TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Γερμανία Προγνωστικά: Παράδοση και φόρμα οδηγούν στο 2.00

Ο Κρίστοφερ Ενκουνκού πανηγυρίζει γκολ του με την Λειψία κόντρα στην Σέλτικ | 5 Οκτωβρίου 2022
Ο Κρίστοφερ Ενκουνκού πανηγυρίζει γκολ του με την Λειψία κόντρα στην Σέλτικ | 5 Οκτωβρίου 2022 © 2022 MICHAEL SOHN/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα της Λειψίας με τη Χέρτα για τη 10η αγωνιστική της Bundesliga.

Με πέντε αναμετρήσεις συνεχίζεται απόψε το πρόγραμμα της δέκατης αγωνιστικής στην Bundesliga. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια του Σαββάτου είναι το Λειψία – Χέρτα (19:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24).

Το ιδιαίτερο του συγκεκριμένου ματς είναι ότι ο τεχνικός της Λειψίας, Μάρκο Ρόζε με τον τεχνικό της Χέρτα, Σάντρο Σβαρτς είναι κολλητοί φίλοι. Οι δύο τους παραδέχθηκαν ότι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας συνέχισαν να έχουν επαφή τηλεφωνικά, ωστόσο δεν έκαναν καμία κουβέντα για το ποδόσφαιρο και οι λόγοι ασφαλώς είναι προφανείς.

Λειψία - Χέρτα: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Λειψία ξεκίνησε φέτος πολύ άσχημα τη σεζόν, όμως από τότε που ανέλαβε ο Μάρκο Ρόζε έχει αρχίσει να παρουσιάζει εμφανή σημάδια βελτίωσης. Στον πρώτο μήνα μετά την αλλαγή προπονητή, οι "ταύροι" έχουν πετύχει ορισμένα σπουδαία αποτελέσματα, όπως το 3-0 επί της Ντόρτμουντ και φυσικά οι δύο κολλητές νίκες στο Champions League επί της Σέλτικ, που έβαλαν την ομάδα σε τροχιά πρόκρισης.

Αυτή τη στιγμή η Λειψία τρέχει ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων (3-1-0) και έχει μεγάλη ανάγκη να συνεχίσει το θετικό της μομέντουμ, καθώς πρέπει να καλύψει το χαμένο έδαφος στο πρωτάθλημα.

Οι "ταύροι" έχουν ίσως το κορυφαίο ρόστερ (Ενκουνκού, Βέρνερ, Αντρέ Σίλβα, Σομποσλάι, Φόρσμπεργκ) στη Γερμανία μετά την Μπάγερν, επομένως δεν νοείται να βρίσκονται στην 11η θέση. Είναι προφανώς ομάδα τετράδας και μέχρι τη διακοπή για το Μουντιάλ αναμένεται να σκαρφαλώσουν αρκετές θέσεις. Με βάση άλλωστε τα xPoints, που προκύπτουν από τα xGoals η Λειψία θα έπρεπε να ήταν δεύτερη στη βαθμολογία, έχοντας μίνιμουμ 16 βαθμούς, τέσσερις δηλαδή παραπάνω από την πραγματική της συγκομιδή.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Χέρτα φέτος είναι σαφώς βελτιωμένη συγκριτικά με πέρυσι, που έσωσε στο νήμα την κατηγορία, μέσω του μπαράζ. Ο ορθολογικός μεταγραφικός σχεδιασμός του καλοκαιριού και κυρίως η πρόσληψη ενός σοβαρού προπονητή, όπως είναι ο Σάντρο Σβαρτς, έχουν αλλάξει άρδην την εικόνα των Βερολινέζων.

Μπορεί η βαθμολογία να μην το αντικατοπτρίζει, καθώς οι πρωτευουσιάνοι είναι οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, ωστόσο οι εμφανίσεις τους είναι σταθερά ανταγωνιστικές. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι η Χέρτα είναι αήττητη πέντε σερί ματς (1-4-0), έχοντας μάλιστα βγάλει πολύ δύσκολο πρόγραμμα κόντρα σε Λεβερκούζεν, Μάιντς, Χοφενχάιμ και Φράιμπουργκ.

Το κακό για τη Χέρτα είναι ότι έχει τραγική παράδοση κόντρα στη Λειψία. Σε 12 αναμετρήσεις εναντίον της, ανεξαρτήτως έδρας έχει υποστεί συνολικά 10 ήττες! Επίσης, και στα 12 αυτά ματς, η Λειψία πέτυχε τουλάχιστον δύο γκολ, ενώ τα 11 εξ αυτών έληξαν στο Over 2,5.

Με βάση λοιπόν την παράδοση των μεταξύ τους αναμετρήσεων, το ανέβασμα της Λειψίας και το γεγονός ότι η Χέρτα φέτος είναι πολύ πιο θαρραλέα και έχει επαφή με τα δίχτυα, μπορεί να σταθεί το combo άσος και Over 2,5 σε τιμές διπλασιασμού. Με λίγο παραπάνω ρίσκο, στέκεται και το άσος & Goal/Goal που φτάνει την απόδοση κοντά στο 3.00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λειψία – Χέρτα: 1 & Over 2,5 (απόδοση 2.00), 19:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ XGOALS BET ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ