TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Γερμανία Προγνωστικά: Το τελευταίο χαρτί της Άουε σε τιμές τριπλασιασμού

Μπάλες σε δίχτυα σε ματς της MLS στην αναμέτρηση Όστιν - Λος Άντζελες Γκάλαξι
Μπάλες σε δίχτυα ©2021 MICHAEL THOMAS/ASSOCIATED PRESS

Τα ρέστα της για την παραμονή παίζει σήμερα η Αουε, που βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και ψάχνει απεγνωσμένα μία νίκη.

Στο πρωτάθλημα της Β' Γερμανίας απομένουν ακόμη δέκα αγωνιστικές και τα περιθώρια για την Άουε έχουν στενέψει υπερβολικά. Η ομάδα από τη Σαξονία βρίσκεται στο -10 από τη θέση του μπαράζ και κινδυνεύει σοβαρά με υποβιβασμό στην τρίτη κατηγορία μετά από έξι χρόνια.

Η διοίκηση της Αουε, βλέποντας κατάφατσα τον κίνδυνο, αποφάσισε τον περασμένο Νοέμβριο να φέρει ως αθλητικό διευθυντή τον πολύπειρο Πάβελ Ντότσεφ, ο οποίος στο παρελθόν είχε εργαστεί ως τεχνικός στους "βιολετί", τη διετία 2015-2017.

Γερμανία Προγνωστικά: Η τελευταία αποστολή του Ντότσεφ

Η κατάσταση ωστόσο δεν βελτιώθηκε και την περασμένη εβδομάδα αποφασίστηκε ο Ντότσεφ να αναλάβει και την τεχνική ηγεσία, μπας και καταφέρει η ομάδα να σώσει την παρτίδα. Ο 56χρονος Βούλγαρος έχει φάει τους πάγκους με το κουτάλι στην καριέρα του και είναι ο προπονητής με τα περισσότερα παιχνίδια σε επίπεδο Γ' κατηγορίας στη Γερμανία.

Όπως δήλωσε και ο ίδιος, η αποστολή που αναλαμβάνει στην Αουε θα είναι η τελευταία του ως προπονητής και φυσικά θα κάνει τα πάντα για να στεφθεί με επιτυχία, προκειμένου να σωθεί η ομάδα. Στο ντεμπούτο του, λίγο έλειψε η Άουε να βγάλει πολύ μεγάλο διπλό στο Πάντερμπορν. Τελικά αρκέστηκε με το ισόπαλο 3-3, αφού παρότι προηγήθηκε με 3-1, δέχθηκε δύο γκολ μετά το 88' από στατικές φάσεις.

Σήμερα, ο Ντότσεφ θα κάνει το εντός έδρας ντεμπούτο του, με την Αουε να παίζει πρακτικά κόντρα στη Ρέγκενσμπουργκ το τελευταίο της χαρτί για τη σωτηρία (14:30 Live από το SPORT24). Αν δεν καταφέρει ούτε απόψε να μειώσει τη διαφορά της από τη 16η Ντινάμο, η οποία έχει ζόρικο ματς στη Βρέμη, τότε θα πρέπει να αρχίσει να ετοιμάζει βαλίτσες για την από κάτω κατηγορία.

Το θετικό για την Αουε είναι ότι θα βρει απέναντί της έναν αντίπαλο, που μετράει 9 ήττες στα τελευταία 12 ματς, έμεινε χωρίς γκολ στα στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές με Νυρεμβέργη και Φορτούνα και το κυριότερο έχει ακόμη να κάψει βαθμολογικό λίπος, από τον καλό πρώτο γύρο που έκανε. Προφανώς, πρόκειται για σημείο ρίσκου, ωστόσο μιλάμε για τιμές τριπλασιασμού.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αουε - Ρέγκενσμπουργκ: 1 (απόδοση 3.00), 14:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ