BET CORNER

EuroLeague: Ο Ταβάρες είναι το τείχος της Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Ταβάρες στο εκτός έδρας παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Παναθηναϊκό για την EuroLeague 2020/21
Ο Ταβάρες στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό EUROKINISSI

Η επιθετική συγκομιδή του Ολυμπιακού, η υπεροχή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας έναντι των αντιπάλων της και το... τείχος του Έντι Ταβάρες αποτελούν μια πολύ καλή βάση για το τελευταίο διήμερο της EuroLeague για το 2020.

Το 2020 κλείνει στην EuroLeague με τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής του α' γύρου, με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ να δοκιμάζονται μακριά από το γήπεδό τους. Τόσο οι ερυθρόλευκοι όσο και οι πράσινοι έχουν βάσιμους λόγους να πιστεύουν ότι μπορούν να γυρίσουν σε αθηναϊκό έδαφος με τη νίκη στις αποσκευές τους.

Την ίδια ώρα, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας καλείται να δικαιολογήσει τον τίτλο του φαβορί απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο, κι ο Έντι Ταβάρες την ταμπέλα του... τείχους για την άμυνα της Ρεάλ Μαδρίτης στην απαιτητική μονομαχία με τους ψηλούς της Αναντολού Εφές.

ΧΙΜΚΙ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στη Mytishchi Arena απέναντι σε μια ομάδα που δεδομένα στηρίζει πολλά στην επίθεση, κι όχι στην άμυνα. Οι παίκτες του Ρίμας Κουρτινάιτις είναι ξεκάθαρο πως έχουν στο μυαλό τους πρώτα την εκτέλεση κι εν συνεχεία την προστασία της ρακέτας τους, όντες αυτή την στιγμή οι πλέον ευάλωτοι στη διοργάνωση. Η Χίμκι έχει τη χειρότερη άμυνα της EuroLeague με 88.3 πόντους παθητικό ανά αγώνα, κάτι που μπορεί πολύ εύκολα να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι έχουν το ταλέντο (ειδικά στην περιφέρεια) να σκοράρουν με συνέπεια, κι ενδεχομένως να υποχρεωθούν να πάνε στους 80+ πόντους στην αναμέτρηση, εφόσον η Χίμκι καταφέρει να οδηγήσει το παιχνίδι πάλι σε υψηλό ρυθμό. Γι αυτό οι over 82.5 πόντοι που δίνει η Stoiximan στο 1.83 για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι μια πολύ καλή βάση, πάνω στην οποία μπορεί να πατήσει ο Ολυμπιακός για να φύγει νικητής από τη ρωσική πρωτεύουσα.

ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η Αναντολού Εφές υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης, με στόχο να κάνει ό,τι πριν από μια βδομάδα απέναντι στην Μπαρτσελόνα: να πάρει τη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι καλούνται να ξεπεράσουν την κούραση από το παιχνίδι με τους μπλαουγκράνα για τη Liga Endesa το βράδυ της Κυριακής και να φύγουν νικητές από την Κωνσταντινούπολη. Για να τα καταφέρουν, μείζονος σημασίας θα είναι η εικόνα και τα νούμερα που θα γράψει ο Έντι Ταβάρες. Εν τη απουσία άλλωστε του Άντονι Ράντολφ, θα πάρει ακόμη μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής στο "5" αφού ο Τρέι Τόμπκινς θα πρέπει να καλύψει το κενό του αριστερόχειρα φόργουορντ στο "4" για κάποια λεπτά μέσα στο παιχνίδι. Με αυτό ως δεδομένο, αλλά και το γεγονός πως στα πέντε από τα τελευταία έξι παιχνίδια, έχει διψήφιο αριθμό ριμπάουντ, το να καταφέρει ο βασικός σέντερ να πιάσει τα over 7.5 ριμπάουντ που δίνει η Stoiximan στο 1.80 είναι κάτι παραπάνω από εφικτό.

ΑΛΜΠΑ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ

Η Ζάλγκιρις είναι πολύ ανεβασμένη τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, με το παιχνίδι του ΟΑΚΑ να αποτελεί το χρονικό σημείο στο οποίο γύρισε ο διακόπτης. Το εμπόδιο της Άλμπα δεν είναι πολύ υψηλό, θα πρέπει όμως οι παίκτες του Μάρτιν Σίλερ να παραμείνουν συνεπείς στις βασικές αμυντικές αρχές τους και να έχουν καλά ποσοστά στην επίθεση. Την ίδια ώρα, η γερμανική άμυνα (που δεν έχει αποδειχθεί έτσι κι αλλιώς πολύ αποτελεσματική φέτος) θα κληθεί να περιορίσει την δράση, σε εκτελεστικό και δημιουργικό επίπεδο, του Μάριους Γκριγκόνις. Ο ηγέτης της Ζάλγκιρις κάνει σεζόν καριέρας με 15.1 πόντους, 2.5 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ ανά αγώνα, έχοντας ακόμη μια ευκαιρία να "γράψει" πολύ καλά νούμερα. Το over 20.5 σε πόντους/ριμπάουντ/ασίστ που προσφέρει η Stoiximan στο 1.87 είναι κάτι παραπάνω από δελεαστικό για έναν παίκτη που με μεγάλη συνέπεια τη φετινή σεζόν κάνει τη δουλειά του (αγωνιστικά και... στοιχηματικά), αποτελώντας μια από τις πλέον ασφαλείς επιλογές έως τώρα.

ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ - ΤΣΣΚΑ

Με έντεκα διαδοχικές νίκες να την έχουν γεμίσει αυτοπεποίθηση, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Αρμάνι Μιλάνο στην αυλαία του 2020. Οι φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί για τη νίκη, τόσο λόγω της σταθερότητας που έχουν δείξει φέτος (εν αντιθέσει με τον ιταλικό σύλλογο), όσο και λόγω της υπεροχής τους κοντά στο καλάθι. Για να αποτρέψει την εντός έδρας ήττα, η Αρμάνι Μιλάνο είναι υποχρεωμένη να κάνει το τέλειο παιχνίδι και να πάρει πολλά από πολλούς στην επίθεση -κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει. Το διπλό της "αρκούδας" στο -2.5 μάλιστα που δίνει η Stoiximan στο 1.87 είναι μια επιλογή που μπορεί πολύ εύκολα να υποστηριχθεί και να... δικαιωθεί, με τον Δημήτρη Ιτούδη και τους παίκτες του να βρίσκονται άλλωστε ένα βήμα πιο μπροστά από τις υπόλοιπες ομάδες μέχρι στιγμής στην EuroLeague.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ