BET CORNER

EuroLeague: Ο στόχος του Σβεντ και ο ρόλος των ΜακΚίσικ/Λοβέρν

Ο ΜακΚίσικ με τη φανέλα του Ολυμπιακού
Ο ΜακΚίσικ με τη φανέλα του Ολυμπιακού EUROKINISSI

Η επιστροφή στην καθημερινότητα της EuroLeague κρύβει αρκετές εξαιρετικές ευκαιρίες, τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο. Ειδικά στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Αναντολού Εφές.

Μετά από δύο βδομάδες, η EuroLeague επιστρέφει στην καθημερινότητά μας. Το πρόγραμμα αυτού του διημέρου έχει βέβαια έναν αγώνα λιγότερο, αφού η μονομαχία του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας αναβλήθηκε λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού στο τριφύλλι. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως αντίστοιχα περιορίζονται οι στοιχηματικές επιλογές.

ΧΙΜΚΙ - ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ

Η Χίμκι είναι αδιαμφισβήτητα ό,τι χειρότερο έχουμε δει τη φετινή σεζόν, δίχως την παραμικρή συνέπεια σε άμυνα και επίθεση. Επί της ουσίας είναι πλέον ένα σύνολο που απλά περιμένει να βγει η σεζόν πριν αποχωρήσουν όλα τα μεγάλα αστέρια της, προς άλλους προορισμούς. Αυτό βέβαια δεν αποτρέπει τον Αλέξι Σβεντ από το να συνεχίσει να κάνει τα... δικά του. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Ο γκαρντ της ρωσικής ομάδας προσεγγίζει κάθε αγώνα με την ίδια φιλοσοφία: να σουτάρει, να σκοράρει και να γεμίσει την στατιστική του. Αδιαφορώντας για τον νικητή της αποψινής αναμέτρησης λοιπόν, το να κλείσει με over 31.5 σε πόντους/ριμπάουντ/ασίστ (η Stoiximan το προσφέρει στο 1.87) είναι κάτι που γι αυτόν αποτελεί... καθημερινότητα. Δεδομένα θα πάρει πολλές προσπάθειες, δεδομένα θα επιδιώξει να πετύχει το νταμπλ νταμπλ. Οπότε...

ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την Αναντολού Εφές στο Sinan Erden Hall με στόχο το διπλό που θα τον διατηρήσει στο κόλπο της οκτάδας. Το έργο των ερυθρόλευκων μόνο απλό δεν είναι βέβαια αφενός λόγω των απουσιών (Κώστας Παπανικολάου, Άαρον Χάρισον) αφετέρου λόγω της αγωνιστικής ανόδου της τουρκικής ομάδας τον τελευταίο ενάμιση μήνα. Η παρουσία των περιφερειακών του Ολυμπιακού θα καθορίσει πολλά, στον βαθμό της παραγωγικότητας και του πόσο κοντά θα μείνει η ελληνική ομάδα μέχρι το τέλος. Εν προκειμένω, η προσοχή μάς εστιάζεται στον Σακίλ ΜακΚίσικ, που θα πάρει αρκετά λεπτά συμμετοχής τόσο στο "2" όσο και στο "3" από την στιγμή που υπάρχουν κενά. Οπότε το over 16.5 σε πόντους/ριμπάουντ/ασίστ που προσφέρει η Stoiximan στο 1.87 είναι μια εξαιρετική επιλογή. Γι αυτούς που τους αρέσει να... ρισκάρουν λίγο περισσότερο, υπάρχει κι αυτό: over 2.5 τρίποντα ο Κώστας Σλούκας και over 2.5 τρίποντα ο Σέιν Λάρκιν στο 6.00.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ

Η Μπαρτσελόνα κατέκτησε πριν από μερικές ημέρες το Copa del Rey, τον πρώτο τίτλο της επί των ημερών του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Ομοίως κι η Ζάλγκιρις, με τον Μάρτιν Σίλερ να πανηγυρίζει την κατάκτηση του King Mindaugas Cup της Λιθουανίας. Οι δύο ομάδες είναι σε καλή κατάσταση, με τους ψηλούς τους να ξεχωρίζουν στη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων. Πάνω σε αυτό θα πατήσουμε κι εμείς. Ο Ζοφρί Λοβέρν πραγματοποιεί σπουδαία σεζόν, τα νούμερά του είναι καλύτερα από ποτέ και γι αυτό άλλωστε κέρδισε την πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του με τη Ζάλγκιρις. Οι συνεργασίες του με τον Μάριους Γκριγκόνις είναι το "Α" και το "Ω" για τη λιθουανική ομάδα, οπότε το over 11.5 πόντοι στο 1.95 από τη Stoiximan είναι κάτι που μόνο απαρατήρητο δεν περνά.

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΖΕΝΙΤ

Η Ζενίτ υπήρξε ο λόγος της αλλαγής προπονητή στον Ερυθρό Αστέρα πριν από δύο μήνες. Η επιβλητική νίκη της ρωσικής ομάδας στη Sibur Arena έφερε την απόλυση του Σάσα Ομπράντοβιτς και την πρόσληψη του Ντέγιαν Ράντονιτς, με τους ερυθρόλευκους να ψάχνουν ενός είδους εκδίκηση για εκείνη τη συντριβή. Η Ζενίτ είναι το ξεκάθαρο φαβορί στην αναμέτρηση (τόσο λόγω ποιότητας όσο και λόγω συνέπειας στους εκτός έδρας αγώνες), κάτι που δεν αμφισβητεί κανείς. Το θέμα είναι πώς θα παρουσιαστούν οι δύο ομάδες μετά τη διακοπή. Μπορεί αμφότερες να μην είναι ομάδες που επενδύουν πολύ στην επιθετική παραγωγικότητα (σ.σ.: η Ζενίτ είναι η ομάδα που παίζει στις λιγότερες κατοχές), πλην όμως το να πάει ο Ερυθρός Αστέρας στους over 69.5 πόντους και η Ζενίτ στους over 74.5 πόντους (η Stoiximan προσφέρει αυτή την επιλογή στο 2.00) είναι κάτι πολύ πιθανό.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ