STOIXIMAN BET

Euro 2020: Ρωσία - Δανία με 10.000€ εντελώς δωρεάν* στο Stoiximan Master!

Φίλαθλοι της Δανίας στην αναμέτρηση με το Βέλγιο
Φίλαθλοι της Δανίας στην αναμέτρηση με το Βέλγιο IMAGO IMAGES/RITZAU SCANPIX

Τέσσερα παιχνίδια την Δευτέρα (21/06) για το Εuro με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, σούπερ αποδόσεις & Mathcombo και στο LIVE της Stoiximan αλλά και Stoiximan Master στο ματς της Ρωσίας με τη Δανία.

Τελευταία αγωνιστική στο Group C, με τις αναμετρήσεις Β. Μακεδονία - Ολλανδία και Ουκρανία - Αυστρία να διεξάγονται την ίδια ώρα.

Στην 'Johan Cruyff Arena' τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Η Β. Μακεδονία είχε μια θαρραλέα παρουσία στο τουρνουά, αλλά μέχρι εκεί. Δεν έπαιξε ταμπούρι, επέδειξε τόλμη στον αγωνιστικό χώρο ωστόσο η ξεκάθαρη έλλειψη ποιότητας πλην 3-4 περιπτώσεων στο ρόστερ της, ήταν καταλυτικός παράγοντας του αποκλεισμού. Κόντρα στους Ολλανδούς θα επιχειρήσει να ευχαριστηθεί το τελευταίο της παιχνίδι στη διοργάνωση.

Με τη σειρά τους, οι 'οράνιε' με 2/2 στον όμιλο έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση αλλά ουσιαστικά και την πρώτη θέση του ομίλου. Ο Φρανκ Ντε Μπουρ αναμένεται να δώσει ανάσες σε κάποιους από τους βασικούς του. Ευκαιρία για όσους θα πατήσουν χορτάρι να δείξουν πράγματα στον προπονητή τους. Ακόμη κι έτσι βέβαια, η διαφορά κλάσης των δύο ομάδων είναι ξεκάθαρη και... πολυεπίπεδη. Η Ολλανδία δεν έχει χειροπιαστό κίνητρο, όμως μπροστά στους οπαδούς της δεν πρόκειται να εμφανιστεί χαλαρή ή αδιάφορη. Παράλληλα θέλει να διατηρήσει και τον ρυθμό της μεσοεπιθετικά. Τα πολλαπλά σκορ 0-1, 0-2 ή 0-3 σε απόδοση 2.67 στη Stoiximan.

Τροχός Lucky Rounds: Κάθε μέρα διεκδικείς ένα σούπερ έπαθλο για στοίχημα ή casino, εντελώς δωρεάν*!

Στο Βουκουρέστι παίζουν την πρόκριση τους Ουκρανία και Αυστρία. Εδώ χρειάζεται μια προσοχή με τα σενάρια που αφορούν την 3η θέση. Οι δύο ομάδες έχουν τους ίδιους βαθμούς (3), με την Ουκρανία να υπερτερεί στο κριτήριο της καλύτερης επίθεσης (4-4, 3-3 η Αυστρία). Κάτι που σημαίνει πως σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος, περνάει 100% στην επόμενη φάση ως δεύτερη. Η ισοπαλία ωστόσο μπορεί να βολέψει και την Αυστρία. Δεν την εξασφαλίζει 100%, καθώς θα πρέπει να δει και τους υπόλοιπους τρίτους των ομίλων, όμως με 4 βαθμούς είναι πολύ δύσκολο να μείνει εκτός συνέχειας.

Εν κατακλείδι, καμία από τις δύο δεν έχει λόγο να ρισκάρει και να προκαλέσει την τύχη της. Η Ουκρανία θα κοιτάξει να εξασφαλίσει τον πόντο που την φέρνει δεδομένα στους '16', το ίδιο θα κάνει και η Αυστρία ελπίζοντας απλά να μην γίνουν μια σειρά από... μαγικά στους άλλους ομίλους. Αναμένεται ένα ματς χωρίς υψηλό τέμπο και σχετικά ήσυχο, χωρίς εντάσεις. Και η επιλογή under 2,5 κάρτες στο ματς προσφέρεται σε απόδοση 2.80 στη Stoiximan.

Και πάμε στη ματσάρα του Group B, που κάνει σέντρα στις 22:00 στο 'Parken' της Κοπεγχάγης. Η Ρωσία υπερτερεί στην ισοβαθμία (3) με τη Φινλανδία, καθώς επικράτησε στη μεταξύ τους αναμέτρηση και είναι στη 2η θέση. Η Δανία μετράει ισάριθμες ήττες στις δύο πρώτες αγωνιστικές, όμως μόνο αποκλεισμένη δεν θεωρείται! Αν κερδίσει τη Ρωσία, αυτομάτως υπερτερεί στα μεταξύ τους ματς. Το πάνω χέρι της 2ης θέσης θα έχουν οι Δανοί στην περίπτωση που η Φινλανδία χάσει από το Βέλγιο.

Stoiximan Master: Βρες το σκορ και τον 1ο σκόρερ στο Ρωσία - Δανία και κέρδισε έως 10.000€ εντελώς δωρεάν*, με μεγάλο έπαθλο 1.000.000€

Τόσο η Ρωσία, όσο και η Δανία έχουν συντελεστή τερμάτων 1-3. Κάτι που σημαίνει πως σε περίπτωση νίκης των Σκανδιναβών και ήττας των Φινλανδών, θα έχουμε τριπλή ισοβαθμία στους 3, με μια νίκη για κάθε ομάδα στα μεταξύ τους αλλά το goal average θα είναι υπέρ της Δανίας. Η οποία με το ουσιαστικό αβαντάζ έδρας μπορεί να πετύχει τον στόχο της κόντρα στους Ρώσους και να περιμένει το δώρο του Βελγίου. Το ματς στο 'Parken' θα είναι κλειστό, με πολλή τακτική και σκοπιμότητα, είναι δύσκολο να ανοίξει. Η συνδυαστική επιλογή 2 & under 3,5 σε απόδοση 2.32 στη Stoiximan.

Όσον αφορά το Φινλανδία - Βέλγιο; Πάνω - κάτω τα εξηγήσαμε. Με 2/2 στο ξεκίνημα και γκολ 5-1, η παρέα του Λουκακού έχει προκριθεί και είναι πρώτη στον όμιλο. Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ μπορεί να προχωρήσει σε ελεγχόμενο ροτέισον, ακόμη κι έτσι όμως το Βέλγιο έχει μεγάλη διαφορά ποιότητας από τους φιλότιμους Φινλανδούς. Ένας πόντος θα σημάνει αυτομάτως πρόκριση για το μεγάλο αουτσάιντερ του Group B, αλλά αυτό το σενάριο δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες.

Συν τοις άλλοις είναι δεδομένο πως ο Λουκακού, συμπαίκτης με τον Έρικσεν στην πρωταθλήτρια Ίντερ, θέλει από την πλευρά του να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να δώσει λίγη χαρά στον άτυχο Δανό. Σίγουρα πάντως οι Βέλγοι πέραν της νίκης θα θελήσουν να κάνουν και μια συντήρηση δυνάμεων. Η επιλογή 2 ημίχρονο - 2 τελικό & under 3,5 γκολ σε απόδοση 3.15 στη Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται κατάθεση ή συμμετοχή στα παίγνια.θέσεις.

TAGS STOIXIMAN BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ