TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Μπαίνει στη μάχη της τετράδας η Ρόμα με το 1.55, βλέπουν τριάδα Νις και Λιλ

Οι παίκτες της Νις πανηγυρίζουν το γκολ του Γιουσέφ Ατάλ κόντρα στη Ρεν σε παιχνίδι για τη Ligue 1
Οι παίκτες της Νις πανηγυρίζουν το γκολ του Γιουσέφ Ατάλ κόντρα στη Ρεν Ⓒ 2021 JEREMIAS GONZALEZ/ ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τετάρτης και καταλήγει σε τρεις δυνατές επιλογές από τη Serie A και τη Ligue 1.

Η Ρόμα πέτυχε τεράστια νίκη στο Μπέργκαμο, κέρδισε για πρώτη φορά μετά από 19 μήνες και 12 παιχνίδια κάποιον από τους πέντε μεγάλους του πρωταθλήματος.

Νίκη που αν συνδυαστεί με άσο επί της Σαμπντόρια (19:30 Cosmote SPORT 6HD, Live από το SPORT24), θα φέρει την ομάδα του Μουρίνιο σε πολύ καλύτερη αφετηρία για το ξεκίνημα της νέας σεζόν. Μετά τους δύο βαθμούς που άφησε η Αταλάντα στη Γένοβα, η διαφορά θα μειωθεί στους τέσσερις από την τέταρτη θέση και στη Ρόμα θα κάνουν όμορφες γιορτές.

Η Σαμπντόρια πέταξε μέσα από τα χέρια της δύο βαθμούς, στον εντός έδρας αγώνα με τη Βενέτσια. Πέρα από τη γνωστή πλέον απουσία του Ντάμσκαρντ, είναι εκτός και ο βασικός τερματοφύλακας Αουρέλιο, το κενό του οποίου θα καλύψει ο Φαλκόνε, που έχει παίξει μόλις σε ένα παιχνίδι κυπέλλου. Σοβαρή η απουσία του Πελεγκρίνι για τη Ρόμα, όμως ο Μουρίνιο έχει στη διάθεση του την ομάδα που κέρδισε στο Μπέργκαμο την Αταλάντα. Ο άσος ανάμεσα στο 1.50 και στο 1.55 στο μέσο όρο των εταιριών.

Κινητοποίηση για επιστροφή στις εντός έδρας νίκες

Στη Ligue 1 γίνεται μάχη για την πρώτη τριάδα. Η Παρί δεν πετάει, όμως είναι αδύνατον και να απειληθεί. Η διαφορά της από τη δεύτερη θέση είναι στους 13 βαθμούς, με ένα παιχνίδι περισσότερο από τη Μαρσέιγ. Από εκεί και πέρα όμως, γίνεται χαμός. Η δεύτερη Μαρσέιγ έχει 32, η 13η Λιόν μετρά 23 και οι δύο ομάδες χρωστάνε το μεταξύ τους παιχνίδι. Τα πράγματα είναι ακόμα πιο μπλεγμένα καθώς οι αγωνιστικές διαφορές είναι μικρές.

Σήμερα η ακριβή Νις, του Γκαλτιέ, υποδέχεται τη Λανς (22:00 Live από το SPORT24). Οι εταιρίες άνοιξαν σε υπερβολικά ψηλές τιμές τον άσο της Νις και από χθες παρατηρείται μία λογική διόρθωση.

Η Λανς προέρχεται από τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Ηττήθηκε με 1-0 από τη Μονπελιέ, 2-1 στη Λιόν, ταπεινώθηκε με 4-0 στην Μπρεστ, έφερε 2-2 με την Κλερμόν κι έχασε 3-2 στη Ναντ. Να σημειώσω εδώ, πως η Κλερμόν είχε πολλά προβλήματα όταν την αντιμετώπισε και στο τελευταίο παιχνίδι με τη Ναντ, ηττήθηκε παρότι προηγήθηκε με 0-2. Η Νις δεν κέρδισε στα τελευταία τέσσερα εντός έδρας, προέρχεται όμως από ένα τεράστιο διπλό στην έδρα της Ρεν.

Επίσης υπάρχει τεράστια κινητοποίηση, για να δημιουργηθεί μία εκρηκτική ατμόσφαιρα και να γεμίσει το γήπεδο. Για αυτόν το λόγο δίνονται εισιτήρια ακόμη και στη συμβολική τιμή του ενός ευρώ! Ανάμεσα στο 2.00 και στο 2.05 βρίσκεται ο άσος στο μέσο όρο των εταιριών.

Κρούσματα κορονοϊού στην Μπορντό

Την ώρα που γράφεται το κείμενο το παιχνίδι της Μπορντό με την Λιλ είναι στον αέρα (22:00 Live από το SPORT24). Υπάρχουν κρούσματα στη γηπεδούχο ομάδα και δεν έχει αποφασιστεί αν θα γίνει ή όχι.

Η Μπορντό πάντως, χρειάζεται ακόμα τρία κρούσματα για να πάρει την αναβολή. Μέχρις στιγμής θετικοί έχουν βρεθεί οι στόπερ Μεχέρ (13/1), Γκρέγκερσεν (13/1), ο μπακ Κουατένγκ (16/0), ο τεχνίτης μεσοεπιθετικός Ουντέν (16/3) και ο νεαρός επιθετικός Μαρά (12/1). Καταλαβαίνετε πως στη φορμαρισμένη Λιλ, παρακαλούν να διεξαχθεί το παιχνίδι, για να περάσουν με διπλό από την έδρα της Μπορντό.

Αδικείται από τη βαθμολογική της θέση η Λιλ

Η Λιλ βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο. Έδειξε τις δυνατότητες της στο Champions League, πήρε την πρόκριση πετυχαίνοντας δύο σπουδαία διπλά στις έδρες της Σεβίλλης και της Βόλφσμπουργκ. Ο Γκουρβενέκ, μετά την άδικη λευκή ισοπαλία με τη Λιόν, 2,02-0,45 τα xg, δήλωσε πως "άνετα θα μπορούσαμε να έχουμε 6-9 περισσότερους βαθμούς".

Έχει απόλυτο δίκαιο, φαίνεται και από τα xg. Η Λιλ έχει σκοράρει 23 τέρματα, βάσει xg δικαιούται 27,73, έχει δεχτεί 24, βάση xg έπρεπε να έχει δεχτεί μόλις 16. Έχει έδαφος να καλύψει και αυτήν την περίοδο είναι η καλύτερη ομάδα, βγάζοντας από τον ανταγωνισμό την Παρί. Το διπλό ανάμεσα στο 1.60 και στο 1.65.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρόμα - Σαμπντόρια: 1 (απόδοση 1.50-1.55), 19:30
  • Νις - Λανς: 1 (απόδοση 2.00-2.05), 22:00
  • Μπορντό - Λιλ: 2 (απόδοση 1.60-1.65), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ