BET CORNER

Γκολ του 2.00+ από Ισπανία και Πορτογαλία, με σκόρερ στο Νάπολι - Λάτσιο

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε κόντρα στη Λίβερπουλ σε ματς για το Champions League στη Μαδρίτη
Ο Ντιέγκο Σιμεόνε κόντρα στη Λίβερπουλ © 2021 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ψάχνει κάπου να ξεσπάσει μετά την ήττα από τη Μίλαν και έχει ιδανικό αντίπαλο μπροστά της. Με προβλήματα η Πόρτο κόντρα στη Γκιμαράες, ποντάρισμα σε σκόρερ στο Νάπολι - Λάτσιο..

(19:30) Κάδιθ - Ατλέτικο Μαδρίτης: Το κατάφερε και αυτό η Κάδιθ. Η άμυνά της την πρόδωσε για άλλη μια φορά κα λύγισε από τη Χετάφε, μια από τις χειρότερες επιθέσεις της La Liga την τρέχουσα σεζόν και μέχρι πρότινος ουραγό. Το 4-0 είναι βαρύ σκορ, τα λάθη ήταν πολλά στην άμυνα και όσο φιλότιμη ομάδα και να είναι, είναι άναρχη και δίνει δικαιώματα. Η Ατλέτικο Μαδρίτης προέρχεται από δύο υποτονικές εμφανίσεις στη Μαδρίτη, κέρδισε στο όριο με γκολ στο 87’ την Οσασούνα στο πρωτάθλημα και μεσοβδόμαδα έχασε με το ίδιο σκορ (1-0) από τη Μίλαν για το Champions League δεχόμενη γκολ στο ίδιο χρονικό σημείο. Πλέον έχει μπλέξει και δεν εξαρτάται μόνο από την ίδια η πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League. Ξανά εκτός ο μπακ Τρίπιερ και ο επιθετικός Φέλιξ. Ο σημερινό αντίπαλος είναι ιδανικός για να ξεσπάσει η Ατλέτι, έχει την ποιότητα για να δούμε ένα ματς με γκολ, αφού η Κάδιθ είναι προβληματική ανασταλτικά. Υψηλό το 2.18 στη Stoiximan για το Over 2,5, αξίζει το ρίσκο.

(21:45) Νάπολι - Λάτσιο: Πολλά προβλήματα, γκρίνια και ντεφορμάρισμα στη Νάπολι. Η πρωτοπόρος καλείται να δώσει ένα αρκετά ύπουλο τεστ κόντρα στην έκτη Λάτσιο που ζει και αναπνέει για τα μεγάλα παιχνίδια και έχει ξανά στη φαρέτρα της τον γκολτζή Ιμόμπιλε. Η Νάπολι δείχνει να έχει χάσει την αμυντική ασφάλειά της. 1-1 με τη Βερόνα πριν τη διακοπή, ήττα 3-2 στο Μιλάνο από την Ίντερ την προηγούμενη εβδομάδα 2-1 στη Ρωσία από τη Σπαρτάκ Μόσχας για το Europa League, υπό κακές καιρικές συνθήκες και τους Μοσχοβίτες να παίζουν με τα νεύρα του Σπαλέτι. Η ομάδα του έκανε πολλές ευκαιρίες αλλά η ισοφάριση δεν ήρθε ποτέ και πλέον θα παίξει τα ρέστα της με τη Λέστερ σε δέκα μέρες. Νοκ άουτ ο γκολτζής Οσίμχεν, χάνει και άλλο ο εξτρέμ Πολιτάνο και ο χαφ Ανγκισά. Λογικά έτοιμος ο Ινσίνιε.

Η Λάτσιο επέστρεψε άμεσα στις θετικές εμφανίσεις, καθώς το περασμένο Σάββατο έχασε από τη Γιουβέντους στη Ρώμη με δύο πέναλτι, αν και δεν άξιζε κάτι παραπάνω. Μεσοβδόμαδα κέρδισε στη Μόσχα τη Λοκομοτίβ 3-0 με μεγάλη ευκολία, με τον Ιμόμπιλε παρών και να δίνει ξανά σ’ όλους θάρρος, σκοράροντας τα 2/3 γκολ, το τρίτο ο Πέδρο. Προβληματίζει η Νάπολι, δεν έχει καθαρό μυαλό τελευταία, κάνει λάθη και έχει χάσει την αμυντική ασφάλειά της. Στο 2.65 στη Stoiximan το ενδεχόμενο να σκοράρει ο Ιμόμπιλε να σκοράρει, δίκαιη τιμή, μπαίνει στο παιχνίδι. Οριακά αποδεκτό το G/G βάσει της φύσης των δύο ομάδων που τιμάται στο 1.65 στη Stoiximan.

(22:30) Πόρτο - Γκιμαράες: Στο Ντραγκάο η Πόρτο ψάχνει επιστροφή στις νίκες, καθώς μεσοβδόμαδα υποτάχθηκε στο Λίβερπουλ 2-0 και πλέον την τελευταία αγωνιστική του Champions League θα παίξει τα ρέστα της. Κρατάει τις τύχες στα χέρια της στο ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης, αφού οι Ισπανοί έχασαν από τη Μίλαν και έμπλεξαν. 15 βαθμούς η Λίβερπουλ, 5 η Πόρτο, από 4 Μίλαν και Ατλέτι. Πάει πάντως με προβλήματα στο αποψινό ματς στο χώρο της άμυνας, αφού Μαρκάνο, Πέπε και Κονσεϊσάο είναι εκτός και αναγκαστικά θα πάει με λύσεις ανάγκης στην άμυνα, κάτι που περιμένουμε να μην φέρει συνοχή.

Η Γκιμαράες προέρχεται από αποκλεισμό στο Κύπελλο κόντρα στη Μορεϊρένσε με 3-2, σ’ ένα ματς που έπιασε καλή απόδοση μόνο στο β’ μέρος που είχε βρεθεί ήδη με την πλάτη στον τοίχο, μια αντίπαλο μάλιστα που την είχε κερδίσει πριν τη διακοπή, εντός αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα με 2-1. Η Πόρτο δεν χάνει στα ματς πρωταθλήματος, θα τα δώσει για άλλη μια φορά ως το τέλος για τον τίτλο, είναι 39 ματς αήττητη, με τελευταία ήττα στις 30/10/2020 από την Πάσος Φερέιρα με 3-2. Περιμένουμε προβληματική την άμυνά της, έτσι και αλλιώς τα παιχνίδια της είναι ανοιχτά στο πρωτάθλημα, ενώ η Γκιμαράες είναι αξιόλογη ομάδα με δυνατό ρόστερ. Μπορεί να βρει δίχτυα. Τα 3/4 τελευταία ματς τους έληξαν G/G, στο 2.05 κυκλοφορεί στη Stoiximan, αξίζει το ρίσκο.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ