TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Γερμανία Προγνωστικά: Σοβαρή και επικίνδυνη η Μάιντς, αξίζει η κόντρα

Ο άσος της Μάιντς Γιόναταν Μπούρκαρντ πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Ντόρτμουντ
Ο Γιόναταν Μπούρκαρντ πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Ντόρτμουντ © 2021 GUIDO KIRCHNER/DPA VIA ASSOCIATED PRESS, POOL

Δύο χρόνια έχει να κάνει τρεις σερί νίκες η Γκλάντμπαχ. Ικανή για τη ζημιά στο Μπορούσια Παρκ η σοβαρή και οργανωμένη Μάιντς.

Δύο παιχνίδια περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής της Bundesliga. Η αρχή γίνεται με την αναμέτρηση Αουγκσμπουργκ – Βόλφσμπουργκ και εν συνεχεία τη σκυτάλη παίρνει το ματς Γκλάντμπαχ – Μάιντς (18:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24).

Η Γκλάντμπαχ έχει πραγματοποιήσει φέτος μία πολύ μέτρια σεζόν. Έφτασε σε σημείο να ανησυχεί μέχρι και για τη σωτηρία της, ενώ τα μαζεμένα αρνητικά αποτελέσματα, ανάγκασαν τον εμβληματικό αθλητικό διευθυντή του συλλόγου, Μαξ Ιμπερλ, να παραιτηθεί έπειτα από 13 συναπτά έτη στο συγκεκριμένο πόστο.

Γκλάντμπαχ - Μάιντς: Προγνωστικά και Ανάλυση

Πριν τη διακοπή, τα "πουλάρια" σημείωσαν δύο καθοριστικές νίκες απέναντι σε Χέρτα και Μπόχουμ. Με αυτούς τους έξι βαθμούς πήραν σημαντική ανάσα και απομακρύνθηκαν στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη.

Παρόλα αυτά, η Γκλάντμπαχ ούτε έλυσε όλα της τα προβλήματα, ούτε σκότωσε κάποιο θηρίο. Ειδικά κόντρα στην Μπόχουμ, κινδύνευσε τρεις φορές να δεχθεί πρώτη γκολ, πριν σκοράρει κόντρα στη ροή με τον Πλεά. Καπάκι έβαλε και δεύτερο τέρμα και τελικά το ματς διεκόπη οριστικά στο 70' διότι κάποιος ανεγκέφαλος από την εξέδρα των γηπεδούχων, πέτυχε στο κεφάλι με ποτήρι μπύρας τον βοηθό διαιτητή. Το ματς προφανώς κατακυρώθηκε στην Μπορούσια με 2-0, αφού η διακοπή έγινε με υπαιτιότητα των οπαδών της Μπόχουμ.

Απόψε, η Γκλάντμπαχ θα προσπαθήσει για πρώτη φορά φέτος να κάνει τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Το έργο της πάντως μόνο εύκολο δεν θα είναι. Τελευταία φορά που τα "πουλάρια" κέρδισαν τρία διαδοχικά ματς στη λίγκα ήταν τον Ιούνιο του 2020.

Η Μάιντς είναι από τις πιο σοβαρές ομάδες της κατηγορίας και η δεύτερη καλύτερη άμυνα μετά από αυτήν της πρωτοπόρου Μπάγερν. Παρότι εκτός έδρας δεν έχει θετικό απολογισμό, παραμένει πολύ επικίνδυνη, εξαιρετικά οργανωμένη και είναι θέμα χρόνου να κάνει μία γερή ζημιά και μακριά από το σπίτι της.

Πριν τη διακοπή κέρδισε με 4-0 εντός έδρας την Αρμίνια και τώρα ετοιμάζεται για τρία σερί εκτός έδρας ματς σε έξι ημέρες, όπου θα τεστάρει δυνάμεις και αντοχές (έχει την Τετάρτη εξ αναβολής στο Αουγκσμπουργκ). Προφανώς, για το παιχνίδι στο Μπορούσια Παρκ δεν υφίσταται θέμα κόπωσης, από τη στιγμή που μεσολάβησε και το παράθυρο των εθνικών.

Η Μάιντς πέρασε πέρυσι από τη συγκεκριμένη έδρα με 2-1 και φέτος έχει τέσσερις βαθμούς παραπάνω από την Γκλάντμπαχ με ματς λιγότερο και δύο νίκες περισσότερες συγκριτικά με τα "πουλάρια".

Αν σε όλα τα παραπάνω, συνυπολογίσουμε τις δύο γερές απουσίες των γηπεδούχων (Χόφμαν, Τιράμ), αλλά και ότι πήρε επιτέλους εμπρός ο βασικός φορ της Μάιντς, Γιόναταν Μπούρκαρντ, σκοράροντας δύο φορές με την Αρμίνια και ισάριθμες με την U21 της Γερμανίας, αρχίζουν και δημιουργούνται συνθήκες κόντρας.

Λογικό ότι έχει αρχίσει να μαζεύεται το διπλό από το 3.10 σε τιμές στο 2.80. Με κάλυψη στην ισοπαλία, στέκεται μια χαρά το DNB σε τιμές διπλασιασμού.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γκλάντμπαχ – Μάιντς: 2 DNB (απόδοση 2.00), 18:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ