TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Γερμανία Προγνωστικά: Η λάθος απόδοση της Βόλφσμπουργκ και η Ντάρμσταντ

Ο Μπακού πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Βόλφσμπουργκ απέναντι στην Σάλτσμπουργκ
Ο Μπακού πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Βόλφσμπουργκ απέναντι στην Σάλτσμπουργκ @2021 MICHAEL SOHN/AP IMAGES

Γεμάτο το στοιχηματικό πρόγραμμα στη Γερμανία, με δέκα αναμετρήσεις σε πρώτη και δεύτερη κατηγορία.

Στην Bundesliga ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το παιχνίδι της Γκλάντμπαχ με τη Βόλφσμπουργκ (16:30 Novasports 4HD, Live από το SPORT24). Πρόκειται για δύο ομάδες που ξεκίνησαν με στόχο την έξοδο στην Ευρώπη, ωστόσο στην πορεία διαπίστωσαν πως πρέπει να αναπροσαρμόσουν τα σχέδια τους και πλέον παλεύουν για να μην μπλέξουν σε περιπέτειες αναφορικά με την παραμονή της.

Γκλάντμπαχ - Βόλφσμπουργκ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Γκλάντμπαχ κάτι πήγε κάτι να δείξει, παίρνοντας τέσσερις βαθμούς στα δύο ματς με Αρμίνια και Αουγκσμπουργκ, ωστόσο την προηγούμενη εβδομάδα διασύρθηκε με 6-0 στο Ντόρτμουντ, εμφανίζοντας ξανά εικόνα διάλυσης αμυντικά. Αυτή είναι η δεύτερη εξάρα που δέχεται φέτος, αφού είχε χάσει με το ίδιο σκορ και από τη Φράιμπουργκ τον περασμένο Δεκέμβριο.

Τα "πουλάρια" συμπλήρωσαν ήδη 11 ήττες φέτος, όσες είχαν δηλαδή πέρυσι σε ολόκληρη τη σεζόν. Το χειρότερο ωστόσο είναι πως δεν διαφαίνεται βελτίωση στον ορίζοντα. Η ομάδα του Αντι Χίτερ δέχεται γκολ 12 σερί αγώνες και όταν ένα ματς στραβώνει, τότε δεν έχει τον χαρακτήρα να αντιδράσει, ή έστω να κρατήσει τα προσχήματα.

Μέτρια σεζόν πραγματοποιεί και η Βόλφσμπουργκ, ωστόσο στην περίπτωσή της, έγιναν κινήσεις τον Ιανουάριο για να ενισχυθεί. Οι μεταγραφές του πολύπειρου Μαξ Κρούζε και του διεθνούς Δανού φορ, Γιόνας Βιντ, έχουν αλλάξει την επιθετική της εικόνα. Οι "λύκοι" βρίσκουν πλέον πιο εύκολα το δρόμο προς τα δίχτυα, με τον Βιντ μάλιστα να ανοίγει λογαριασμό την προηγούμενη αγωνιστική, κόντρα στη Χοφενχάιμ, με εντυπωσιακό τρόπο.

Το πιθανότερο είναι πως ο Βιντ θα δημιουργήσει προβλήματα και στην Γκλάντμπαχ, η οποία δέχεται γκολ από τους πάντες. Το σετ μοιάζει να αδικεί τη Βόλφσμπουργκ, η οποία στα τελευταία τρία ματς μάζεψε έξι βαθμούς και δεν άξιζε να χάσει από τη Χοφενχάιμ, το περασμένο Σάββατο. Το διπλό θα μπορούσε να είναι γύρω στο 3.30 και παίζει ακόμη και στο 3.90, αποδόσεις που σηκώνουν ρίσκο. Σε αυτές βέβαια τις τιμές στέκεται πιο συνετά και η διπλή ευκαιρία στο 1.85.

Ντινάμο Δρέσδης - Ντάρμσταντ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στη Β' Γερμανίας, η Ντάρμσταντ παίζει στη Δρέσδη (21:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24), σε ένα ματς που το διπλό άνοιξε κοντά στο 2.10 και έχει πλέον υποχωρήσει στο 1.90 κατά μέσο όρο. Λογικό το σορτάρισμα, δεδομένου ότι υπάρχει σαφής ποιοτική διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων.

Η Ντινάμο έχει φοβική λογική, παίζει κυρίως για να μη χάσει και από τις ομάδες που παλεύουν αυτή τη στιγμή για την αποφυγή του μπαράζ, δείχνει η χειρότερη.

Παραμένει χωρίς νίκη (0-4-2) στο β' γύρο και αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στο γκολ. Την προηγούμενη αγωνιστική ισοφάρισε σε 1-1 τη Χαϊντενχάιμ με αυστηρό πέναλτι. Είχε προηγηθεί το 0-0 στο Πάντερμπορν, όπου έπαιξε μόνο άμυνα. Στο 1-4 από τη Χάνσα, έβαλε γκολ όταν η αντίπαλος χαλάρωσε μετά το 0-4, ενώ στο β' γύρο, έχει ακόμη το 0-0 με το Αννόβερο, την ήττα με 3-0 στην Ινγκολσταντ και το 1-1 με το Αμβούργο, στη μοναδική της συμπαθητική εμφάνιση.

Σαφώς πιο παραγωγική και δημιουργική ομάδα η Ντάρμσταντ. Έχει την κορυφαία επίθεση (48) της κατηγορίας, έχει σκοράρει 13 φορές από δύο γκολ και πάνω, είναι αήττητη οχτώ σερί ματς εκτός έδρας (6-2-0) και διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδο. Δίκαια φαβορί το διπλό, ανεβαίνει μάλιστα στο 2.30+ σε combo με το over 1,5, στη λογική ότι οι 10 από τις 12 φετινές νίκες της Ντάρμσταντ ήρθαν με over 1,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γκλάντμπαχ – Βόλφσμπουργκ: Χ2 (απόδοση 1.85), 16:30
  • Ντινάμο Δρ. - Ντάρμσταντ: 2 & Οver 1,5 (απόδοση 2.35), 21:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ