BET CORNER

EuroLeague: Η μεγάλη ευκαιρία του Ολυμπιακού

Ο Σλούκας σε φάση από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο για την EuroLeague
Ο Σλούκας σε φάση από το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο Mediolanum Forum από την Αρμάνι Μιλάνο, έχοντας μια... καλή ευκαιρία να πάρει αυτό που θέλει, την ίδια ώρα που ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ κοντράρεται με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Δεύτερη διαβολοβδομάδα μέσα στον Ιανουάριο, κι οι ελληνικές ομάδες καλούνται να ξεπεράσουν δύσκολα εμπόδια μακριά από το γήπεδό τους, την Τρίτη και την Τετάρτη. Η επίθεση του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ είναι αυτές που αποτελούν το σημείο... επιλογής για την 22η αγωνιστική.

ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Για τρίτο σερί παιχνίδι, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται μακριά από το γήπεδό του. Ο βαθμός δυσκολίας αυτή τη φορά βέβαια είναι σαφώς μεγαλύτερος εν συγκρίσει με τους αγώνας απέναντι σε Βιλερμπάν και Ζάλγκιρις. Οι ερυθρόλευκοι καλούνται να κάνουν τη δουλειά στο Mediolanum Forum απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο, η οποία είναι το φαβορί. Παρόλ' αυτά, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει αποδείξει πως μπορεί να τα καταφέρει, με αντίστοιχου επιπέδου αντιπάλους. Κι αν όχι για να κερδίσει, έστω να πάει σε κλειστό παιχνίδι που θα κριθεί στο τέλος. Πάνω σε αυτό, η Stoiximan έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή, που αφορά στο +10.5 στο χάντικαπ για τον Ολυμπιακό σε συνδυασμό με τους +73.5 πόντους στην επίθεση των ερυθρολεύκων στο 1.95.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δοκιμάζεται εκτός έδρας από τη Ρεάλ Μαδρίτης, δίχως τον Γιώργο Παπαγιάννη και τον Ιωάννη Παπαπέτρου στη σύνθεσή του. Οι πράσινοι ξέρουν πως έχουν πολύ δύσκολο έργο απέναντι σε μια ομάδα που δεν έχει τον καλύτερο δυνατό ρυθμό, πλην όμως είναι το ακλόνητο φαβορί για να κερδίσει. Η "Βασίλισσα" στηρίζεται πολύ στην άμυνά της φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη φορά -προσπαθεί μέσω αυτής να καμουφλάρει τα επιθετικά προβλήματα. Εν προκειμένω, πάντως το να πετύχει το τριφύλλι πάνω από 75.5 πόντους (επιλογή που προσφέρεται στο 1.85 στη Stoiximan) είναι κάτι που μπορεί να προκύψει για δύο λόγους. Αφενός γιατί πλέον οι πράσινοι επιδιώκουν να αυξήσουν τον αριθμό των κατοχών τους ανά αγώνα, αφετέρου γιατί οι γηπεδούχοι θα κληθούν παράλληλα να κάνουν μια σχετική διαχείριση δυνάμεων, αφού ακολουθεί ταξίδι και το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άλμπα Βερολίνου.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΜΑΚΑΜΠΙ

Η Φενέρμπαχτσε βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση τον τελευταίο ενάμιση μήνα, από την στιγμή που απέκτησε τον Μάρκο Γκούντουριτς. Η προσθήκη του άλλαξε σημαντικά δεδομένα, όχι τόσο επειδή οι αριθμοί του κάνουν τη διαφορά, όσο γιατί επέτρεψε στον Ιγκόρ Κοκόσκοβ να ανακατέψει την τράπουλα του rotation. Η αναδιανομή ρόλων έφερε τις έξι σερί νίκες, με τη διαβολοβδομάδα που ξεκινάει να δίνει τη δυνατότητα για να φτάσουν τις οκτώ -μετά τη Μακάμπι ακολουθεί το παιχνίδι με τη Χίμκι. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, από την πλευρά της, δείχνει σημάδια βελτίωσης τον τελευταίο μήνα, τη δεδομένη χρονική στιγμή όμως το φαβορί είναι η Φενέρμπαχτσε. Κι αν κρίνουμε από την ικανότητα της τουρκικής ομάδας να κερδίζει, συνδυάζοντας το αποτέλεσμα με καλές διαφορές (σ.σ.: μόνο στον Ερυθρό Αστέρα χρειάστηκε το παιχνίδι κρίθηκε στη μία κατοχή), ο άσος και το χάντικαπ των -4.5 πόντων που δίνει η Stoiximan στο 1.85 είναι πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ