BET CORNER

EuroLeague: Το MatchCombo του 3.05 στο ΣΕΦ και η σιγουριά της "Βασίλισσας"

Ο Κώστας Σλούκας κόντρα στην Άλμπα σε ματς της EuroLeague στο ΣΕΦ
Ο Κώστας Σλούκας κόντρα στην Άλμπα INTIME

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μονακό είναι ιδανική αφορμή για Match Combo. Οι τρεις βασικές επιλογές από το ΣΕΦ και η σιγουριά της Ρεάλ Μαδρίτης.

Το σημερινό αγωνιστικό μενού της EuroLeague έχει τεράστιο ενδιαφέρον, σπουδαίες μονομαχίες και το Match Combo για να... εξιτάρει. Το παιχνίδι του ΣΕΦ, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μονακό, είναι το πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού.

Ολυμπιακός - Μονακό (21:00): Το τρίτο διαδοχικό εντός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού κρύβει αρκετές παγίδες. Μπορεί το μέγεθος της Μονακό να μην τρομάζει, η γαλλική ομάδα όμως έχει αποδείξει μέχρι στιγμής πως έχει το ταλέντο και τη δυνατότητα να κάνει ζημιά στον αντίπαλο. Μόλις πριν από μια βδομάδα άλλωστε, υπέταξε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Παρόλ' αυτά, οι ερυθρόλευκοι είναι το φαβορί για τη νίκη. Έχουν περισσότερες επιλογές σε περιφέρεια και ρακέτα, ειδικά από την στιγμή που ο Ζβέζνταν Μίτροβιτς θα στερηθεί των υπηρεσιών του Λέο Βέστερμαν και του Γουίλ Τόμας. Το Match Combo της Stoiximan δίνει τη λύση εν προκειμένω, για να δημιουργηθεί μια απόλυτα ικανοποιητική απόδοση, στηριγμένη σε τρεις βασικές επιλογές. Τη νίκη του Ολυμπιακού, τους Under 8.5 πόντους του Άλφα Ντιάλο και τα Over 2.5 λάθη του Μάικ Τζέιμς, στον οποίο άλλωστε θα ασκηθεί μεγάλη πίεση. Η "σούμα" βγάζει το 3.05 στη Stoiximan, αποτελώντας μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα στοιχηματική προοπτική.

Αναντολού Εφές - Ζενίτ (19:30): Μετά το ξέσπασμα απέναντι στη Ζάλγκιρις, οι γηπεδούχοι αναζητούν την έναρξη νικηφόρου σερί που θα τους βοηθήσει να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Το εμπόδιο της Ζενίτ είναι (αντικειμενικά) υψηλό, αφού οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ έχουν αποδείξει πως φέτος είναι ικανοί για... ζημιές, σε κάθε γήπεδο. Ο Εργκίν Αταμάν βλέπει βέβαια τις τελευταίες ημέρες τις επιλογές του να αυξάνονται, με την επιστροφή του Βασίλιε Μίτσιτς από τραυματισμό να είναι το πλέον σημαντικό νέο. Πάνω σε αυτό θα πατήσουμε κιόλας ώστε να καταλήξουμε σε μια καλή στοιχηματική επιλογή. Ποια είναι αυτή; Το Under 14.5 του Μπράιαντ σε πόντους/ριμπάουντ/ασίστ, που βρίσκεται στο 2.00 στη Stoiximan. Ο νεοφερμένος περιφερειακός είναι μεν ταλαντούχος και απειλή για κάθε άμυνα, σε αυτή την ομάδα όμως δεν μπορεί να έχει πολλές ευθύνες, όσο ο Βασίλιε Μίτσιτς, ο Σέιν Λάρκιν και ο Ροντρίγκ Μπομπουά βρίσκονται στο παρκέ.

Μπάγερν - Ρεάλ Μαδρίτης (21:45): Η "Βασίλισσα" ταξιδεύει στο Audi Dome για να δοκιμαστεί απέναντι σε μια ομάδα που σταδιακά ανεβάζει την απόδοσή της. Η Μπάγερν ταλαιπωρήθηκε πολύ από τις απουσίες κατά τη διάρκεια του πρώτου μήνα της σεζόν, πλέον όμως παρουσιάζεται πιο σταθερή και επικίνδυνη. Ακόμη κι έτσι βέβαια, το φαβορί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση μιλάει... ισπανικά. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά αποδεδειγμένα η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να συνδυάσει το διπλό με μια καλή υπέρ της διαφορά. Τι σημαίνει το "καλή"; Ας πούμε ότι οι -3.5 πόντοι που δίνει η Stoiximan στο 1.87 είναι μια πολύ καλή επιλογή.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ