ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Γερμανία Προγνωστικά: Χρειάζεται θετικά αποτελέσματα ο Βάλτερ

Το Volksparkstadion του Αμβούργου
Το Volksparkstadion του Αμβούργου © 2022 CHRISTIAN CHARISIUS/DPA VIA ASSOCIATED PRESS

Το Αμβούργο μετά το κάζο με την Πάντερμπορν είναι υποχρεωμένο απόψε να κερδίσει τη σχεδόν καταδικασμένη σε υποβιβασμό Άουε.

Το Αμβούργο υποδέχεται την Αουε σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής για την Bundesliga 2. Ο άσος είναι ξεκάθαρο φαβορί σε τιμές κάτω του 1.40.

Όταν το Αμβούργο υποβιβάζονταν από τη Bundesliga το 2018, για πρώτη φορά, κανείς δεν περίμενε ότι η ιστορική ομάδα του γερμανικού βορρά θα κολλούσε στη Β' κατηγορία για τέσσερα διαδοχικά χρόνια. Οι "δεινόσαυροι" απέτυχαν την προηγούμενη τριετία να κερδίσουν την επάνοδό τους στην Bundesliga και όλα δείχνουν ότι το ίδιο έργο θα παιχθεί και φέτος.

Αμβούργο - Αουε: Προγνωστικά και Ανάλυση

Το καλοκαίρι επιλέχθηκε για προπονητής ο Τιμ Βάλτερ (πρώην Χολστάιν Κιλ και Στουτγάρδη) με στόχο να αναπτύξει μία ομάδα που θα παίζει ελκυστικό και κυριαρχικό ποδόσφαιρο, θα βασιστεί σε νεαρούς και διψασμένους παίκτες και θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατηγορία.

Η αλήθεια είναι πως το Αμβούργο είναι η ομάδα με το μεγαλύτερο ποσοστό κατοχής μπάλας στην Bundesliga 2. Στα περισσότερα παιχνίδια του, ακόμη και σε αυτά που χάνει, η εικόνα του είναι κυριαρχική. Για παράδειγμα, το Σάββατο υπέστη οδυνηρή εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Πάντερμπορν, σε ματς με xGoals 1,22-0,22 και 13-3 τελικές.

Η ουσία όμως είναι, ότι το Αμβούργο πραγματοποιεί φέτος τη χειρότερή του σεζόν από τότε που υποβιβάστηκε στην Τσβάιτε, έχοντας μόλις δέκα νίκες σε 27 παιχνίδια. Απέχει πλέον εννιά βαθμούς από την πρώτη τριάδα και μοιάζει πολύ δύσκολο να καλύψει το χαμένο έδαφος στις αγωνιστικές που απομένουν.

Τα προηγούμενα τρία χρόνια, η διοίκηση του Αμβούργου προχωρούσε πάντα σε απόλυση τεχνικού όταν δεν υλοποιούνταν ο στόχος της ανόδου. Φέτος, οι "δεινόσαυροι" ισχυρίζονται πως θα στηρίξουν μέχρι τέλους τον Βάλτερ, ο οποίος έχει συμβόλαιο ως το 2023. Φαίνεται δηλαδή, ότι είναι διατεθειμένοι να θυσιάσουν ακόμη μία σεζόν, εκτιμώντας ότι ο 46χρονος τεχνικός βάζει τώρα τις βάσεις για το σύνολο που θα είναι πανέτοιμο του χρόνου να διεκδικήσει την πολυπόθητη επάνοδο στην Bundesliga.

Ο Βάλτερ ωστόσο, χρειάζεται θετικά αποτελέσματα μέχρι το φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου για να ενισχύσει τη θέση του και το έργο του. Για μία ομάδα όπως το Αμβούργο δεν είναι αποδεκτό να τρέχει πέντε σερί αγώνες χωρίς νίκη (0-2-3).

Απόψε, οι "δεινόσαυροι" έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν στις επιτυχίες, αφού θα βρουν απέναντί τους την προτελευταία Αουε, η οποία απέχει εννιά βαθμούς από τη θέση του μπαράζ και πάει ολοταχώς για τον υποβιβασμό στη 3.Liga.

Οπως προείπαμε ο άσος στο 1.35 δεν έχει την παραμικρή αξία. Το αουτσάιντερ No Goal ωστόσο παρουσιάζει πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Σημειώνεται, ότι άνοιξε σε τιμές στο 2.20 και πλέον έχει πιεστεί σε αρκετές εταιρίες κάτω από το 2.10 ακόμη και στο 2.00.

Η Αουε είναι η δεύτερη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας. Έχει δύο βασικούς επιθετικούς εκτός (Τσολίνσκι, Οβούσου) λόγω τιμωριών και στις δύο προηγούμενες επισκέψεις της στο Volksparkstadion ηττήθηκε με 3-0 και 4-0 αντίστοιχα. Στο 2.50 το ενδεχόμενο να κερδίσει απόψε το Αμβούργο, χωρίς να δεχθεί γκολ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αμβούργο – Αουε: 1 & No Goal (απόδοση 2.50), 19:45
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ