TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Γερμανία Προγνωστικά: Ο "τελικός" της Στουτγάρδης στο 2.20

Ο άσος της Στουτγάρδης Σάσα Κάλαϊτζιτς πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του, τον Μπόρνα Σόσα και τον Τανγκί Κουλιμπαλί
Ο Σάσα Κάλαϊτζιτς πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του, τον Μπόρνα Σόσα και τον Τανγκί Κουλιμπαλί Ⓒ 2022 TOM WELLER/POOL VIA AP/ASSOCIATED PRESS

Το μεγάλο πρέπει της Στουτγάρδης και το διπλό της Ρέγκενσμπουργκ, που δέχεται σημαντικές πιέσεις, συνθέτουν τις αποψινές μας στοιχηματικές επιλογές.

Πέντε παιχνίδια περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα της Bundesliga. Το πιο ενδιαφέρον στοιχηματικά από αυτά, είναι το Στουτγάρδη – Μπόχουμ (16:30 Novasports 4HD, Live από το SPORT24).

Η Μπόχουμ έρχεται από την απίστευτη νίκη με 4-2 κόντρα στην Μπάγερν, σε ένα ματς που ό,τι έκανε έβγαινε Σημείωσε τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, το ένα πέναλτι, έχοντας συνολικά xGoals στο ματς 1,41. Πρακτικά, απ' όπου κι αν σούταραν οι παίκτες του Τόμας Ράις, η μπάλα πήγαινε μέσα.

Προφανώς, τέτοιες νίκες ανεβάζουν κατακόρυφα την αυτοπεποίθηση, παράλληλα όμως φουσκώνουν τα μυαλά και αποπροσανατολίζουν. Δεν είναι εύκολο, μία ομάδα στο μέγεθος της ταπεινής Μπόχουμ να διαχειριστεί ένα τόσο σπουδαίο αποτέλεσμα. Ο Ράις προσπάθησε άμεσα να χαμηλώσει τους τόνους, όμως κακά τα ψέματα, όλο το Μπόχουμ μοιάζει με μεθυσμένη πολιτεία, καθώς βιώνει πρωτόγνωρες στιγμές, μετά το στραπάτσο που έριξε στους Βαυαρούς.

Στουτγάρδη - Μπόχουμ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στον αντίποδα, η Στουτγάρδη είναι με την πλάτη στον τοίχο. Βρίσκεται στο -4 από τη θέση του μπαράζ και δεν έχει πλέον το παραμικρό περιθώριο για άλλες απώλειες. Πρακτικά, το αποψινό ματς έχει χαρακτήρα τελικού για τους Σουηβούς και δεν αποκλείεται να είναι η τελευταία ευκαιρία του Πελεγκρίνο Ματαράτσο για να γυρίσει το χαρτί.

Η Στουτγάρδη αδικεί τον εαυτό της, έχοντας μόλις 18 βαθμούς έπειτα από 22 αγωνιστικές, αφού το ρόστερ της δεν είναι κακό. Κάθε άλλο, διαθέτει ποιοτικές λύσεις και υπενθυμίζεται ότι πέρυσι είχε φτάσει να διεκδικεί μέχρι και ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Απόψε, η ομάδα του Ματαράτσο έχει πολύ μεγαλύτερη βαθμολογική ανάγκη, άρα και ισχυρότερο κίνητρο. Η νεοφώτιστη Μπόχουμ, ναι μεν είναι πιο συμπαγές σύνολο, ίσως όμως χρειάζεται τώρα ένα χαστούκι για να προσγειωθεί ξανά στη γη, μετά τη μεγαλειώδη επικράτηση επί της Μπάγερν.

Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε την... κατάρα που συνοδεύει όποια ομάδα κερδίζει την Μπάγερν. Οι προηγούμενες οχτώ που το έκαναν πριν την Μπόχουμ, δεν κατάφεραν να νικήσουν στο επόμενο παιχνίδι τους. Επίσης, θα πρέπει να συνυπολογίσουμε και την αρνητική παράδοση της Μπόχουμ στη Στουτγάρδη, καθώς έχει να κερδίσει στη συγκεκριμένη έδρα από το 1987!Έκτοτε μετράει έξι ισοπαλίες και 22 ήττες! Στο 2.20 ο άσος της ομάδας που καίγεται απόψε για τη νίκη και αναμένεται να μπει με μάτι που γυαλίζει.

Νυρεμβέργη - Ρέγκενσμπουργκ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στη Β' Γερμανίας, το βράδυ έχουμε το βαυαρικό ντερμπάκι ανάμεσα στη Νυρεμβέργη και τη Ρέγκενσμπουργκ (16:30 Novasports 43D, Live από το SPORT24).

Η Νυρεμβέργη βρίσκεται στη χειρότερή της φάση μέσα στη σεζόν, αφού δέχθηκε εννιά γκολ στα τελευταία δύο παιχνίδια της. Διασύρθηκε εντός έδρας με 5-0 από την ουραγό Ίνγκολσταντ και μία εβδομάδα μετά έχασε με 4-1 εκτός έδρας από την 11η Καρλσρούη.

Είναι χαρακτηριστικό πως το διπλό της Ρέγκενσμπουργκ άνοιξε σε τιμές άνω του 3.10 και πλέον έχει υποχωρήσει στο 2.80 κατά μέσο όρο, με ορισμένους μπουκ βέβαια να το προσφέρουν ακόμη σε αποδόσεις τριπλασιασμού.

Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει μία σαφής τάση διόρθωσης του σετ, διότι η Νυρεμβέργη παρουσιάζει σημάδια αποσταθεροποίησης, έχοντας μόνο μία καθαρή εστία στα τελευταία 11 ματς. Η Ρέγκενσμπουργκ σκοράρει με συνέπεια, διαθέτει το απαιτούμενο θράσος και έχει ήδη βγάλει τέσσερα διπλά φέτος κόντρα σε Ντάρμσταντ, Κίελο, Ινγολσταντ και Ζαντχάουζεν. Σε τιμές στο 3.00 το διπλό αξίζει το ρίσκο, πιο συνετά βέβαια παίζεται και το dnb στο 2,15.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Στουτγάρδη – Μπόχουμ: 1 (απόδοση 2.20), 16:30
  • Νυρεμβέργη – Ρέγκενσμπουργκ: 2 (απόδοση 3.00), 21:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ