TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Γερμανία Προγνωστικά: Η Κολωνία προσφέρεται για γκολ και θέαμα

Ο άσος της Μπάγερν, Τσούπο-Μοτίνγκ πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στη Λειψία
Ο άσος της Μπάγερν, Τσούπο-Μοτίνγκ πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στη Λειψία © 2023 MATTHIAS SCHRADER/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το πρώτο εντός έδρας επίσημο παιχνίδι της Μπάγερν μέσα στο 2023.

Με εμβόλιμη αγωνιστική ολοκληρώνεται το διήμερο Τρίτη-Τετάρτη ο πρώτος γύρος της Bundesliga. Απόψε το πρόγραμμα περιλαμβάνει τέσσερα παιχνίδια. Στο Μόναχο, η Μπάγερν φιλοξενεί την Κολωνία και είναι προφανώς το αδιαφιλονίκητο φαβορί (21:30 Novasports Prime, Live από το SPORT24).

Οι Βαυαροί επέστρεψαν στη δράση μετά το Μουντιάλ, με το εκτός έδρας 1-1 κόντρα στη Λειψία. Παρά την απώλεια δύο βαθμών, η Μπάγερν εξασφάλισε τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα και για ακόμη μία σεζόν είναι πασιφανές πως δεν έχει κανέναν αντίπαλο εντός συνόρων.

Βέβαια, στην πρεμιέρα της για το 2023 τα βρήκε σκούρα απέναντι στη Λειψία. Η εμφάνιση της, ειδικά επιθετικά, ήταν ανεπαρκής. Τέλειωσε το ματς με μόλις επτά τελικές και 0,87 xGoals υπέρ, κάτι πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της.

Ο Γιούλιαν Νάγκελζμαν έκανε λόγο για κακή νοοτροπία και λάθος αποφάσεις, όμως έδωσε ελαφρυντικά, λέγοντας πως είναι λογικό να υπάρχει μία έλλειψη ρυθμού, μετά από τόσο μεγάλη διακοπή.

Απόψε, η Μπάγερν θα δώσει το πρώτο της εντός έδρας παιχνίδι για το 2023 και λογικά η εμφάνισή της θα είναι πολύ πιο θεαματική. Αφενός, διότι δεν είναι μαθημένη να κάνει απανωτές γκέλες, αφετέρου γιατί το ευνοεί και ο αντίπαλος.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Κολωνία πέτυχε τη νίκη της χρονιάς το Σάββατο, διαλύοντας με 7-1 τη Βέρντερ. Ταξίδεψε λοιπόν, στο Μόναχο με σούπερ ψυχολογία και με στόχο να διασκεδάσει το ματς με τους "ισόβιους" πρωταθλητές. Άλλωστε, η λογική του Στέφεν Μπάουμγκαρτ είναι πάντα επιθετική και δεν αναθεωρεί ποτέ, ούτε και με αντίπαλο την Μπάγερν.

Δεν τυχαίο συνεπώς, ότι στην καριέρα του, ως τεχνικός της Κολωνίας και της Πάντερμπορν, έχει γνωρίσει πέντε ήττες σε ισάριθμα ματς κόντρα στην Μπάγερν, όλες με Over 3,5. Εν ολίγοις, ο Μπάουμγκαρτ δεν είναι προπονητής σκοπιμότητας και αποτελέσματος. Έχει μία συγκεκριμένη φιλοσοφία και την υπηρετεί χωρίς εκπτώσεις.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Δεν υπάρχει λοιπόν περίπτωση, να δούμε σήμερα την Κολωνία να παίζει ταμπούρι, έστω κι αν κανείς δεν θα την κατηγορούσε για κάτι τέτοιο, απέναντι στην Μπάγερν. Οι "τράγοι" θα προσπαθήσουν να κάνουν το παιχνίδι τους, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι μπορεί να λείψει ο ηγετικός χαφ Σκίρι (δίνεται αμφίβολος) ή από τη συνθήκη ότι θα κατέβουν με αναπληρωματικό δίδυμο στους στόπερ, αφού οι βασικοί είναι νοκ άουτ.

Στον αντίποδα, η Μπάγερν έχει εξαιρετική παράδοση με την Κολωνία. Την κερδίζει εννιά σερί ματς και μετράει 15-1-0 στις 16 τελευταίες συναντήσεις τους. Εξάλλου, η Μπάγερν έχει πετύχει φέτος 50 γκολ σε 16 αγωνιστικές. Έχει τα περισσότερα Over 3,5 (9) στην κατηγορία. Οι τελευταίες τέσσερις νίκες της εντός έδρας έχουν έρθει με επιβλητικά σκορ (4-0 τη Λεβερκούζεν, 5-0 τη Φράιμπουργκ, 6-2 τη Μάιντς και 6-1 τη Βέρντερ). Και την προηγούμενη τριετία έχει κερδίσει την Κολωνία στην Αλιάντς Αρένα με 3-2, 5-1 και 4-0.

Στο 1.95 το combo του άσου με το Over 3,5. Όποιος θέλει να το πάει και λίγο πιο πέρα, για να ανέβει σε απόδοση στο 2.80, μπορεί να ζητήσει και το anytime του Τσούπο-Μοτίνγκ, που επέστρεψε ζεστός από τη διακοπή. Ο Καμερουνέζος φορ άνοιξε το σκορ στη Λειψία και έφτασε τα επτά γκολ φέτος σε 11 συμμετοχές στην Bundesliga. Ισοφάρισε δηλαδή, όσα γκολ είχε πετύχει στα πρώτα 42 παιχνίδια του με τη φανέλα των Βαυαρών, στο γερμανικό πρωτάθλημα!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπάγερν – Κολωνία: 1 & Over 3,5 (απόδοση 1.95), 21:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ