ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Γερμανία Προγνωστικά: Η παράδοση του Κρούζε και τα Goal/Goal της Άιντραχτ

Οι παίκτες της Άιντραχτ Φρανκφούρτης πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Ντόρτμουντ σε ματς της Bundesliga | 14 Αυγούστου 2021
Οι παίκτες της Άιντραχτ Φρανκφούρτης πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Ντόρτμουντ σε ματς της Bundesliga | 14 Αυγούστου 2021 @2021 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Η εξαιρετική παράδοση του Μαξ Κρούζε απέναντι στη Χοφενχάιμ και το... κόλλημα των Κολωνία και Άιντραχτ στο Goal/Goal μας προσφέρουν δύο ενδιαφέρουσες στοιχηματικές επιλογές από την Bundesliga.

Σημαντικές αναμετρήσεις σε όλα τα μέτωπα περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Bundesliga. Ανάμεσα σε αυτές και το Βόλφσμπουργκ – Χοφενχάιμ (16:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24).

Οι "λύκοι" μετρούσαν εννιά αγωνιστικές χωρίς νίκη, ωστόσο μετά τις μεταγραφές του Ιανουαρίου ανανεώθηκαν επιθετικά και με φρέσκο επιθετικό δίδυμο τους Βιντ (πρώην Κοπεγχάγη) και Κρούζε (πρώην Ουνιόν Βερολίνου), επανήλθαν στο δρόμο των επιτυχιών.

Η ομάδα του Φλόριαν Κόφελντ, αρχικά κέρδισε 4-1 την Γκρόιτερ Φιρτ και εν συνεχεία έβγαλε σπουδαίο διπλό στη Φρανκφούρτη με 2-0. Πήρε έτσι σημαντική βαθμολογική ανάσα και ξεκόλλησε από τις τελευταίες θέσεις.

Στη νίκη επί της Άιντραχτ, το σκορ άνοιξε ο Κρούζε, με πέναλτι το οποίο κέρδισε ο ίδιος. Ο πολύπειρος επιθετικός, μπορεί να μην έχει πλέον την καλύτερη φυσική κατάσταση, παραμένει ωστόσο ένας από τους πιο οξυδερκείς και αποτελεσματικούς παίκτες της Bundesliga.

Επίσης, διατηρεί εξαιρετική παράδοση απέναντι στη Χοφενχάιμ, αφού έχει σκοράρει εναντίον της εννιά φορές. Απέναντι σε καμία άλλη ομάδα δεν έχει τέτοιον απολογισμό. Με δεδομένο μάλιστα, ότι η Χοφενχάιμ παραδοσιακά ζορίζεται στην Κάτω Σαξονία, μετρώντας πέντε ήττες και τέσσερις ισοπαλίες στις τελευταίες εννιά επισκέψεις της στη Volkswagen Arena, δεν αποκλείεται ο Κρούζε να κάνει ξανά τη ζημιά στη Χόφε. Στο 3,35 το anytime του 33χρονου άσου.

Προγνωστικά Γερμανία: Κολωνία -Άιντραχτ

Θεαματικό παιχνίδι αναμένεται το βράδυ ανάμεσα στην Κολωνία και την Άιντραχτ Φρανκφούρτης (19:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24). Και οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττες και θα κυνηγήσουν αντίδραση.

Η Κολωνία υπέστη φυσιολογική ήττα στη Λειψία με 3-1, ενώ η Άιντραχτ απώλεσε σημαντικό έδαφος στην προσπάθεια που κάνει για την εξάδα, χάνοντας εντός έδρας από τη Βόλφσμπουργκ.

Το κοινό χαρακτηριστικό και των δύο είναι η αμυντική τους αστάθεια. Έπειτα από 22 αγωνιστικές, η Κολωνία έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της μόλις δύο φορές και η Άιντραχτ τρεις. Αμφότερες μετρούν 16 Goal/Goal φέτος και υπολείπονται στα αμφίσκορα μόνο της Ντόρτμουντ και της Λεβερκούζεν.

Με δεδομένο, ότι στην Κολωνία επιστρέφει ο πρώτος της σκόρερ, Αντονί Μοντέστ και ότι η Άιντραχτκαίγεται απόψε για θετικό αποτέλεσμα, διότι την ερχόμενη αγωνιστική φιλοξενεί την Μπάγερν, υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να δούμε ένα ανοιχτό ματς με σκορ εκατέρωθεν. Στο 1.80 το combo G/G & Over 2,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βόλφσμπουργκ – Χοφενχάιμ: Κρούζε να σκοράρει (απόδοση 3.35), 16:30
  • Κολωνία – Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 1.80), 19:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ