TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Γερμανία Προγνωστικά: Ύπουλο ματς για την πρωτοπόρο Ουνιόν

Οι παίκτες της Μπόχουμ πανηγυρίζουν τη μεγάλη νίκη μέσα στο Ντόρτμουντ για τη σεζόν 2021/22
Οι παίκτες της Μπόχουμ πανηγυρίζουν τη μεγάλη νίκη μέσα στο Ντόρτμουντ για τη σεζόν 2021/22 © 2022 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα της Μπόχουμ με την Ουνιόν Βερολίνου για την 11η αγωνιστική της Bundesliga.

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής στην Bundesliga. Στο Χέρτα – Σάλκε ο άσος είναι καθαρό φαβορί, ωστόσο επειδή η Σάλκε απέλυσε τον προπονητή της και θα κατέβει με υπηρεσιακό τεχνικό στο Βερολίνο, δεν έχει και πολύ νόημα να μπλέξουμε σε αποδόσεις στο 1.80.

Η άλλη Βερολινέζα, η Ουνιόν τρελαίνει κόσμο φιγουράροντας στην κορυφή της βαθμολογίας και σήμερα δοκιμάζεται στη Βεστφαλία με την Μπόχουμ των Λαμπρόπουλου και Σταφυλίδη (16:30 Novasports 5HD, Live από το SPORT24). Θεωρητικά, πρόκειται για ένα βατό παιχνίδι, καθώς η πρωτοπόρος ομάδα παίζει με την ουραγό, που έχει ρεκόρ 1-1-8.

Μπόχουμ - Ουνιόν Βερολίνου: Προγνωστικά και Ανάλυση

Τα πράγματα όμως δεν είναι πάντα όπως φαίνονται και ειδικά στη Γερμανία, όταν στη μέση δεν εμπλέκεται η Μπάγερν, που ασφαλώς είναι μία κατηγορία μόνη της, μπορούν να συμβούν τα πάντα. Δηλαδή ακόμη και να κερδίσει ο πρώτος τον τελευταίο!

Η Μπόχουμ άλλαξε προπονητή πρόσφατα και στο πρώτο της παιχνίδι εντός έδρας με τον Τόμας Λετς στον πάγκο, έσπασε το ρόδι για φέτος, κερδίζοντας με 3-0 την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, έναν αντίπαλο δηλαδή επιπέδου Champions League, που ήταν απόλυτα ανταγωνιστικός στα δύο κολλητά παιχνίδια με την Τότεναμ.

Υπάρχει λοιπόν μία αλλαγή κλίματος στην ουραγό, η οποία παρότι έχει μαζέψει μόλις 4 βαθμούς σε 10 ματς, βρίσκεται μόλις στο -4 από τη σωτηρία, άρα μόνο καταδικασμένη δεν τη λες.

Στον αντίποδα, η Ουνιόν έχει υποστεί μόνο μία ήττα φέτος στην Bundesliga, εκτός έδρας από την Αϊντραχτ. Έκτοτε έτρεξε ένα σερί πέντε νικών σε πρωτάθλημα και Europa League, όλες με λευκό παθητικό!

Η ομάδα του Ουρς Φίσερ είναι η κορυφαία άμυνα της λίγκας με μόλις έξι γκολ παθητικό και μετράει δέκα διαδοχικά Under 2,5. Με όπλο λοιπόν την αμυντική της λειτουργία πραγματοποιεί φέτος άλλη μία χρονιά υπέρβασης, τρυπώντας το ταβάνι της κάθε εβδομάδα.

Φυσικά είναι πολύ νωρίς να υποστηρίξει κανείς ότι θα μπορέσει να αντέξει μέχρι τέλους σε μία κούρσα πρωταθλητισμού, απέναντι στην Μπάγερν. Μιλάμε για μία ομάδα που πριν τέσσερα χρόνια δεν είχε παίξει ποτέ στην Bundesliga. Ο Ουρς Φίσερ λοιπόν, στις δηλώσεις του κατεβάζει τους τόνους και επικοινωνεί πως καλά τα όνειρα, αλλά το να χτυπήσει η Ουνιόν τον τίτλο θα είναι κάτι εξωφρενικό.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αυτό άλλωστε, μαρτυρούν και οι αριθμοί της. Είναι πραγματικά πρωτοφανές ότι η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος έχει τα λιγότερα xGoals υπέρ στην κατηγορία και συγκριτικά με την ουραγό Μπόχουμ, έχει λιγότερες τελικές και μικρότερο ποσοστό κατοχής μπάλας. Εν ολίγοις, η Ουνιόν βγάζει από τη μύγα ξύγκι σε κάθε αγώνα, αφού με 9,19 xGoals έχει πετύχει τα διπλά τέρματα (18)!

Αυτή η ρέντα δεν μπορεί να συνεχιστεί εσαεί. Ειδικά εκτός έδρας, η Ουνιόν έχει πάρει πολύ περισσότερα απ' όσα άξιζε, αφού με εξαίρεση το 6-1 στη Σάλκε, δεν έχει κάνει άλλο πειστικό ματς.

Στον πρώτο γύρο του κυπέλλου χρειάστηκε την παράταση για να αποκλείσει την ερασιτεχνική Κέμνιτσερ. Στο Μάιντς έπαιξε αποκλειστικά για το 0-0. Οι νίκες με Κολωνία, Μάλμε και Στουτγάρδη ήρθαν οριακά στο 1-0, σε παιχνίδια που θα μπορούσε ακόμη και να είχε χάσει.

Κόντρα λοιπόν στην Μπόχουμ, που έχει φρέσκο προπονητή και πάνω-κάτω αγωνίζεται με το ίδιο στιλ, το έργο της Ουνιόν δεν θα είναι εύκολο. Οι πρωτευουσιάνοι θέλουν χώρο στην κόντρα για να χτυπήσουν με την ταχύτητα του Μπέκερ και βολεύονται κυρίως σε ρόλο αουτσάιντερ. Όταν είναι αουτσάιντερ η Ουνιόν στοιχηματικά δεν πρέπει να τη φοβάσαι (παράδειγμα ο άσος που έβγαλε με την Ντόρτμουντ). Όταν όμως είναι καθαρό φαβορί και μάλιστα εκτός έδρας, είτε την αποφεύγεις, είτε την κοντράρεις. Σε τιμές διπλασιασμού η διπλή ευκαιρία της Μπόχουμ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπόχουμ – Ουνιόν Βερολίνου: 1Χ (απόδοση 2.00), 16:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ