TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Για την πρώτη της νίκη με τον Ραπ στον πάγκο η Χολστάιν Κιλ στο 2.05

Οι παίκτες της Χολστάιν Κιλ πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στην Κολωνία
Οι παίκτες της Χολστάιν Κιλ πανηγυρίζουν © 2021 ROLF VENNENBERND-POOL PHOTO/ASSOCIATED PRESS

Η Χολστάιν Κιλ υποδέχεται την Ντινάμο Δρέσδης στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Β’ Γερμανίας σε ένα κρίσιμο παιχνίδι για τη μάχη της παραμονής.

Η Χολστάιν Κιλ την περσινή σεζόν έκανε εξαιρετική πορεία, τερμάτισε τρίτη στο πρωτάθλημα της Β’ Γερμανίας και διεκδίκησε την παρθενική άνοδο της ιστορίας της στην Bundesliga μέσω των μπαράζ, χωρίς όμως να τα καταφέρει απέναντι στην Κολωνία.

Το καλοκαίρι υπήρξαν σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας με τρεις κομβικούς παίκτες, τον Λι, τον Ζέρα και τον Μέφερτ να αποχωρούν για τη Μάιντς, την Αρμίνια και το Αμβούργο αντίστοιχα. Οπως ήταν λογικό, η Χολστάιν επηρεάστηκε από αυτές τις απώλειες και ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα πολύ άσχημα με συνέπεια την παραίτηση του τεχνικού Ολε Βέρνερ μετά την εντός έδρας ήττα από το Αννόβερο με 3-0 στις 18 Σεπτεμβρίου.

Κοντά στη στροφή η Χολστάιν Κιλ

Η Χολστάιν αναγκαστικά βγήκε στην αγορά για νέο προπονητή και επέλεξε τον Μάρσελ Ραπ, ο οποίος ανέλαβε για πρώτη φορά επαγγελματική ομάδα και θέλει πολύ να δείξει θετικό πρόσημο στην πρώτη του σοβαρή δουλειά.

Στα τρία ματς με τον Ραπ στον πάγκο, οι "πελαργοί" έχουν φέρει ισάριθμες ισοπαλίες με 1-1. Η τελευταία εκτός έδρας με το Αμβούργο, που θεωρείται φαβορί για την άνοδο. Η Χολστάιν έπαιξε εξαιρετικά στο Φολκσπαρκστάντιον (xGoals 1,80-1,80) και έφτιαξε ευκαιρίες ακόμη και για να κερδίσει.

Σε κάθε περίπτωση, έδειξε πως βρίσκεται κοντά στην πρώτη της νίκη με τον Ραπ στον πάγκο και σίγουρα θα την αναζητήσει κόντρα στην ντεφορμέ Ντινάμο (19:30 Live από το SPORT24). Η Δρέσδη έχει μεν 13 βαθμούς, ωστόσο οι δέκα εξ αυτών ήρθαν στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές. Εκτοτε μετράει επτά ήττες σε οχτώ ματς! Τελευταία το οδυνηρό 0-1 από τη Ζαντχάουζεν, η οποία επίσης μάχεται για την παραμονή.

Αν στα παραπάνω συνυπολογίσουμε ότι η Ντινάμο έχει μαζεμένες απουσίες στην άμυνα (Λέβε, Μάι, Κνίπινγκ) και κυρίως την αρνητική της παράδοση (1-1-8) στο Κίελο, τότε ο άσος στο 2.05 δένει καλά.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χολστάιν Κιλ - Ντινάμο Δρέσδης: 1 (απόδοση 2.05), 19:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ