ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Γερμανία Προγνωστικά: Πληγωμένη η Χέρτα, "λιώνει" ο άσος της Φράιμπουργκ

Ο άσος της Φράιμπουργκ, Ερμεντίν Ντεμίροβιτς κόντρα στην Ντόρτμουντ
Ο άσος της Φράιμπουργκ, Ερμεντίν Ντεμίροβιτς Ⓒ 2022 MARTIN MEISSNER/ ASSOCIATED PRESS

Με σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα η ντεφορμέ Χέρτα, μεγάλη πτώση στον άσο της Φράιμπουργκ, της τάξεως του 17%!

Το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής στην Bundesliga περιλαμβάνει έξι αναμετρήσεις. Μία εξ αυτών είναι το Φράιμπουργκ – Χέρτα (16:30 Novasports 5HD, Live από το SPORT24), όπου παρατηρείται εντυπωσιακή πτώση στον άσο, καθώς από τα αρχικά 1.75 έχει πλέον κατρακυλήσει σε τιμές κάτω του 1.50 κατά μέσο όρο.

Αυτό οφείλεται κυρίως στο αγωνιστικό ρεπορτάζ της Χέρτα, η οποία αφενός προέρχεται από το πολύ βαρύ 6-1 κόντρα στη Λειψία, αφετέρου αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών λόγω τραυματισμών και κορονοϊού.

Φράιμπουργκ - Χέρτα: Προγνωστικά και Ανάλυση

Οι Βερολινέζοι είναι ένας σύλλογος με σπουδαία οικονομική δυνατότητα, ωστόσο δεν έχουν καταφέρει να αξιοποιήσουν την ευρεία επένδυση που έχει γίνει την τελευταία διετία. Παρότι λοιπόν, στόχος είναι να δημιουργηθεί μία μεγάλη ομάδα σε μία μεγάλη πόλη, όπως το Βερολίνο, προς το παρόν η Χέρτα εξακολουθεί να είναι ένα σύνολο, που παλεύει για την παραμονή και τίποτα περισσότερο.

Οι λανθασμένες επιλογές της διοίκησης διαδέχονται η μία την άλλη. Τελευταία, ο τεχνικός Ταϊφούν Κορκούτ, που ήρθε ως αντικαταστάτης του Παλ Ντάρνταϊ, ωστόσο δεν έχει καταφέρει να βελτιώσει την εικόνα της "γηραιάς κυρίας" και ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση και για αυτόν. Μέσα στο 2022, η Χέρτα αγνοεί τη νίκη (0-2-5) και έχει τη χειρότερη συγκομιδή στην κατηγορία, στο β' γύρο. Πλέον βρίσκεται οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και ασφαλώς έχουν αρχίσει να τη ζώνουν τα φίδια.

Τα πράγματα για το σημερινό ματς στο Φράιμπουργκ είναι ιδιαιτέρως δύσκολα, αφού μέσα σε όλα, οι πρωτευουσιάνοι αντιμετωπίζουν και ένα νέο κύμα κορονοϊού. Την περασμένη εβδομάδα έλειψαν οχτώ ποδοσφαιριστές, με Covid-19 και απόψε αναμένεται να απουσιάσουν τουλάχιστον έξι.

Ανάμεσα σε αυτούς, ο βασικός στόπερ Σταρκ, ο έμπειρος μπακ Πλάτενχαρντ και ο πολύπειρος χαφ Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ. Τελευταίο κρούσμα, ο βασικός γκολκίπερ Σβόλοβ.

Η απουσία του Σβόλοβ, σημαίνει ότι θα επιστρατευτεί για τον άσο ο 5ος στην ιεραρχία της ομάδας τερματοφύλακας, ο 20χρονος Πολωνός, Λότκα. Και αυτό διότι ο αναπληρωματικός Κρίστενσεν είναι τραυματίας, ο τρίτος Γιαρστάιν είναι πάγια εκτός και ο τέταρτος Κέρμπερ, προέρχεται από τραυματισμό, συνεπώς δεν είναι 100% έτοιμος. Ο Λότκα θα κάνει σήμερα το ντεμπούτο του στην Bundesliga, αφού μέχρι πρότινος είχε συμμετοχές μόνο στη Β' ομάδα της Χέρτα.

Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι θα λείψει επίσης ο βασικός στόπερ Κεμπφ, που αποκτήθηκε τον Ιανουάριο, αλλά είναι τιμωρημένος γιατί αποβλήθηκε στο προηγούμενο. Εκ των πραγμάτων λοιπόν, ο Κορκούτ θα χρησιμοποιήσει ξανά τον 17χρονο Γκέχτερ στο κέντρο της άμυνας.

Στη Φράιμπουργκ η κατάσταση είναι πολύ πιο ομαλή. Η ομάδα προέρχεται από μεγάλο διπλό στο Άουγκσμπουργκ και βρίσκεται σταθερά σε τροχιά εξάδας. Σοβαρές απουσίες δεν υπάρχουν και απόψε το συγκρότημα του Κρίστιαν Στράιχ έχει την ευκαιρία να κερδίσει για πρώτη φορά στην ιστορία, δύο φορές τη Χέρτα σε μία σεζόν, αφού υπενθυμίζεται ότι στον πρώτο γύρο είχε επικρατήσει με 2-1 στο Βερολίνο.

Προφανώς, ο άσος σε τιμές πλέον κάτω του 1.50 δεν έχει κάποιο νόημα. Παρόλα αυτά, η νίκη των γηπεδούχων μπορεί να ανέβει στο 2.20 σε combo με το under 3,5. Υπενθυμίζεται ότι η Φράιμπουργκ έχει φέτος 18 under 3,5 σε 23 αγώνες στην Bundesliga και απέναντί της θα βρει έναν... τσαλακωμένο αντίπαλο, που πρωτίστως θα παίξει για να μην εκτεθεί, καθώς προέρχεται από την πολύ βαριά ήττα κόντρα στη Λειψία.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φράιμπουργκ – Χέρτα: 1 & Under 3,5 (απόδοση 2.20), 16:30
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ