TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Γερμανία Προγνωστικά: Το "αντίο" του Χάλαντ και το "θέλω να φύγω" του Λέβα

Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Γκρόιτερ Φιρτ σε αγώνα της Bundesliga
Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Γκρόιτερ Φιρτ © 2022 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Δύο συνδυαστικές επιλογές από την τελευταία αγωνιστική της Bundesliga με επίκεντρο τον Έρλινγκ Χάλαντ και τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι.

Τελευταία αγωνιστική απόψε στην Bundesliga και ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ματς είναι αυτό στο Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ, ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και τη Χέρτα (16:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24).

Η Ντόρτμουντ είναι αδιάφορη βαθμολογικά, αφού έχει εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση και την έξοδο στο Champions League. Από την άλλη, η Χέρτα παίζει για την παραμονή της και χρειάζεται έναν βαθμό για να σωθεί, χωρίς να έχει το μυαλό της στο παιχνίδι της Στουτγάρδης με την Κολωνία.

Γερμανία Προγνωστικά

Η Χέρτα είναι στο +3 από τους Σουηβούς, ωστόσο υστερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας. Άρα αν χάσει στη Βεστφαλία και η Στουτγάρδη κερδίσει την Κολωνία, τότε οι Βερολινέζοι θα υποχωρήσουν στη 16η θέση και θα υποχρεωθούν να δώσουν μπαράζ με τον τρίτο της Β' Γερμανίας, προκειμένου να διατηρήσουν τη θέση τους στην Μπουντεσλίγκα.

Για την ομάδα του Φέλιξ Μάγκατ λοιπόν, είναι πολύ σημαντικό να πάρει την ισοπαλία σήμερα για να μην εξαρτάται από το αποτέλεσμα της Στουτγάρδης. Η Ντόρτμουντ είναι χαλαρή το τελευταίο διάστημα και κάτι τέτοιο δεν αποκλείεται να συμβεί. Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι και τόσο απίθανο, όσο δείχνουν οι αποδόσεις (4.60-4.70) της ισοπαλίας.

Από την άλλη βέβαια, δεν πρέπει να λησμονούμε ότι το σημερινό ματς είναι το τελευταίο του Έρλινγκ Χάλαντ με τα κιτρινόμαυρα, αφού από τη νέα σεζόν ο Νορβηγός στράικερ θα φοράει τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι. Ο 21χρονος άσος έχει σημειώσει 85 γκολ σε 88 επίσημους αγώνες με τους Βεστφαλούς και είναι δεδομένο πως απόψε θα θελήσει να πει ένα γλυκό "αντίο" στους φίλους της Ντόρτμουντ.

Από τη μία λοιπόν έχουμε τον Χάλαντ, που θα ψάξει ένα αποχαιρετιστήριο γκολ και από την άλλη το ισχυρό κίνητρο της Χέρτα, η οποία παίζει για την επιβίωσή της. Αν στα παραπάνω συνυπολογίσουμε ότι η Ντόρτμουντ έχει και τα περισσότερα Goal/Goal (25) φέτος στο γερμανικό πρωτάθλημα, μπορούμε να συνδυάσουμε το anytime του Χάλαντ με το αμφίσκορο για να πάρουμε απόδοση 1.85+.

Πιέζει για να φύγει ο Λεβαντόβσκι

Εκτός όμως από τον Χάλαντ, δεν αποκλείεται απόψε να έχουμε και το "αντίο" του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, έπειτα από οκτώ χρόνια στο Μόναχο (16:30 Novasports 2HD, Live από το SPORT24). Στην περίπτωσή του τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα, διότι η Μπάγερν προς το παρόν δεν συναινεί στην παραχώρηση του Πολωνού στράικερ στην Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα, από τη διοίκηση των Βαυαρών βγαίνει ότι προτιμούν να τον χάσουν ελεύθερο το 2023, που λήγει το συμβόλαιό του, παρά να τον πωλήσουν αυτό το καλοκαίρι στα λεφτά που προσφέρουν οι Καταλανοί και να πρέπει να βγουν στην αγορά για αντικαταστάτη.

Ο Λεβαντόβσκι πάντως, φαίνεται ότι πιέζει την Μπάγερν, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα και σε πρώτη φάση, έχει αρνηθεί την πρόταση των Βαυαρών για επέκταση του συμβολαίου του ως το 2024, σε αντίθεση με ό,τι έκαναν Νόιερ και Μίλερ.

Αν λοιπόν δεχθούμε ότι το αποψινό ματς στο Βόλφσμπουργκ μπορεί να είναι το τελευταίο του Λέβα, τότε και εδώ δημιουργούνται αυτόματα συνθήκες για ένα... αποχαιρετιστήριο γκολ. Βέβαια, ο Λεβαντόβσκι ούτως ή άλλως σκοράρει κατά ριπάς όποτε συναντάει τους "λύκους", μετρώντας 24 γκολ σε 21 παιχνίδια Bundesliga εναντίον τους (απέναντι σε καμία άλλη ομάδα δεν έχει καλύτερη επίδοση)!

Οπότε, ότι κι αν συμβεί τις επόμενες ημέρες με το μέλλον του στην Μπάγερν, το πιο πιθανό είναι ότι θα βρει ξανά δίχτυα κόντρα στη Βόλφσμπουργκ. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι είναι εντελώς αδιάφορο βαθμολογικά το ματς και ότι οι Βαυαροί μετρούν 10 Over 3,5 στις προηγούμενες 15 αγωνιστικές, μπορούμε να πάμε στο συνδυαστικό anytime Λεβαντόβσκι και Over 3,5 για να πάρουμε απόδοση 1.90.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ντόρτμουντ – Χέρτα: Anytime Χάλαντ & Goal/Goal (απόδοση 1.88), 16:30
  • Βόλφσμπουργκ – Μπάγερν: Anytime Λεβαντόφσκι & Over 3,5 (απόδοση 1.90), 16:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ