ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Γαλλική τριάδα με Παρί Σεν Ζερμέν, Μαρσέιγ και Μονακό στο 4.97

Ο Λιονέλ Μέσι πανηγυρίζει με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ
Ο Λιονέλ Μέσι πανηγυρίζει με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ © 2021 CHRISTOPHE ENA / AP IMAGES

Τρεις στοιχηματικές επιλογές από την εμβόλιμη αγωνιστική της Ligue 1 που δίνουν απόδοση 4.97.

Το γαλλικό πρωτάθλημα συνεχίζεται απόψε με εμβόλιμη αγωνιστική. Ολα τα παιχνίδια διεξάγονται στις 22:00 και από αυτά προκύπτουν ασφαλώς ενδιαφέρουσες στοιχηματικές επιλογές.

Ξεκινάμε από το Μονακό – Ρεν (22:00 Novasport 3HD, Live από το SPORT24), ένα ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που διεκδικούν ευρωπαϊκή έξοδο. Η Μονακό κέρδισε διαδοχικά την Ανζέ και τη Μετς πριν χάσει, λογικά, στο Παρίσι από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Στον αντίποδα, η Ρεν είχε τρέξει ένα εκπληκτικό αήττητο σερί εννιά αγωνιστικών (7-2-0) στη Ligue 1, ωστόσο στα τελευταία τρία ματς γνώρισε δύο εντός έδρας ήττες με 1-2 από τις άμεσες ανταγωνίστριες Λιλ και Νις, αλλά κέρδισε ενδιάμεσα εκτός έδρας την ουραγό Σεντ Ετιέν.

Τόσο η Μονακό, όσο και η Ρεν προέρχονται από προκρίσεις στο κύπελλο, χωρίς να φορτσάρουν ιδιαίτερα. Τα μεταξύ τους ματς δίνουν παραδοσιακά γκολ και από τις δύο πλευρές. Είναι χαρακτηριστικό πως το αμφίσκορο επαληθεύεται οχτώ σερί παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας και 11 φορές στις τελευταίες 12 συναντήσεις τους!

Εξάλλου, η Ρεν σκοράρει πέντε σερί ματς εκτός έδρας στο πρωτάθλημα και η Μονακό έξι σερί εντός έδρας. Στο 1.72 το Goal/Goal.

Μαρσέιγ - Ρεμς: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στο Βελοντρόμ, η Μαρσέιγ φιλοξενεί τη Ρεμς (22:00 Live από το SPORT24) σε ένα παιχνίδι που είναι φαβορί στο 1.75, αλλά αναμένεται να έχει αρκετές δυσκολίες.

Η Ρεμς είναι από τις πιο σφιχτές ομάδες της κατηγορίας, ξέρει καλά να καταστρέφει το παιχνίδι του αντιπάλου και ειδικά στη Μασσαλία, ζορίζει παραδοσιακά τη Μαρσέιγ, έχοντας απολογισμό 2-4-1 στις τελευταίες επτά συναντήσεις τους.

Η ομάδα του Σαμπαόλι μπορεί να βρίσκεται στη δεύτερη θέση, έχει όμως τη χειρότερη επίθεση από την πρώτη οχτάδα με μόλις 25 γκολ σε 17 ματς. Στο τελευταίο της ματς για το πρωτάθλημα, όπου κέρδισε 2-0 στο Στρασβούργο, πέτυχε για πρώτη φορά μετά από επτά αγωνιστικές πάνω από ένα γκολ.

Η Μαρσέιγ μετράει 7/8 under 2,5 στα προηγούμενα παιχνίδια της στη Ligue 1 και έχει τα περισσότερα (13/17) στην κατηγορία. Τις τέσσερις τελευταίες φορές που η Ρεμς επισκέφτηκε το Βελοντρόμ για το πρωτάθλημα, τα σκορ ήταν 1-1, 0-2, 0-0 και 1-0. Πολύ πιθανό φέτος, τα under 2,5 να γίνουν πέντε στη σειρά, σε απόδοση 1.70.

Λοριάν - Παρί Σεν Ζερμέν: Προγνωστικά και Ανάλυση

Τέλος, η πρωτοπόρος Παρί Σεν Ζερμέν δοκιμάζεται στην έδρα της Λοριάν (22:00 Novasport 2HD, Live από το SPORT24), η οποία είναι η πιο ντεφορμέ ομάδα του πρωταθλήματος.

Η Παρί θα παραταχθεί χωρίς τους Μ'Μπαπέ και Νεϊμάρ, θα έχει ωστόσο αμιγώς αργεντίνικη επιθετική τριάδα. Με τους Μέσι, Ντι Μαρία και Ικάρντι μπροστά λογικά δεν θα έχει πρόβλημα να κερδίσει μία ομάδα που μετράει οχτώ σερί ήττες μαζί με το κύπελλο και αγνοεί τη νίκη 12 διαδοχικά ματς (0-3-9), δηλαδή από τις 22 Σεπτεμβρίου.

Το διπλό είναι μικρό κάτω από το 1.40, ωστόσο ανεβαίνει στο 1.70 με over 1,5. Σημειώνεται ότι η Παρί έχει πετύχει φέτος 18 νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, καμία με 1-0.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λοριάν – Παρί Σεν Ζερμέν: 2 & Οver 1,5 (απόδοση 1.70), 22:00
  • Μαρσέιγ – Ρεμς: Under 2,5 (απόδοση 1.70), 22:00
  • Μονακό – Ρεν: Goal/Goal (απόδοση 1.72), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ