TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με ένα τρίξι

Ο Ιμπάνιεζ της Ρόμα σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ για τη φάση των ομίλων του Europa League στη "Ρεάλε Αρένα", Σαν Σεμπαστιάν | Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023
Ο Ιμπάνιεζ της Ρόμα σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ για τη φάση των ομίλων του Europa League στη "Ρεάλε Αρένα", Σαν Σεμπαστιάν | Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023 © 2023/ALVARO BARRIENTOS/AP IMAGES

Τρεις επιλογές από το Total Betting του Match Money για το πρόγραμμα της Κυριακής.

Ουνιόν Β. – Άιντραχτ Φρ. (16:30 Novasports 5HD, Live από το SPORT24). Και οι δύο έρχονται από αποκλεισμούς στην Ευρώπη μεσοβδόμαδα, όμως η αίσθηση που βγάζουν είναι τελείως διαφορετική. Η Ουνιόν Βερολίνου έρχεται από το πατατράκ του 3-0 από την Ουνιόν Σεντ Ζιλουά, σε έναν αποκλεισμό που πόνεσε πολύ, αφού ήρθε από μια ομάδα θεωρητικά κατώτερου επιπέδου. Αντίθετα, η Άιντραχτ δέχθηκε ως κάτι φυσιολογικό τον αποκλεισμό της από την… εξωγήινη φετινή Νάπολι, κι ενώ βέβαια τον είχε αποδεχθεί ήδη από το πρώτο παιχνίδι και πήγε στη ρεβάνς της Ιταλίας περισσότερο για διαδικαστικούς λόγους. Η Ουνιόν επιπλέον έπαιξε την Πέμπτη, ενώ η Άιντραχτ την Τετάρτη, και κάπως έτσι στρώνεται το χαλί για να σπάσει αυτό το αφύσικο 7-4-0 των Βερολινέζων εντός έδρας.

Μάντσεστερ Γ. – Φούλαμ (18:30 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Προημιτελικά του αγγλικού FA Cup, νοκ άουτ παιχνίδι με παράταση και πέναλτι. Κι αν είσαι από τους ρομαντικούς που κυνηγάνε μπόμπες στο FA Cup, ίσως είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση. Η Φούλαμ έχει κάνει πολύ χρονιά στην επιστροφή της στην Premier League, δεν έχει κανένα άγχος στο πρωτάθλημα και θα τα δώσει όλα για το κερασάκι σε αυτή την εξαιρετική σεζόν.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βέβαια, αν εξαιρέσουμε το σοκαριστικό 7-0 από τη Λίβερπουλ, είναι σταθερά σε καλή κατάσταση όλο το 2023, όμως μεσοβδόμαδα είχε ματς με την Μπέτις στην Ισπανία και συνολικά από την αρχή του χρόνου αυτό θα είναι το 23ο παιχνίδι της! Όπως το διάβασες, 23ο παιχνίδι μέσα σε 78 μέρες, ένα ματς ανά 3,4 μέρες από τον Γενάρη και μετά. Δεν είναι παράλογο λοιπόν, με το διπλό στο 7.00, να κυνηγήσουμε ότι κάπου θα παραπατήσει. Ειδικά όταν ο ίσως πιο κομβικός της παίκτης, ο Κασεμίρο, είναι τιμωρημένος.

Αναλυτικά όλα τα προγνωστικά Ιταλίας στο Matchmoney.com.gr

Λάτσιο – Ρόμα (19:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Το μεγάλο ντέρμπι της αιώνιας πόλης, που φέτος είναι και μάχη για την τετράδα του Champions League. 3η η Λάτσιο με 49 βαθμούς, 5η η Ρόμα με 47. Σε ένα τέτοιο ντέρμπι, φυσικά μπορεί να συμβεί οτιδήποτε, αλλά η γενικότερη εικόνα δείχνει μάλλον προς τα δεξιά.

Στη Λάτσιο το κλίμα δεν είναι ιδανικό, με τον Σάρι να "πλακώνεται" με τον αθλητικό διευθυντή μετά τον αποκλεισμό της Πέμπτης από την Άλκμααρ, που όσο να ’ναι πόνεσε, όσο κι αν οι Ιταλοί σνομπάρουν το Conference League, καθώς οι λατσιάλι είναι η μοναδική ιταλική ομάδα που δεν συνεχίζει στην Ευρώπη. Ταυτόχρονα, ο Ιμόμπιλε, ο μπόμπερ και μοναδική ουσιαστική επιθετική απειλή της Λάτσιο, είναι τραυματίας και η συμμετοχή στην αποστολή μοιάζει μάλλον τυπική.

Από την άλλη, η Ρόμα απέκλεισε την Πέμπτη τη Σοσιεδάδ με το σβηστό 0-0 στην Ισπανία και ο Μουρίνιο φαίνεται ότι έχει συσπειρώσει τα αποδυτήριά του και ψάχνει το μεγάλο φινάλε στη σεζόν.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ουνιόν Β. – Άιντραχτ: 2 (απόδοση 3.10) 16:30
  • Μάντσεστερ Γ. – Φούλαμ: Χ2 (απόδοση 2.80) 18:30
  • Λάτσιο – Ρόμα: 2 (απόδοση 2.80) 19:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ