TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Γερμανία Προγνωστικά: Με τα... ψέματα οι 9 βαθμοί της Αουγκσμπουργκ

Οι παίκτες της Σάλκε πανηγυρίζουν το γκολ του Μάριους Μπίλτερ κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου
Οι παίκτες της Σάλκε πανηγυρίζουν το γκολ του Μάριους Μπίλτερ κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου © 2022 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα Σάλκε - Αουγκσμπουργκ στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής της Bundesliga.

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται απόψε η όγδοη αγωνιστική της Bundesliga. Στο Γκελζενκίρχεν η Σάλκε υποδέχεται την Άουγκσμπουργκ, σε ένα παιχνίδι που έχει χαρακτήρα εξάποντου κι ας είμαστε τόσο νωρίς στη σεζόν, αφού και οι δύο ομάδες έχουν ως στόχο την παραμονή.

Σάλκε - Αουγκσμπουργκ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Σάλκε, η οποία πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Β' Γερμανίας και επέστρεψε άμεσα στην Bundesliga, προσπαθεί ακόμη να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της μεγάλης κατηγορίας. Στις πρώτες επτά αγωνιστικές έχει κερδίσει μόνο την ουραγό Μπόχουμ και επιλέγει να έχει ένα reactive στιλ παιχνιδιού.

Ειδικά στο ντέρμπι με την Ντόρτμουντ, πριν τη διακοπή για τις εθνικές, οι "βασιλικοί μπλε" έπαιξαν αποκλειστικά για το 0-0 και τελικά τιμωρήθηκαν στο 78' (1-0). Το αποψινό ματς πάντως θα είναι τελείως διαφορετικό, αφού και η Αουγκσμπουργκ είναι reactive ομάδα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι πρόκειται για τα δύο κλαμπ με το μικρότερο ποσοστό κατοχής μπάλας στην κατηγορία. Η μεν Σάλκε έχει 39,71%, η δε Αουγκσμπουργκ 41,14%.

Οι Βαυαροί έχουν πετύχει ήδη τρεις νίκες την τρέχουσα σεζόν και μάλιστα πριν το παράθυρο των εθνικών έκαναν τη μεγάλη έκπληξη κερδίζοντας με 1-0 την Μπάγερν.

Η αλήθεια βέβαια είναι πως η ομάδα του Ενρίκο Μάασεν έχει τη χειρότερη επίθεση στην Bundesliga με 5 γκολ και τα λιγότερα xGoals υπέρ με 6,40. Πέρα από το παιχνίδι με την Μπάγερν, όπου ήταν πραγματικά καλή, η Αουγκσμπουργκ έχει κερδίσει επίσης με 2-1 στο Λεβερκούζεν σε ματς με xGoals 2,78-0,75 και με 1-0 στη Βρέμη, σε παιχνίδι όπου ο γκολκίπερ Γκίκιεβιτς έπιασε πέναλτι στις καθυστερήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σύμφωνα με τα xGoals, τα xPoints της Αουγκσμπουργκ είναι 4,46, θα έπρεπε δηλαδή να είναι στην τελευταία θέση μαζί με την Μπόχουμ. Αντ' αυτού έχει κερδίσει τέσσερις βαθμούς παραπάνω από αυτούς που άξιζε στο γήπεδο. Αντίστοιχα, η Σάλκε έχει xPoints 8,76, έχει δηλαδή σχεδόν τρεις βαθμούς λιγότερους από αυτούς που θα έπρεπε να είχε συγκεντρώσει με βάση τα xGoals.

Προγνωστικά στοιχήματος

Αν στα παραπάνω συνυπολογίσουμε την εξαιρετική παράδοση της Σάλκε, η οποία σε 21 ματς κόντρα στην Αουγκσμπουργκ έχει ρεκόρ 11-8-2, αλλά και το μεγάλο "πρέπει" των "βασιλικών μπλε" για νίκη, καθώς ακολουθούν ζόρικα ματς με Λεβερκούζεν και Χοφενχάιμ, τότε καταλήγουμε υπέρ του άσου, έστω κι αν οι αποδόσεις είναι λίγο πιο κάτω από το επιθυμητό 2.15 της απόλυτης τιμιότητας.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σάλκε – Αουγκσμπουργκ: 1 (απόδοση 2.05), 18:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ XGOALS BET TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ