ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Γερμανία Προγνωστικά: Με τη Φράιμπουργκ αλλά στο 2.40

Τεχνικός της Φράιμπουργκ από το 2011 ο Κρίστιαν Στράιχ
Ο τεχνικός της Φράιμπουργκ Κρίστιαν Στράιχ © 2021 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα της Φράιμπουργκ με την Μπόχουμ για την 4η αγωνιστική της Bundesliga.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League, Φράιμπουργκ υποδέχεται απόψε την Μπόχουμ (21:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24). των Λαμπρόπουλου και Σταφύλιδη, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Bundesliga. Η Φράιμπουργκ είναι το ξεκάθαρο φαβορί της αναμέτρησης με τον άσο να προσφέρεται κατά μέσο όρο στο 1.50.

Γερμανία Προγνωστικά: Έχει αλλάξει επίπεδο η Φράιμπουργκ

Η ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ έχει ξεκινήσει το φετινό πρωτάθλημα με έξι βαθμούς στις πρώτες τρεις αγωνιστικές. Στην πρεμιέρα κέρδισε εύκολα με 4-0 στο Άουγκσμπουργκ. Στη δεύτερη αγωνιστική έχασε 3-1 με ανατροπή, εντός έδρας από την Ντόρτμουντ, σε ένα ματς πάντως που έλεγχε απόλυτα μέχρι το 1-1 (78'), το οποίο ήρθε από τραγικό λάθος του διεθνούς, Ολλανδού, γκολκίπερ Φλέκεν.

Την περασμένη εβδομάδα πάντως πήρε με επαγγελματική εμφάνιση το ντέρμπι με τη Στουτγάρδη. Ένα γκολ από τον ηγετικό εξτρέμ Γκρίφο στο 11' ήταν αρκετό για τη Φράιμπουργκ, η οποία στη συνέχεια του αγώνα έπαιξε κυρίως πίσω από την μπάλα, ωστόσο δεν αγχώθηκε ιδιαίτερα.

Γενικά, η Φράιμπουργκ είναι ένας νοικοκυρεμένος σύλλογος που προοδεύει σταθερά και έχει αλλάξει πλέον στάτους. Σε αυτό έχει βοηθήσει τόσο το νέο της ολοκαίνουριο γήπεδο, όσο φυσικά και η μεθοδική δουλειά του τεχνικού Κρίστιαν Στράιχ, ο οποίος την καθοδηγεί 11 ολόκληρα χρόνια!

Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι έφτασε για πρώτη φορά στον τελικό του κυπέλλου Γερμανίας και διεκδίκησε τον παρθενικό τίτλο της ιστορίας της, χάνοντας στα πέναλτι από τη Λειψία. Επίσης, στο πρωτάθλημα κυνήγησε μέχρι τέλους μία θέση στην τετράδα, αλλά τελικά τερμάτισε έκτη και θα παίξει φέτος στους ομίλους του Europa League (5η ευρωπαϊκή συμμετοχή της, πρώτη μετά το 2017/18), όπου θα συναντήσει και τον Ολυμπιακό.

Ο Στράιχ στις πρώτες τρεις αγωνιστικές της φετινής Bundesliga έχει χρησιμοποιήσει την ίδια ενδεκάδα. Σήμερα αναγκαστικά θα προχωρήσει σε τουλάχιστον μία αλλαγή, διότι είναι τραυματίας ο βασικός χαφ Εγκεστάιν. Στη θέση του αναμένεται να περάσει ο ταλαντούχος Κάιτελ, που προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου.

Από εκεί και πέρα, ο συνήθως σταθερός Φλέκεν παραμένει στον άσο. Η τετράδα της άμυνας δεν αλλάζει με στόπερ τους διεθνείς Γκίντερ (Γερμανία) και Λίνχαρτ (Αυστρία). Αριστερός μπακ είναι ο κάπτεν Γκιούντερ (φαρμακερό σουτ, φουλ επιθετικός) και δεξιός ο Σιλντιγιά (κανονική του θέση είναι στόπερ), που εξελίσσεται φέτος σε αποκάλυψη. Στους χαφ δίπλα στον νεαρό Κάιτελ, θα παίξει ο πολύπειρος Χέφλερ. Στους εξτρέμ κινούνται ο ταχυδυναμικός Σάλαϊ (διεθνής με την Ουγγαρία) και ο Γκρίφο, που έχει εξαιρετικές στατικές φάσεις. Ο δαιμονιώδης Ιάπωνας Ντόαν (διεθνής/μεταγραφή από την Αϊντχόφεν) έχει ρόλο δεύτερου επιθετικού και ο θηριώδης Γκρέγκοριτς (διεθνής με την Αυστρία/μεταγραφή από την Άουγκσμπουργκ) αποτελεί την αιχμή του δόρατος.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Μαζεμένη η Μπόχουμ μετά την επτάρα

Στον αντίποδα η Μπόχουμ προέρχεται από το ταπεινωτικό 7-0 κόντρα στην Μπάγερν. Το να χάνεις από τους Βαυαρούς δεν είναι ντροπή, η έκταση όμως του σκορ την περασμένη Κυριακή ξέφυγε από τα συνήθη πλαίσια.

Μέχρι στιγμής, η Μπόχουμ δεν θυμίζει και πολλά από την περσινή σκληροτράχηλη ομάδα, που έσωσε εύκολα την κατηγορία. Η απώλεια του βασικού στόπερ Λάιτς (μεταγράφηκε στη Μάιντς) φαίνεται πως έχει προκαλέσει ανισορροπία στην αμυντική λειτουργία των Βεστφαλών, οι οποίοι έχουν δεχθεί 12 γκολ στις πρώτες τρεις αγωνιστικές.

Το θετικό για τον Τόμας Ράις είναι ότι επιστρέφει απόψε από τραυματισμό ο Κώστας Σταφυλίδης και εκτός απροόπτου θα χρησιμοποιηθεί κανονικά στο αριστερό άκρο της άμυνας, όπου έγινε... πανηγύρι στο παιχνίδι με την Μπάγερν.

Η Μπόχουμ μετά την οδυνηρή εμπειρία κόντρα στους πρωταθλητές, αναμένεται απόψε πολύ πιο προσεκτική και μαζεμένη αμυντικά. Υπενθυμίζεται ότι και πέρυσι είχε χάσει με 7-0 από την Μπάγερν και την επόμενη αγωνιστική πήρε λευκή ισοπαλία εντός έδρας από τη Στουτγάρδη.

Η διαφορά τώρα είναι ότι παίζει εκτός έδρας και κόντρα σε μία ομάδα με πολύ πιο σοβαρό και συγκροτημένο προφίλ. Θα προσπαθήσει πάντως να εμφανίσει πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο και τουλάχιστον να μην εκτεθεί. Πάνω σε αυτή τη λογική μπορούμε να ανεβάσουμε τον πιθανό άσο στο 2.40, αν ζητήσουμε παράλληλα και το Under 3,5.

Την περσινή σεζόν οι δύο ομάδες έπαιξαν τρεις φορές και έφεραν ισάριθμα Under 3,5 με τη Φράιμπουργκ να πετυχαίνει δύο νίκες. Μία στο πρωτάθλημα, στο Europa-Park με 3-0 και την άλλη στα προημιτελικά του κυπέλλου, εκτός έδρας με 2-1 στην παράταση (1-1 η κανονική διάρκεια).

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φράιμπουργκ – Μπόχουμ: 1 & Under 3,5 (απόδοση 2.40), 21:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ