ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Γεωργία - Ελλάδα: Η σούπερ φόρμα του Μπακασέτα για το 4.00+ και το late goal

Οι παίκτες της Εθνικής πανηγυρίζουν γκολ στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα στη Σουηδία στο ΟΑΚΑ
Οι παίκτες της Εθνικής πανηγυρίζουν γκολ

Η Ελλάδα δοκιμάζεται στο Μπατούμι για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με στόχο να κεφαλαιοποιήσει τη νίκη επί της Σουηδίας. Δύο ειδικά στοιχήματα από την αναμέτρηση σε καλοπληρωμένες αποδόσεις.

Η Εθνική ομάδα δοκιμάζεται στο Μπατούμι, έχει απέναντί της ένα ύπουλο εμπόδιο κόντρα στη Γεωργία (9/10, 19:00, COSMOTE SPORT 2 HD, OPEN TV και LIVE από το SPORT24), ωστόσο το κλίμα είναι με το μέρος της. Στα ματς του Σεπτεμβρίου πήρε ένα σπουδαίο τρίποντο απέναντι στη Σουηδία στο ΟΑΚΑ. Άπαντες θέλουν να κεφαλαιοποιήσουν τη μεγάλη αυτή νίκη και η ομάδα να συνεχίσει να βρίσκεται σε σωστή τροχιά. Ο Φαν Σιπ πρόκειται να παρατάξει την ομάδα με 3-4-1-2, στην αιχμή του δόρατος θα βρίσκεται ο Παυλίδης και δίπλα του θα έχει έναν εκ των Δουβίκα - Μασούρα, με τις πιθανότητες να είναι περισσότερες για τον δεύτερο, καθώς ο πρώτος είχε κάποιες ενοχλήσεις τις προηγούμενες μέρες.

Βλέποντας τις προσφερόμενες αγορές για τους σκόρερ, εκεί που αξίζει την προσοχή μας είναι αυτή του Τάσου Μπακασέτα. Ο αρχηγός της Εθνικής θα έχει ελεύθερο ρόλο απόψε, θα κουβαλήσει την μπάλα, θα είναι αυτός που θα επιδιώξει να κάνει παιχνίδι. Ο παίκτης της Τράμπζονσπορ δοκιμάζει το πόδι του και πάει συχνά πυκνά σε ατομικές ενέργειες.

Η Γεωργία του Σανιόλ είναι μια ζόρικη ομάδα σε γενικές γραμμές, ωστόσο ο Γάλλος εκλέκτορας είναι άπειρος ως προπονητής και στα ματς του Σεπτεμβρίου δεν παρουσίασε κάτι αξιόλογο. Αυτή τη φορά έχει πάλι απουσίες στην άμυνα, αλλά επιστρέφει και ο καταλυτικός στην επίθεση Κβαρατσχέλια. Το βάρος όπως και να έχει θα πάει στην άμυνα, ώστε να συμμαζευτεί λόγω των απουσιών. Ο Μπακασέτας όμως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, μετράει 5 γκολ στη Superlig Τουρκίας σε οκτώ ματς και 2 στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στο 4.22 κατά μέσο όρο κυκλοφορεί στην αγορά να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή, υπάρχει αξία.

Από εκεί και πέρα ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και το ειδικό στοίχημα με το late goal, να έχουμε γκολ δηλαδή στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Η αναμέτρηση αναμένεται να πάει στην υπομονή και οι ομάδες να ρισκάρουν και να ανοιχτούν περισσότερο μετά την ανάπαυλα. Έτσι και αλλιώς η Εθνική έχει αυτή την τάση στα περισσότερα ματς της. Στα πέντε τελευταία ματς της Εθνικής έχουν σημειωθεί πέντε γκολ από το 60’ και έπειτα. Στο 1.85 να μπει γκολ από το 65:00 και μετά, έχει βάση και λογική.


ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
19:00 Γεωργία - Ελλάδα: Να σκοράρει ο Μπακασέτας (4.22)
19:00 Γεωργία - Ελλάδα: Γκολ μετά το 65:00 (1.85)

TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ