TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Γερμανία Προγνωστικά: Πιο φρέσκια η Λειψία, ικανή για το 2.30

Ο Αντρέ Σίλβα στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Λειψία και την Κλαμπ Μπριζ
Ο Αντρέ Σίλβα στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Λειψία και την Κλαμπ Μπριζ © 2021 MICHAEL SOHN / AP IMAGES

Η Λειψία είναι η κορυφαία ομάδα της Bundesliga στο β' γύρο και έχει τον πρώτο λόγο και απόψε κόντρα στην Αϊντραχτ. Κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης ο πρώην άσος της Φρανκφούρτης, Αντρέ Σίλβα.

Τρία παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας στην Bundesliga. Πρώτο στη σειρά είναι αυτό της Λειψίας με την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης (16:30 Novasport 3HD, Live από το SPORT24).

Η Λειψία υποδέχεται ξεκούραστη και πλήρης απόψε τους "αετούς", καθώς πέρασε άνευ αγώνων στα προημιτελικά του Europa League, μετά τον αποκλεισμό της Σπαρτάκ Μόσχας από την UEFA. Σαφώς πιο επιβαρυμένη είναι η Αϊντραχτ, η οποία την Πέμπτη έδωσε ματς υψηλής έντασης με την Μπέτις και κατάφερε να προκριθεί μέσω της παράτασης.

Λειψία - Αϊντραχτ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η ομάδα του Ολιβερ Γκλάζνερ είχε κερδίσει με 2-1 στη Σεβίλλη την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά στον επαναληπτικό της Φρανκφούρτης ηττήθηκε 1-0 με γκολ στο 90'. Το παιχνίδι λοιπόν πήγε στο έξτρα τριαντάλεπτο και όλα έδειχναν ότι η πρόκριση θα κριθεί στα πέναλτι. Ο Μάρτιν Χιντερέγκερ όμως, είχε διαφορετική άποψη, αφού στην τελευταία φάση της παράτασης, σκόραρε από στατική μπάλα και έστειλε την Αϊντραχτ στους "8" για να αντιμετωπίσει εκεί την Μπαρτσελόνα.

Η Αϊντραχτ τα έδωσε όλα την Πέμπτη και δεν θα είναι εύκολο απόψε να κοντράρει την ενέργεια και την ένταση της Λειψίας. Ο Γκλάζνερ στα τελευταία τέσσερα ματς, παίζει σταθερά με την ίδια 11αδα και είναι αναπόφευκτο κάπου η ομάδα του να αρχίσει να βγάζει κόπωση.

Από την άλλη, το σύνολο του Ντομένικο Τεντέσκο πετάει μέσα στο 2022. Έχει την κορυφαία συγκομιδή (7-1-1) στο β' γύρο με 27-8 γκολ και προέρχεται από το επιβλητικό 6-1 επί της ουραγού Φιρτ. Για τη Λειψία το μομέντουμ είναι ιδανικό, αφού χθες γκέλαραν τόσο η Φράιμπουργκ, όσο και η Χοφενχάιμ, ενώ σήμερα η Λεβερκούζεν έχει πολύ ζόρικο ματς στο Βόλφσμπουργκ. Αυτό σημαίνει λοιπόν, πως οι "ταύροι" έχουν μία εξαιρετική ευκαιρία απόψε να περάσουν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, αν κερδίσουν την Αϊντραχτ. Υπενθυμίζεται, ότι όταν ανέλαβε ο Τεντέσκο, η Λειψία ήταν μόλις 11η στην κατάταξη.

Γερμανία Προγνωστικά: Ο Αντρέ Σίλβα κόντρα στην πρώην ομάδα του

Ο άσος, όπως αναμένονταν, βρίσκεται πολύ χαμηλά, κάτω από το 1.50 και μόνο σε κάποιο combo μπορεί να αποκτήσει ενδιαφέρον. Πρώτη σκέψη είναι το over 2,5, το οποίο η Λειψία επιβεβαίωσε επτά φορές στα τελευταία εννιά επίσημα παιχνίδια της.

Προσωπικά πάντως, μου αρέσει περισσότερο το συνδυαστικό με το anytime του Αντρέ Σίλβα, ο οποίος θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του. Ο Πορτογάλος στράικερ έβαλε 40 γκολ σε 57 αγώνες Bundesliga με τη φανέλα της Αϊντραχτ, πριν πάρει μεταγραφή το καλοκαίρι στη Λειψία. Φέτος, δυσκολεύτηκε αρκετά να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, όμως από τότε που ανέλαβε ο Τεντέσκο έχει βρει τον εαυτό του και σκοράρει ξανά με συνέπεια. Στο 2.30 να κερδίσει η Λειψία και να σκοράρει τουλάχιστον ένα τέρμα ο Αντρέ Σίλβα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λειψία - Αϊντραχτ Φρανκφούρτης: 1 & Αντρέ Σίλβα Να Σκοράρει (απόδοση 2.30), 16:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ