TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δυάδα που αγγίζει το 7.00

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Γιουβέντους κόντρα στην Βιγιαρεάλ για το Champions League | 22 Φεβρουαρίου 2022
Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Γιουβέντους κόντρα στην Βιγιαρεάλ για το Champions League | 22 Φεβρουαρίου 2022 @2022 ALBERTO SAIZ/AP IMAGES

Το Match Money διαβάζει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Κυριακής και παίζει μπάλα σε Bundesliga και Serie A.

Το κλασικό derby d’ Italia μεταξύ Γιουβέντους και Ίντερ δεσπόζει στο πρόγραμμα της Serie A (21:45 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Το εντυπωσιακό στο ντέρμπι, από τη στοιχηματική οπτική, είναι ότι οι αποδόσεις άνοιξαν, και παραμένουν, με αουτσάιντερ τον άσο της Γιούβε.

Και είναι φυσικά εντυπωσιακό γιατί πολύ δύσκολα μπορούμε να φέρουμε στη μνήμη μας εγχώριο παιχνίδι στο οποίο η Γιουβέντους να έχει δοθεί αουτσάιντερ εντός έδρας εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Αλλά κι όχι μόνο για αυτό. Η Γιουβέντους δεν έχει χάσει στο πρωτάθλημα από τον Νοέμβριο, ενώ δεν χάνει στο Τορίνο από την Ίντερ από το 2012.

Την ίδια ώρα που η Ίντερ φαίνεται να κάνει δώρο τον τίτλο, έχοντας πέσει σε ντεφορμάρισμα και μετρώντας μόλις 1-4-2 στα τελευταία της εφτά παιχνίδια, με τη μοναδική της νίκη μάλιστα επί της ουραγού Σαλερνιτάνα. Η Γιούβε είχε βρεθεί κάποια στιγμή και στο -12 από την Ίντερ, όμως πλέον με νίκη στο ντέρμπι την ξεπερνά και ανεβαίνει αυτή 3η στη βαθμολογία. Στο 2.85 στη Stoiximan ο άσος, φτάνει μέχρι και το 3.03 με 0% γκανιότα.

Δείτε εδώ το στοιχηματικό ρεπορτάζ του αγώνα

Γερμανία Προγνωστικά: Με απουσίες η Άουγκσμπουργκ

Στην Bundesliga η Βόλφσμπουργκ δεν είναι φυσικά ομάδα για να έχει μπλέξει στην ουρά της βαθμολογίας. Έχει πάει στραβά όμως η σεζόν για τους "λύκους", που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στη 13η θέση της βαθμολογίας με 31 πόντους και στο +5 από τις ομάδες που υποβιβάζονται.

Πριν τη διακοπή, η Βόλφσμπουργκ υπέστη άδικη ήττα με 0-2 (86′, 92′) από τη Λεβερκούζεν σε ματς που είχε δύο δοκάρια (23′, 56′) και ακόμη τέσσερις σημαντικές φάσεις (17′, 49′, 85′, 89′), αλλά τώρα έχει μια πολύ καλή ευκαιρία να πάρει τις αποστάσεις της.

Στο Άουγκσμπουργκ πηγαίνει η Βόλσφμπουργκ (16:30 Novasports 5HD, Live από το SPORT24), για να αντιμετωπίσει σε ένα κομβικό ματς την τοπική ομάδα, που είναι στη 15η θέση με 26 βαθμούς και ισόβαθμη με Αρμίνια και Χέρτα ακριβώς πάνω στην κόκκινη γραμμή. Η ευνοϊκή συγκυρία για τη Βόλφσμπουργκ είναι ότι στην Άουγκσμπουργκ εμφανίστηκαν κρούσματα κορονοϊού, με τον μεσοεπιθετικό Χαν και τον φορ Γκρέγκοριτς να βγαίνουν θετικοί. Νοκ άουτ επιπλέον είναι και ο διεθνής Ελβετός εξτρέμ Βάργκας και έτσι η Άουγκσμπουργκ θα αλλάξει σήμερα όλη της τη βασική επιθετική τριάδα. Φυσιολογικά το διπλό, από τη στιγμή που έγινε γνωστό το ρεπορτάζ, πήρε πτωτική πορεία, όμως το 2.45 της Stoiximan παραμένει μια απόλυτα επιλέξιμη απόδοση.

Δείτε εδώ το στοιχηματικό ρεπορτάζ του αγώνα

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άουγκσμπουργκ – Βόλφσμπουργκ: 2 (απόδοση 2.45) 16:30
  • Γιουβέντους – Ίντερ: 1 (απόδοση 2.85) 21:45
TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ