TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Γερμανία Προγνωστικά: Κάστρο η έδρα της Ουνιόν

Οι παίκτες της Ουνιόν πανηγυρίζουν γκολ απέναντι στη Σάλκε
Οι παίκτες της Ουνιόν πανηγυρίζουν γκολ απέναντι στη Σάλκε 2022 AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα της Ουνιόν Βερολίνου με τη Βόλφσμπουργκ για την έβδομη αγωνιστική της Bundesliga.

Με τρία παιχνίδια συνεχίζεται το πρόγραμμα της Bundesliga απόψε. Πρώτο στη σειρά είναι το Ουνιόν Βερολίνου – Βόλφσμπουργκ (16:30 Novasports Prime, Live από το SPORT24).

Ουνιόν - Βόλφσμπουργκ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Ουνιόν μπήκε στην έβδομη αγωνιστική ως πρωτοπόρος και έχει τη δυνατότητα να παραμείνει εκεί, εφόσον κερδίσει απόψε τους "λύκους". Την Πέμπτη, η ομάδα του Ουρς Φίσερ ηττήθηκε με 1-0 στην Μπράγκα για τη δεύτερη αγωνιστική του Europa League, σε ένα ματς πάντως που δεν ήταν χειρότερη από τους Πορτογάλους και άξιζε τουλάχιστον την ισοπαλία.

Στο πρωτάθλημα βέβαια, οι Βερολινέζοι πετούν, αφού μαζί με την περσινή σεζόν τρέχουν αήττητο σερί 13 αγώνων (10-3-0). Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους, κέρδισαν 1-0 (3' αυτογκόλ) εκτός έδρας τη σκληροτράχηλη Κολωνία, έχοντας επίσης χαμένο πέναλτι (10') και δοκάρι (58').

Η Βόλφσμπουργκ με μία σοβαρή αμυντικά εμφάνιση και αξιοποιώντας ένα κόρνερ, πέτυχε την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας με 1-0 (60') στη Φρανκφούρτη.

Συνολικά πάντως, το σύνολο του Νίκο Κόβατς δεν πείθει και αυτό φαίνεται στο γεγονός ότι είναι η χειρότερη δημιουργικά ομάδα της κατηγορίας με μόλις 5,06 xGoals υπέρ. Χαμηλά στο συγκεκριμένο δείκτη είναι και η Ουνιόν, ωστόσο οι “σιδερένιοι” έχουν τη δεύτερη καλύτερη επίδοση στα xGoals κατά (6,09), πίσω μόνο από την Ντόρτμουντ, αποδεικνύοντας για ακόμη μία σεζόν ότι είναι από τις πιο σταθερές άμυνες του γερμανικού πρωταθλήματος.

Επίσης, η Ουνιόν έχει πραγματικά μετατρέψει σε κάστρο την έδρα της, αφού στα τελευταία 36 παιχνίδια εντός έδρας, σε επίπεδο Bundesliga έχει υποστεί μόνο δύο ήττες, από την Ντόρτμουντ και την Μπάγερν.

Δεν θα είναι εύκολο για τη Βόλφσμπουργκ να επιβιώσει μέσα στον Αλτεν Φερστεράι, δεδομένου μάλιστα ότι το κλίμα στα αποδυτήρια δεν είναι και το καλύτερο δυνατό, μετά την εντολή του Κόβατς να τεθεί εκτός ομάδας ο πολύπειρος φορ Κρούζε.

Ο Κροάτης τεχνικός είναι λάτρης της άριστης φυσικής κατάστασης και εκτιμάει ότι ο Κρούζε δεν μπορεί πλέον να ανταποκριθεί στο υψηλό επίπεδο της Bundesliga. Το θέμα πήρε διαστάσεις στη χώρα, διότι ο 34χρονος άσος είναι από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες στα γερμανικά γήπεδα. Μάλιστα, μέσω social media απάντησε στον Κόβατς, τονίζοντας χαρακτηριστικά: “Εγώ θα αποφασίσω πότε θα τελειώσει η πορεία μου στην Bundesliga, κανένας άλλος”.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Ο Κόβατς λοιπόν έλαβε μία σκληρή απόφαση, που μένει τώρα να φανεί αν θα του βγει σε καλό. Σε πρώτη φάση πάντως, είναι σίγουρο πως αναστάτωσε την ομάδα, αφού καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, πρώτο θέμα συζήτησης ήταν η αποπομπή του Κρούζε, ο οποίος πλέον προπονείται μόνος του.

Η σκληροτράχηλη, σοβαρή και οργανωμένη Ουνιόν μπορεί να εκμεταλλευτεί τον πιθανό αποπροσανατολισμό της Βόλφσμπουργκ για να επιβεβαιώσει το 2.05 του άσου και ανανεώσει την παρουσία της στην κορυφή της βαθμολογίας.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ουνιόν Βερολίνου - Βόλφσμπουργκ: 1 (απόδοση 2.05), 16:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ