TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Γερμανία Προγνωστικά: Προβληματίζει η Φράιμπουργκ, πιέζεται ο άσος της Μάιντς

Τεχνικός της Φράιμπουργκ από το 2011 ο Κρίστιαν Στράιχ
Ο τεχνικός της Φράιμπουργκ Κρίστιαν Στράιχ © 2021 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Μάιντς κόντρα στη Φράιμπουργκ.

Το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής στην Bundesliga ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση της Μάιντς κόντρα στη Φράιμπουργκ (20:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24).

Η Μάιντς είναι αήττητη πέντε διαδοχικά παιχνίδια (4-1-0). Την προηγούμενη εβδομάδα έφερε 1-1 στο Βερολίνο με τη Χέρτα και έτσι διεκόπη ένα νικηφόρο σερί τεσσάρων αγώνων. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Μπο Σβένσον έχει την τρίτη καλύτερη συγκομιδή στην κατηγορία, στο β' γύρο.

Στον αντίποδα, η Φράιμπουργκ είναι φανερό πως επηρεάστηκε από τη διακοπή. Στο πρώτο κομμάτι της σεζόν πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία. Μετά όμως το Μουντιάλ η απόδοσή της δεν βρίσκεται στα ίδια επίπεδα. Έχει υποστεί βαριές ήττες εκτός έδρας από Ντόρτμουντ (5-1) και Βόλφσμπουργκ (6-0) και στα τελευταία πέντε επίσημα παιχνίδια της, κέρδισε μόνο την ντεφορμέ Χοφενχάιμ, με γκολ στο 89'.

Την Πέμπτη, η Φράιμπουργκ έχασε με 2-0 εντός έδρας από τη Γιουβέντους και γνώρισε τον αποκλεισμό στη φάση των “16” του Europa League με δύο ήττες. Η ευρωπαϊκή της πορεία κρίνεται επιτυχημένη και ασφαλώς κανείς δεν μπορεί να την ψέξει για το γεγονός ότι σταμάτησε πάνω σε μία τόσο βαριά φανέλα.

Κατά γενική ομολογία πάντως, η Φράιμπουργκ του πρώτου μισού, θα είχε πολύ καλύτερη τύχη απέναντι στη Γιουβέντους και σίγουρα θα ζόριζε περισσότερο τους μπιανκονέρι. Στο πρώτο ματς, στο Τορίνο, το σύνολο του Κρίστιαν Στράιχ τέλειωσε το 90λεπτο με μόλις μία τελική. Στον επαναληπτικό, οι Γερμανοί ήταν σαφώς πιο ανταγωνιστικοί, ωστόσο όλα τέλειωσαν λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους, όταν ο στόπερ Γκούλντε υπέπεσε σε πέναλτι και αποβλήθηκε.

Η Φράιμπουργκ το πάλεψε και με δέκα παίκτες στο β' μέρος, όμως στο τέλος το μόνο που κατάφερε ήταν να καταναλώσει πολλές δυνάμεις εν όψει της δύσκολης εξόδου στο Μάιντς. Σε μία έδρα που παραδοσιακά ζορίζεται και σε επίπεδο Bundesliga έχει μόλις μία νίκη σε 13 ματς (1-4-8).

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Η Μάιντς προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές νίκες εντός έδρας (Χοφενχάιμ, Γκλάντμπαχ, Αουγκσμπουργκ, Μπόχουμ) στο πρωτάθλημα, με γκολ 13-3 και είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί την κόπωση και την απογοήτευση της Φράιμπουργκ, από τον αποκλεισμό της Πέμπτης. Άλλωστε, οι "καρναβαλιστές" έχουν σε εξαιρετική κατάσταση τα επιθετικά τους όπλα, δηλαδή τον Ονισίβο και τον Λι. Μάλιστα, ανεβαίνει και ο νεοφερμένος τον Ιανουάριο φορ Αζόρκ (Στρασβούργο). Ο Γάλλος στράικερ έχει πετύχει δύο γκολ, το δεύτερο στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τη Χέρτα, όπου ισοφάρισε σε 1-1.

Από τη μία λοιπόν, έχουμε μία ομάδα που κάνει εξαιρετικό β' γύρο και από την άλλη τη Φράιμπουργκ, η οποία αρχίζει και ξεφουσκώνει, πραγματοποιώντας ολοένα και περισσότερες προβληματικές εμφανίσεις. Παράδειγμα το εντός έδρας 1-1 με τη Λεβερκούζεν (xGoals 1,29-2,06), όπου γλίτωσε από δοκάρι την ήττα στο 92' και το εκτός έδρας 0-0 με την Γκλάντμπαχ (xGoals 1,11-0,29). Ακόμη και στη νίκη επί της Χοφενχάιμ με 2-1, η εικόνα της δεν ήταν πειστική, όπως μαρτυρούν και τα xGoals (0,45-1,16).

Λογικό ότι ο άσος πιέζεται και από το 2.20+ έχει υποχωρήσει κατά μέσο όρο κάτω από το 2.10. Οσο παραμένει πάντως σε τιμές διπλασιασμού μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάιντς – Φράιμπουργκ: 1 (απόδοση 2.07), 20:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ XGOALS BET ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ TIPSTERS ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ