ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Γερμανία Προγνωστικά: Στο 1.95 με οδηγό την παράδοση

Ο Μπακού πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Βόλφσμπουργκ απέναντι στην Σάλτσμπουργκ
Ο Μπακού πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Βόλφσμπουργκ απέναντι στην Σάλτσμπουργκ @2021 MICHAEL SOHN/AP IMAGES

Με αμφίρροπη αναμέτρηση ξεκινάει απόψε η 31η αγωνιστική της Bundesliga. Η παράδοση μας στέλνει στο καλοπληρωμένο Over 2,5.

Με το παιχνίδι της Βόλφσμπουργκ κόντρα στη Μάιντς ανοίγει η αυλαία της 31ης αγωνιστικής στην Bundesliga. Ο άσος είναι ελαφρύ φαβορί στο 2.50, ενώ το διπλό παίζει λίγο πάνω από το 2.90 (21:45 Novasports 3HD, Live από το SPORT24).

Με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση της σεζόν στη Γερμανία, η Βόλφσμπουργκ βρίσκεται στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη. Το πιθανότερο είναι πως δεν θα κινδυνεύσει, ωστόσο ακόμη δεν έχει κλειδώσει την παραμονή της. Από την άλλη, η Μάιντς είναι σαφώς πιο άνετη βαθμολογικά, είναι ακριβώς στη μέση της κατάταξης και απλά κυνηγάει να μείνει στο πρώτο μισό της βαθμολογίας.

Βόλφσμπουργκ - Μάιντς: Προγνωστικά και Ανάλυση

Οι "λύκοι" μία εβδομάδα μετά το άνετο 4-0 επί της Αρμίνια Μπίλεφελντ, διασύρθηκαν με 6-1 στο Ντόρτμουντ. Προφανώς, μία τόσο βαριά ήττα πάντα προκαλεί προβληματισμό και τριγμούς. Η διοίκηση απαγόρευσε τις δηλώσεις στους ποδοσφαιριστές μέχρι τον αγώνα με τη Μάιντς, απαγορεύτηκαν επίσης οι ανοιχτές στο κοινό προπονήσεις, ενώ ο Φλόριαν Κόφελντ δεν έδωσε κανένα ρεπό στους παίκτες του, περιμένοντας απαντήσεις απόψε κόντρα στη Μάιντς.

Το βασικό στοιχείο που θορύβησε το τεχνικό επιτελείο της Βόλφσμπουργκ είναι ότι η ομάδα έτρεξε κόντρα στην Ντόρτμουντ κάτω από 100 χιλιόμετρα συνολικά (99,7 για την ακρίβεια). Το συγκεκριμένο νούμερο είναι πολύ μικρό για το σύγχρονο ποδόσφαιρο σε κορυφαία λίγκα της Ευρώπης. Εδώ λοιπόν, είτε υπάρχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης, είτε τίθεται θέμα αδιαφορίας.

Με την εικόνα που παρουσίασε η Βόλφσμπουργκ την περασμένη εβδομάδα αναπόφευκτα περνούν σκέψεις κόντρας. Η Μάιντς όμως είναι η χειρότερη εκτός έδρας ομάδα της Bundesliga μετά την ουραγό Γκρόιτερ Φιρτ με μόλις 8 βαθμούς συγκομιδή σε 15 παιχνίδια. Είναι ενδεικτικό ότι οι "καρναβαλιστές" έχουν ρεκόρ 0-2-8 στα τελευταία δέκα παιχνίδια τους εκτός έδρας και δέχονται τουλάχιστον ένα γκολ εδώ και 13 ματς μακριά από το γήπεδο τους.

Γερμανία Προγνωστικά

Από τη μία λοιπόν έχουμε τον πληγωμένο εγωισμό της Βόλφσμπουργκ, η οποία θα θελήσει απόψε να βγάλει αντίδραση και από την άλλη την άνετη βαθμολογικά Μάιντς, που εκτός έδρας δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα φέτος.

Με σημείο δεν βγαίνει άκρη. Το αουτσάιντερ όμως Over 2,5 σε τιμές άνω του 1.90 έχει λογική, διότι η Βόλφσμπουργκ μετράει τρία σερί και επτά στα τελευταία δέκα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Επίσης, υπάρχει ισχυρή παράδοση στα ματς της Βόλφσμπουργκ με τη Μάιντς, αφού σε επίπεδο Bundesliga με γηπεδούχους τους "λύκους", έχει επιβεβαιωθεί 11 φορές σε 15 συναντήσεις τους.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βόλφσμπουργκ – Μάιντς: Over 2,5 (απόδοση 1.95), 21:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ