BET CORNER

EuroLeague: Ο Λούτσιτς, ο Γκριγκόνις και η αστοχία της Μπασκόνια

Γκριγκόνις και Έλις μονομαχούν για το ριμπάουντ σε αγώνα της EuroLeague ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ζάλγκιρις
Ο Μάριους Γκριγκόνις παλεύει με τον Οκτάβιους Έλις για το ριμπάουντ EUROKINISSI

Η δεύτερη διαβολοβδομάδα της EuroLeague είναι προ των πυλών, με τον Βλάντιμιρ Λούτσιτς, τον Μάριους Γκριγκόνις και τους παίκτες της Μπασκόνια να βρίσκονται στο επίκεντρο του στοιχηματικού ενδιαφέροντος.

Οι ομάδες της EuroLeague κινούνται σε ρυθμούς διαβολοβδομάδας, προσέχουν κάθε λεπτομέρεια και στοχεύουν στο 2/2 τις επόμενες ημέρες. Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο αφού οι διαφορές ανάμεσα στις ομάδες (σε επίπεδο απόδοσης) δεν είναι ακόμη πολύ μεγάλες, τρεις αγώνες του διημέρου (17 & 18 Νοεμβρίου) πάντως, είναι αυτές που βρίσκονται στο επίκεντρο του στοιχηματικού ενδιαφέροντος. Κι υπάρχει λόγος γι αυτό...

ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ - ΜΠΑΓΕΡΝ

Η Μπάγερν είναι η ευχάριστη έκπληξη της φετινής διοργάνωσης, με τον Αντρέα Τρινκιέρι να παρουσιάζει ένα σύνολο που απέχει πάρα πολύ απ' όσα έδειξε πέρσι. Κι αν οι μεταγραφές είναι ένας βασικός λόγος αυτής της αλλαγής, ακόμη ένας αφορά στην αλματώδη εξέλιξη του Βλάντιμιρ Λούτσιτς. Ο 31χρονος φόργουορντ κάνει σεζόν καριέρας με 15.9 πόντους, 4.9 ριμπάουντ και 1 ασίστ ανά αγώνα στην εκκίνηση της EuroLeague, αποτελώντας τον κορυφαίο παίκτη της γερμανικής ομάδας. Κάπως έτσι, το Over 18.5 σε πόντους, ριμπάουντ και ασίστ που προσφέρει η Stoiximan στο 1.87 ως ειδική επιλογή για το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι κάτι παραπάνω από δελεαστικό ως επιλογή.

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ - ΤΣΣΚΑ

Μετά την εκτός έδρας συντριβή από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, η Ζάλγκιρις επιστρέφει στο γήπεδό της για να αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι πράσινοι έχουν πληγωμένο εγωισμό απ' όσα έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα, δεδομένου ότι δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο του αγώνα στη Menora Mivtachim Arena να δείξουν πρόσωπο εφάμιλλο με αυτό που παρουσιάζουν από την εκκίνηση της σεζόν. Ζητείται (και απαιτείται κιόλας) αντίδραση στο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με τον Μάριους Γκριγκόνις να είναι αυτός που πρέπει να ηγηθεί της προσπάθειας. Είναι άλλωστε ο πιο ποιοτικός παίκτης που διαθέτει ο λιθουανικός σύλλογος στο δυναμικό του, αυτός που παίρνει τις περισσότερες πρωτοβουλίες επιθετικά κι αυτός που καθορίζει εν πολλοίς την αποτελεσματικότητα της Ζάλγκιρις στο μπροστινό μέρος του παρκέ. Είναι ξεκάθαρο πως ο Μάρτιν Σίλερ θα του δώσει μπάλες και μπόλικες επιθετικές υποχρεώσεις, έχει το ταλέντο για να τις εκπληρώσει σε απόλυτο βαθμό, οπότε το Over 12.5 σε επίπεδο πόντων που δίνεται από τη Stoiximan στο 1.95 είναι κάτι που μπορεί να επιτευχθεί.

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Δύο ομάδες με πληγωμένο εγωισμό και αυτοπεποίθηση κοντράρονται στη Fernando Buesa Arena. Η Μπασκόνια των τριών διαδοχικών ηττών και η Φενέρμπαχτσε του διασυρμού στη Βαρκελώνη καλούνται να βρουν τον τρόπο για να πάρουν μια σημαντική νίκη. Η επίθεση παίζει τον πρώτο ρόλο για τους γηπεδούχους, οι οποίοι πάνε σε μεγάλο αριθμό κατοχών ως επί το πλείστον, παρουσιάζονται όμως κακοί στο περιφερειακό σουτ έως τώρα. Ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με τους εντός έδρας αγώνες τους, όπου είχαν 7, 8, 5 και 5 εύστοχα τρίποντα, απέναντι σε Ρεάλ Μαδρίτης, Χίμκι, Μπαρτσελόνα και Βιλερμπάν. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι το 2.15 που δίνει η Stoiximan στο Under 7.5 τρίποντα της Μπασκόνια αξίζει και με το παραπάνω.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ