ωστόσο συνολικά ήταν ανώτερη (xGoals 1,02-0,66).

Η Βερόνα έχει φέτος 61 τελικές (5,5 ανά ματς) μέσα από τη μεγάλη περιοχή και 13 από τη μικρή, όταν για παράδειγμα η Γιουβέντους με ματς περισσότερο έχει εκτελέσει από τη μικρή περιοχή μόνο 12 φορές.

Σημαντική η απουσία του Κουλιμπαλί

Η Νάπολι βέβαια διατηρεί φέτος την κορυφαία άμυνα με μόλις τρία γκολ παθητικό, ωστόσο για αυτόν τον αγώνα θα πρέπει να συνυπολογίσουμε την απουσία του κορυφαίου στόπερ της, Κουλιμπαλί. Επίσης θα πρέπει να θυμηθούμε την τελευταία αγωνιστική του περσινού πρωταθλήματος, που η αδιάφορη Βερόνα πήρε 1-1 στο Σαν Πάολο και ουσιαστικά πέταξε εκτός Champions League τους "παρτενοπέι".

Όλα τα παραπάνω λοιπόν συνηγορούν στο ότι η Βερόνα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα της Νάπολι και να βοηθήσει ώστε να βγει το αμφίσκορο στο 1.80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νάπολι - Βερόνα: Goal/Goal (απόδοση 1.80), 19:00
TAGS XGOALS BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ