BETMARKET TIPS

Γύρισε φαβορί η ΑΕΚ στην Τούμπα, στα… τάρταρα οι άσοι Κηφισιάς και Βόλου

Γύρισε φαβορί η ΑΕΚ στην Τούμπα, στα… τάρταρα οι άσοι Κηφισιάς και Βόλου
Ο Ραχμάν Μπάμπα με τον Νίκλας Ελίασον INTIME SPORTS

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι πτώσεις αποδόσεων στην επερχόμενη αγωνιστική της Stoiximan Super League φτάνοντας μέχρι και το 33% - Το Betmarket.gr έχει το ρεπορτάζ!

Μπήκαμε στην τελευταία στροφή του ελληνικού πρωταθλήματος, εκεί που όπως όλα δείχνουν τα πράγματα έχουν αρχίσει να… ξεκαθαρίζουν σιγά-σιγά όσον αφορά τουλάχιστον τον τίτλο του πρωταθλητή, καθώς στην… ουρά πέφτουν κορμιά!

Γύρισε σε αποδόσεις φαβορί η ΑΕΚ στην έδρα του ΠΑΟΚ

Η ΑΕΚ μετά την τεράστια νίκη επί του Παναθηναϊκού στην OPAP Arena είναι πλέον το αδιαμφησβήτητο φαβορί για την κατάκτηση του πιο συναρπαστικού πρωταθλήματος που έχουμε δει! Η απόδοσή της για τον τίτλο της τρέχουσας σεζόν (2023-2024) βρίσκεται σε τιμές κοντά στο 1.15 από τις στοιχηματικές εταιρίες.

Η απόσταση των τεσσάρων πόντων που έχει αποκτήσει η Ενωση από τους διώκτες της είναι πολύ δύσκολο να καλυφθεί, ευρισκόμενοι μόλις 3 αγωνιστικές πριν το τέλος.

Οι αναμετρήσεις της ΑΕΚ μέχρι το φινάλε της σεζόν:

  • ΠΑΟΚ – ΑΕΚ
  • Ολυμπιακός – ΑΕΚ
  • ΑΕΚ – Λαμία

Η εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας του Αλμέιδα κόντρα στον Παναθηναϊκό μεσοβδόμαδα (πολλοί την χαρακτηρίζουν ως την καλύτερη φετινή της), αλλά και η κάκιστη εικόνα του ΠΑΟΚ στα τελευταία παιχνίδια με Μπριζ, Ολυμπιακό και Λαμία έχουν φέρει αλλαγές στις αποδόσεις του κυριακάτικου αγώνα της Τούμπας.

Οι αρχικές αποδόσεις: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: 1 (2.58) – Χ (3.29) – 2 (2.80)

Οι τρέχουσες αποδόσεις: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: 1 (3.00 ) – Χ (3.26) – 2 (2.45 )

Χαμός στα… Playouts – Οι πτώσεις δείχνουν άσο σε Βόλο/Κηφισιά και ισοπαλία στην Τρίπολη

Στα Playouts μεγάλη μάχη για την παραμονή δίνουν Κηφισιά, Βόλος και Παναιτωλικός, καθώς μία εκ των τριών ομάδων πιθανότατα δεν θα βρίσκεται του χρόνου στην μεγάλη κατηγορία.

Με δύο αγωνιστικές να απομένουν… οι ομάδες που μάχονται για την παραμονή δεν έχουν περιθώρια για… στραβοπατήματα.

  • Η Κηφισιά υποδέχεται τον υποβιβασμένο ΠΑΣ Γιάννενα και η απόδοσή της βρίσκεται στο 1.40 από το αρχικό 1.80 (πτώση της τάξης του 22%)
  • Ο Βόλος υποδέχεται τον αδιάφορο Πανσερραϊκό και η απόδοσή του είναι αυτήν με την μεγαλύτερη πτώση (33%), καθώς από το 1.90 έχει βρεθεί στο…1.25!
  • Κλείνοντας, σημαντική πτώση παρατηρείται και στο Χ του Αστέρα Τρίπολης με τον ΟΦΗ (από το 3.10 στο 2.60!).
Γύρισε φαβορί η ΑΕΚ στην Τούμπα, στα… τάρταρα οι άσοι Κηφισιάς και Βόλου
BETMARKET.GR

Επισκεφτείτε καθημερινά το Betmarket.gr για να βλέπετε τις πτώσεις και την σύγκριση των αποδόσεων από όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες στην Ελλάδα

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ