BET CORNER

EuroLeague: Ο Χεζόνια πρέπει να τα κάνει όλα

Ο Μάριο Χεζόνια σε στιγμιότυπο από την αναμέτρηση Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα (2/3/2021)
Ο Μάριο Χεζόνια σε στιγμιότυπο από την αναμέτρηση Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα (2/3/2021) EUROKINISSI

Ο Μάριο Χεζόνια είναι υποχρεωμένος να κάνει... τα πάντα απέναντι στην Μπάγερν, για να έχει ελπίδες νίκης ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ. Η εμπιστοσύνη στο ταλέντο του και το βαρύ πυροβολικό της Αναντολού Εφές.

Η διαβολοβδομάδα βρίσκεται στου δρόμου τα μισά, την ίδια ώρα όμως το ενδιαφέρον μεγαλώνει διαρκώς, αφού οι ομάδες βαδίζουν στην τελική ευθεία της regular season -ήδη γίνεται χαμός για την είσοδο στην οκτάδα. Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δοκιμάζεται εκτός έδρας από την Μπάγερν, με τα βλέμματα να είναι στραμμένα στον Μάριο Χεζόνια, ο οποίος έκανε με το "καλημέρα" τη διαφορά για το τριφύλλι.

Εξάλλου, μία μονομαχία - προάγγελος του Final Four θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη, εκεί όπου η Αναντολού Εφές θα υποδεχθεί την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

ΜΠΑΓΕΡΝ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ

Για δεύτερο σερί παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα παίξει δίχως τον Νεμάνια Νέντοβιτς και τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Όπερ και σημαίνει πως ο Μάριο Χεζόνια θα είναι ξανά το "Α" και το "Ω" του τριφυλλιού στην επίθεση. Η Μπάγερν έχει το μέγεθος στο "3" για να τον αντιμετωπίσει, πλην όμως αυτό δεν περιορίζει στο ελάχιστο το γεγονός πως ο Όντεντ Κάτας θα του δώσει μπάλες για να εκτελέσει και να δημιουργήσει. Μετά τους 21 πόντους που είχε απέναντι στην Μπαρτσελόνα, είναι σαφές πως μπορεί να γράψει δεύτερη σερί 20άρα. Γι αυτό πάμε με το over 14.5 πόντοι στον 26χρονο γκαρντ/φόργουορντ, που προσφέρει η Stoiximan στο 1.80 για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Η Αναντολού Εφές έχει πάρει φόρα τον τελευταίο ενάμιση μήνα, θυμίζοντας την ομάδα που κυριαρχούσε την περσινή σεζόν στην EuroLeague. Το εμπόδιο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι αρκετά ψηλό για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν, πλην όμως η "αρκούδα" παρουσιάζει μεγάλες αυξομειώσεις στην απόδοσή της εντός του σαρανταλέπτου τις τελευταίες αγωνιστικές. Κάτι που είναι απολύτως φυσιολογικό, δεδομένου ότι ο Δημήτρης Ιτούδης προσπαθεί να εντάξει στο rotation δύο νέους παίκτες, τον Γκάμπριελ Λούντμπεργκ και τον Μάικλ Έρικ. Η δύναμη πυρός της Αναντολού Εφές είναι η περιφέρεια, εκεί όπου η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν είναι τόσο δυνατή φέτος. Γι αυτό, ο τρόπος αντιμετώπισης των Σέιν Λάρκιν και Βασίλιε Μίτσιτς είναι ένα από τα βασικά ζητούμενα για τη ρωσική ομάδα. Εν προκειμένω λοιπόν, στρεφόμαστε στην επιλογή των over 4.5 τριπόντων από κοινού για τους δύο ηγέτες της Αναντολού Εφές, στο 2.00 από τη Stoiximan.

ΖΕΝΙΤ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Τσάβι Πασκουάλ κοντράρεται με τον Πάμπλο Λάσο, σε μια από τις ωραιότερες προπονητικές μονομαχίες της EuroLeague την τελευταία δεκαετία. Η Ρεάλ Μαδρίτης προέρχεται από το "πατατράκ" του αγώνα με τη Χίμκι, οπότε η νίκη επί της Ζενίτ επιβάλλεται για να μην χαθεί κι άλλο έδαφος στη μάχη της τετράδας. Αμφότερες οι ομάδες στηρίζουν πολλά στο κομμάτι της άμυνας, επενδύουν στο πώς θα περιορίσουν τα ατού του αντιπάλου. Ακόμη κι έτσι όμως, δεν είναι εύκολο να δούμε πολύ χαμηλή παραγωγικότητα, αφού έχουν το ταλέντο και τα όπλα για να κάνουν... ζημιά στον αντίπαλο. Εξ ου κι η επιλογή των over 70.5 πόντων για κάθε μία από τις δύο ομάδες που προσφέρεται στο 1.60 από τη Stoiximan.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ