ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Γερμανία Προγνωστικά: Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για το 1.80

Ο Χαν πανηγυρίζει γκολ της Άουγκσμπουργκ
Ο Χαν πανηγυρίζει γκολ της Άουγκσμπουργκ © 2021 MARTIN MEISSNER, POOL / AP IMAGES

Η Αουγκσμπουργκ σκοράρει 10 σερί ματς στο β' γύρο της Bundesliga. Η Μάιντς απέτυχε να σκοράρει μόνο σε ένα από τα τελευταία δέκα παιχνίδια της εκτός έδρας. Στοιχηματική επιλογή στο 1.80.

Στην αποψινή βραδιά δεσπόζουν οι δύο αναμετρήσεις για το Champions League, ωστόσο στο στοιχηματικό πρόγραμμα υπάρχει κι ένα εξ αναβολής παιχνίδι για την Bundesliga.

Ο αγώνας της Αουγκσμπουργκ με τη Μάιντς (19:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24) ήταν να γίνει τον Μάρτιο, ωστόσο αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στους φιλοξενούμενους. Τον Μάρτιο, το διπλό είχε φτάσει ακόμη και στο 3,10, όσο έσκαγαν "θετικά" τεστ στους παίκτες της Μάιντς, τώρα όμως είναι φαβορί στο 2,25.

Αουγκσμπουργκ - Μάιντς: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Μάιντς πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν κι αν κερδίσει απόψε στη Βαυαρία θα ανέβει στην έβδομη θέση, μειώνοντας στο -6 τη διαφορά από την εξάδα, δηλαδή από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Την Κυριακή, η ομάδα του Μπο Σβένσον έφερε 1-1 στο Μπορούσια Παρκ με την Γκλάντμπαχ. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν φοβική, στο δεύτερο όμως ξεθάρρεψε, είχε δοκάρι, βρήκε γκολ ισοφάρισης και στο 89' έχασε απίθανη διπλή ευκαιρία για την ανατροπή.

Από την πλευρά της, η Αουγκσμπουργκ παλεύει για την παραμονή και στηρίζεται κυρίως στην έδρα της, καθώς εκεί έχει μαζέψει 19 από τους 29 συνολικά βαθμούς της. Την Κυριακή, παρότι παρατάχθηκε με σημαντικές απουσίες στην επίθεση, έπαιξε με εκπληκτική αποφασιστικότητα και πάθος απέναντι στη Βόλφσμπουργκ και κέρδισε εύκολα με 3-0.

Η Αουγκσμπουργκ δεν φημίζεται για την επιθετική της δεινότητα, παρόλα αυτά έχει βρει δίχτυα και στα δέκα παιχνίδια του β' γύρου. Επίσης, σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ σε δέκα σερί ματς απέναντι στη Μάιντς. Στον αντίποδα, η Μάιντς μπορεί να είναι χωρίς νίκη εκτός έδρας οχτώ σερί ματς (0-2-6), ωστόσο στα τελευταία δέκα απέτυχε μόνο μία φορά να σκοράρει.

Και οι δύο έχουν ισχυρό βαθμολογικό κίνητρο, αφού η μεν Αουγκσμπουργκ θέλει να ξεφύγει στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη, πριν πάει να παίξει στο Μόναχο με την Μπάγερν, η δε Μάιντς θέλει να σκαρφαλώσει στην έβδομη θέση, η οποία υπό προϋποθέσεις μπορεί να δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο για το Conference League. Λογικό, ότι το Goal/Goal δέχεται πιέσεις και σε αρκετούς μπουκ έχει πέσει στο 1.75. Μπορεί ωστόσο να εντοπιστεί ακόμη στο 1.80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αουγκσμπουργκ – Μάιντς: Goal/Goal (απόδοση 1.80), 19:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ