TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Γερμανία Προγνωστικά: Must win για τη Σάλκε στο 2.02

Ο τεχνικός της Σάλκε, Δημήτρης Γραμμόζης
Ο Δημήτρης Γραμμόζης © 2021 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Μονόδρομος η νίκη απόψε για τη Σάλκε, που προσπαθεί να διατηρήσει την επαφή της με την πρώτη τριάδα στο πρωτάθλημα της Β' Γερμανίας. Σε κίνδυνο το αήττητο της Πάντερμπορν.

Τρία παιχνίδια περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα στις δύο πρώτες κατηγορίες της Γερμανίας. Στοιχηματικά, η πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση είναι αυτή της Σάλκε με την Πάντερμπορν για τη Β' Γερμανίας (19:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24).

Το συγκεκριμένο ματς, έχει χαρακτηριστικά ντέρμπι, δεδομένου ότι πρόκειται για δύο ομάδες στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ιδιαίτερη αντιπαλότητα μεταξύ τους. Βαθμολογικά βέβαια, για τη Σάλκε το παιχνίδι με την Πάντερμπορν είναι κομβικής σημασίας.

Σάλκε - Πάντερμπορν: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η ομάδα του Δημήτρη Γραμμόζη, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, πίσω από Σαν Πάουλι, Βέρντερ, Αμβούργο και Ντάρμσταντ, έχοντας τέσσερις βαθμούς διαφορά από την πρώτη δυάδα, που δίνει απευθείας άνοδο στην Bundesliga και τρεις από την τρίτη θέση, που οδηγεί σε μπαράζ.

Για τη Σάλκε, η άμεση επάνοδος στη μεγάλη κατηγορία είναι αυτοσκοπός και μετά την γκέλα της περασμένης εβδομάδας, όπου έχασε στο Ντίσελντορφ με 2-1 δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες.

Η Πάντερμπορν είναι υπολογίσιμος αντίπαλος και μάλιστα είναι η μοναδική αήττητη ακόμη ομάδα εκτός έδρας (6-4-0) στο πρωτάθλημα. Νομοτελειακά ωστόσο, αυτό το σερί κάποια στιγμή θα σπάσει, δεδομένου ότι το σύνολο του Λούκας Κβάζνιοκ έχει πρακτικά ξεμείνει από στόχους, αφού ούτε κινδυνεύει με υποβιβασμό, ούτε μπορεί να προλάβει το τρένο της τριάδας.

Πιθανότατα, το αήττητο της Πάντερμπορν θα σπάσει απόψε, καθώς η Σάλκε καίγεται για μία νίκη που θα την κρατήσει κοντά στις πρωτοπόρους. Δεν πρέπει άλλωστε να ξεχνάμε, ότι λίγο πριν το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, η Πάντερμπορν έχασε τον κορυφαίο της σκόρερ, Σβεν Μίχελ (14 γκολ), που μεταγράφηκε στην Ουνιόν, ενώ για απόψε δεν είναι σε θέση να βγάλει 90λεπτο ο δεύτερος σκόρερ Πλάτε (8 γκολ) και όπως όλα δείχνουν θα βοηθήσει μόνο ως αλλαγή στο δεύτερο μέρος.

Προγνωστικά Γερμανία

Για τη δυναμική της Σάλκε δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Πρόκειται ασφαλώς, για την πιο βαριά φανέλα της κατηγορίας μαζί με το Αμβούργο και τη Βέρντερ και στο ρόστερ της έχει παίκτες επιπέδου Bundesliga (Μπίλτερ, Ούβεγιαν, Τσουρλίνοφ, Λάτσα), καθώς επίσης και τον κορυφαίο σκόρερ όλων των εποχών στη Β' Γερμανίας, τον Ζίμον Τερόντε.

Ο άσος προσφέρεται στο 1.80 και μπορεί να ανέβει σε τιμές διπλασιασμού σε συνδυασμό με το Over 1,5. Συνολικά φέτος, οι "βασιλικοί μπλε" έχουν κάνει 11 νίκες. Εξ αυτών οι οχτώ συνοδεύτηκαν με Οver 2,5 και οι εννιά με Over 1,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σάλκε - Πάντερμπορν: 1 & Οver 1,5 (απόδοση 2.02), 19:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ