TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Κόντρα στις Ευρωπαίες

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε πανηγυρίζει γκολ της Λάτσιο κόντρα στην Βενέτσια | 14 Μαρτίου 2022
Ο Τσίρο Ιμόμπιλε πανηγυρίζει γκολ της Λάτσιο κόντρα στην Βενέτσια | 14 Μαρτίου 2022 @2022 ANDREW MEDICHINI/AP IMAGES

Το Match Money διαβάζει το πρόγραμμα της Κυριακής και ποντάρει στη Serie Α και την Bundesliga.

Μεγάλο ντέρμπι στη Ρώμη, Ρόμα – Λάτσιο, με τη μάχη για την ευρωπαϊκή έξοδο να είναι πολύ μεγάλη στο Καμπιονάτο (19:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Η Λάτσιο είναι 5η με 49 βαθμούς, στο -7 από την τέταρτη Γιουβέντους (με τις τόσες γκέλες που κάνει το τοπ-4 όλα είναι πιθανά στην Ιταλία), 6η είναι η Αταλάντα με 48, 7η η Ρόμα πάλι με 48 και 8η η Φιορεντίνα με 47.

Το μεγάλο ντέρμπι της ιταλικής πρωτεύουσας, πάντως, φαίνεται να έρχεται την καταλληλότερη στιγμή για τη Λάτσιο. Και υπάρχουν πέντε λόγοι για να παίξουμε το διπλό.

  • Η Λάτσιο δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Νίκησε επιβλητικά την Κάλιαρι 3-0, ενώ έρχεται από το 1-0 επί της Βενέτσια, σε ματς που νίκησε πιο εύκολα απ’ όσο δείχνει το σκορ.
  • Η Λάτσιο μετά τον αποκλεισμό της από την Ευρώπη είχε κενή εβδομάδα. Και συνήθως όταν έχει κενές εβδομάδες προετοιμασίας χτίζει σερί. Αντίθετα, η Ρόμα είναι σαφώς πιο κουρασμένη. Την Πέμπτη έπαιξε απαιτητικό ματς με τη Φίτεσε, το οποίο κυνήγησε μάλιστα ως τα χασομέρια.
  • Η ομάδα του Μουρίνιο επέστρεψε στις… σφιχτές εμφανίσεις. Προβληματική με Ουντινέζε, ακόμη πιο προβληματική μεσοβδόμαδα με τη Φίτεσε.
  • Η Λάτσιο βρίσκει ρυθμό επιθετικά και είναι σε φόρμα η μεσοεπιθετική της γραμμή. Σε αντίθεση με τη Ρόμα, η οποία τα περιμένει όλα από τον Έιμπραχαμ.
  • Η απόδοση. Όσο παραμένει σε τιμές αουτσάιντερ, έχει αξία η κόντρα.

Διαβάστε το στοιχηματικό ρεπορτάζ του Ρόμα - Λάτσιο

Εν κατακλείδι, λοιπόν, το μεγάλο ντέρμπι της Ρώμης σηκώνει στοίχημα. Και το μυαλό πηγαίνει προς τα δεξιά, στη Λάτσιο. Το διπλό είναι στο 2.75-2.80, το 2 DNB για τους πιο συντηρητικούς στο 1,90.

Γερμανία Προγνωστικά: Βόλφσμπουργκ - Λεβερκούζεν

Σε δύσκολο φεγγάρι αυτή την περίοδο η Λεβερκούζεν. Οι "ασπιρίνες" προέρχονται από τον αποκλεισμό στο Europa League από την Αταλάντα, χάνοντας και στη ρεβάνς της Πέμπτης στη Γερμανία 0-1, ενώ και στην Bundesliga έρχονται από οδυνηρή ήττα 0-1 από την Κολωνία, μετρώντας ρεκόρ 1-1-4 στα τελευταία έξι επίσημα για όλες τις διοργανώσεις.

Και την κατάσταση κάνει ακόμη χειρότερη η απουσία βασικών παικτών, όπως του Τσέχου φορ και πρώτου σκόρερ Σικ (20 γκολ φέτος στο πρωτάθλημα) και του 18χρονου σούπερ ταλαντούχου επιθετικού χαφ Βιρτς (7 γκολ).

Διαβάστε το στοιχηματικό ρεπορτάζ του Βόλφσμπουργκ – Λεβερκούζεν

Η σημερινή της αντίπαλος, η Βόλφσμπουργκ (18:30 Novasport 6HD, Live από το SPORT24), ψάχνει ακόμη κάποιους βαθμούς για να ξεμπερδέψει με την παραμονή (5 βαθμοί διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη) και μέσα στη "Volkswagen Arena" μπορεί να εκμεταλλευτεί την ευνοϊκή συγκυρία.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βόλφσμπουργκ – Λεβερκούζεν: 1 DNB (απόδοση 2.05) 18:30
  • Ρόμα - Λάτσιο: 2 DNB (απόδοση 1.90) 19:00
TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ