BIG GAMES BET

Τότεναμ - Νιούκαστλ: Προγνωστικά και Ανάλυση για την κρίσιμη αναμέτρηση

Ο Χάρι Κέιν με τον Σον στο Τότεναμ - Άιντραχτ
Ο Χάρι Κέιν με τον Σον στο Τότεναμ - Άιντραχτ © 2022 KIRSTY WIGGLESWORTH / AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα της Τότεναμ με τη Νιούκαστλ στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Premier League.

Ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας είναι ασφαλώς το Τότεναμ – Νιούκαστλ (18:30 Novasports Premier League, Live από το SPORT24). Πρόκειται για μία αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο φιλόδοξες ομάδες. Η μεν Τότεναμ έχει ως μίνιμουμ στόχο την τετράδα και θέλει να διατηρήσει την επαφή της με τις δύο πρωτοπόρους, Αρσεναλ και Σίτι. Η δε Νιούκαστλ δείχνει φέτος ικανή να κυνηγήσει ευρωπαϊκό εισιτήριο κι αν κερδίσει απόψε θα καβαλήσει τόσο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όσο και την Τσέλσι στη βαθμολογία, ανεβαίνοντας στην τέταρτη θέση.

Τότεναμ - Νιούκαστλ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Για την Τότεναμ το αποψινό ματς είναι ιδιαιτέρως κρίσιμο, καθώς έρχεται από την καθαρή ήττα, στην εμβόλιμη αγωνιστική, με 2-0 στο Ολντ Τράφορντ. Κόντρα στη Γιουνάιτεντ, τα “σπιρούνια” πραγματοποίησαν τη χειρότερή τους εμφάνιση την τρέχουσα σεζόν (1,71-0,66 xGoals) και παραλίγο το σκορ να ξέφευγε επικίνδυνα αν δεν έκανε ορισμένες επεμβάσεις ο Γιορίς.

Είναι αλήθεια, πως η Τότεναμ στα δύο τελευταία εκτός έδρας ντέρμπι απέτυχε. Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές του μήνα είχε χάσει και στο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου, με 3-1 από την Άρσεναλ. Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα του Αντόνιο Κόντε έχει δύο ήττες στις τέσσερις πιο πρόσφατες αγωνιστικές, όσες δηλαδή έκανε στις προηγούμενες 21.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Κόντε είναι δεδομένο πως θα ψάξει απόψε απαντήσεις και θα ζητήσει από τους παίκτες του να βγάλουν άμεσα αντίδραση για να μη δημιουργηθεί αρνητικό σερί. Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε ότι η Τότεναμ μετράει 10 διαδοχικές νίκες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις και πάει για την 11η, κάτι που πέτυχε τελευταία φορά πριν 16 ολόκληρα χρόνια, το 2006 επί Μάρτιν Γιολ.

Στα θετικά για την Τότεναμ, λογίζεται η παράδοση, καθώς στις 10 προηγούμενες συναντήσεις με τη Νιούκαστλ, σε επίπεδο Premier League έχει ρεκόρ 7-2-1. Επίσης, ο Κέιν συνήθως τα πάει περίφημα κόντρα στις “καρακάξες” με πέντε γκολ και τρεις ασίστ στα πέντε πιο πρόσφατα ματς εναντίον τους.

Από την άλλη, η Νιούκαστλ είναι από τις πιο σοβαρές ομάδες της Premier League και ξεκάθαρα η πιο δυνατή μετά το Big6. Έχει γνωρίσει μόλις μία ήττα στα τελευταία 14 παιχνίδια της (7-6-1), είναι η μοναδική στην κατηγορία που έχει ακόμη μονοψήφιο αριθμό τερμάτων στο παθητικό της (9) και μετράει 5 clean sheets σε 11 αγωνιστικές.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Αγγλία

Εν ολίγοις, είναι ο ορισμός της σκληροτράχηλης ομάδας και φυσικά οι μπουκ τη σέβονται, προσφέροντας τον άσο σε τιμές άνω του 2,00, παρότι η Τότεναμ φέτος έχει το απόλυτο εντός έδρας με 5/5 νίκες.

Προφανώς, το έργο των Λονδρέζων δεν θα είναι εύκολο, όμως συνήθως οι ομάδες του Αντόνιο Κόντε έχουν μηχανισμούς αντίδρασης μετά από άσχημα αποτελέσματα και σε παιχνίδια, που έχουν κλειστή λογική, όπως το αποψινό, ανταποκρίνονται θαυμάσια.

Οι τιμές κρίνονται ικανοποιητικές, ωστόσο μπορούμε να πλησιάσουμε ακόμη και τον τριπλασιασμό αν ζητήσουμε σε combo και το Under 3,5. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Τότεναμ αγωνίζεται χωρίς τους Ρισάρλισον και Κουλουσέβσκι και η Νιούκαστλ, των 8 Under 3,5 σε 11 ματς, έχει ξανά εκτός τον κορυφαίο της μεσοεπιθετικό Σεντ-Μαξιμέν και την κορυφαία της μεταγραφή, τον φορ Ισακ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τότεναμ – Νιούκαστλ: 1 & Under 3,5 (απόδοση 2.95), 18:30
TAGS BIG GAMES BET ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ