TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Γερμανία Προγνωστικά: Χαλαρό ματς για γκολ, θέαμα και 2.80

Ο άσος της Ντόρτμουντ, Μάρκο Ρόις πανηγυρίζει
Ο άσος της Ντόρτμουντ, Μάρκο Ρόις Ⓒ 2022 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Η Ντόρτμουντ παίζει απόψε στη Βαυαρία με την Γκρόιτερ Φιρτ σε ένα ματς που υπόσχεται γκολ και θέαμα.

Στην τελική ευθεία οδεύουν τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και συνήθως σε αυτή τη φάση της σεζόν υπάρχουν δύο στοιχηματικές λογικές. Είτε ποντάρεις πάνω στο βαθμολογικό κίνητρο, είτε επιλέγεις εντελώς αδιάφορα-χαλαρά ματς τα οποία πιθανότατα θα δώσουν μεγάλα σκορ.

Ενα τέτοιο, στην προτελευταία αγωνιστική της Bundesliga, είναι το Γκρόιτερ Φιρτ – Ντόρτμουντ (16:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24). Και οι δύο ομάδες είναι απαλλαγμένες από βαθμολογικά άγχη, συνεπώς δεν έχουν κανέναν λόγο να παίξουν με σκοπιμότητα.

Η μεν Γκρόιτερ Φιρτ, είναι γνωστό εδώ και καιρό, ότι θα υποβιβαστεί. Η δε Ντόρτμουντ, έχει εξασφαλίσει την έξοδό της στο επόμενο Champions League και το τελευταίο διάστημα ο Μάρκο Ρόζε το έχει ρίξει στους πειραματισμούς, τσεκάροντας αρκετά παιδιά από την U19 του συλλόγου.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Ντόρτμουντ ηττήθηκε με 4-3 στο γειτονικό ντέρμπι με την Μπόχουμ, παρότι ο Έρλινγκ Χάλαντ σημείωσε χατ τρικ. Πριν τρεις αγωνιστικές, πάλι το ματς των Βεστφαλών είχε δώσει 7+ γκολ, αφού οι "κιτρινόμαυροι" επικράτησαν με 6-1 της Βόλφσμπουργκ.

Γενικά, τα παιχνίδια της Ντόρτμουντ προσφέρουν άπλετο θέαμα και ειδικά αυτήν την περίοδο, που δεν υπάρχει η παραμικρή πίεση στην ομάδα, είναι λογικό οι αναμετρήσεις να μοιάζουν με καλοκαιρινά φιλικά. Άλλωστε, η Ντόρτμουντ εξ αρχής είχε αμυντικά θέματα και δεν τα έλυσε σε κανένα σημείο της σεζόν, με συνέπεια να έχει δεχθεί φέτος 50 γκολ (!) σε 32 αγωνιστικές, κάτι που σημαίνει ότι έχει μόλις τη 10η άμυνα στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Γερμανία Προγνωστικά

Για την Γκρόιτερ Φιρτ το αποψινό παιχνίδι είναι το τελευταίο εντός έδρας στην Bundesliga, αφού από την επόμενη σεζόν οι Φράγκοι θα επιστρέψουν στη Β' κατηγορία. Τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί και ο κόσμος της ομάδας περιμένει μία ανταγωνιστική εμφάνιση και κυρίως να χορτάσει ποδόσφαιρο.

Όλα τα δεδομένα λοιπόν συνηγορούν ότι πάμε για ένα ευχάριστο και ανοιχτό παιχνίδι, συνεπώς δεν προξενεί καμία εντύπωση ότι το Over 3,5 είναι φαβορί σε τιμές γύρω στο 1.80. Με το σχετικό ρίσκο, μπορούμε να πάμε στο Over 4,5 σε απόδοση 2.80, δεδομένου ότι η Ντόρτμουντ έχει τα περισσότερα στην κατηγορία, 14 στον αριθμό.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γκρόιτερ Φιρτ – Ντόρτμουντ: Over 4,5 (απόδοση 2.80), 16:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ