ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Επόμενη ομάδα Κέβιν Ντουράντ: Τα δεδομένα σύμφωνα με τη στοιχηματική αγορά

Ο Κέβιν Ντουράντ σε αναμέτρηση των Μπρούκλιν Νετς κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς
Ο Κέβιν Ντουράντ © 2022 SETH WENIG/ASSOCIATED PRESS

Το ενδιαφέρον έχει χτυπήσει κόκκινο στο NBA, καθώς μπορεί να βρισκόμαστε στην offseason, ωστόσο όλα κινούνται στους ρυθμούς του Κέβιν Ντουράντ. O KD έριξε πριν λίγες μέρες τη… βόμβα πως δεν θέλει να αποχωρήσει από τους Μπρούκλιν Νετς. Τι αναφέρει η στοιχηματική αφορά. Ποια ομάδα είναι το φαβορί ώστε να αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Ντουράντ.

Ο Κέβιν Ντουράντ πριν λίγες μέρες έριξε τη… βόμβα στο NBA και στους Μπρούκλιν Νετς. Σαν κεραυνός εν αιθρία ήταν η κίνησή του και όλα πλέον κινούνται στους ρυθμούς του. Ο KD ζήτησε να παραχωρηθεί άμεσα μέσω ανταλλαγής, καθώς δεν θέλει να συνεχίσει τους Νετς. Η στοιχηματική αγορά έχει ανάψει στο κομμάτι αυτό.

Ο Ντουράντ μετακόμισε από τους Γουόριορς στους Νετς το καλοκαίρι του 2019, έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026 και ετήσιες αποδοχές από 43 έως 53,3 εκατομμύρια δολάρια σε ένα συνολικό deal αξίας 194.219.320 δολαρίων για τέσσερα χρόνια. Πού όμως θα μετακομίσε; Τι αναφέρει η στοιχηματική αγορά; Δεν έχει αλλάξει κάτι τις τελευταίες μέρες από τη στιγμή που έκανε γνωστές τις προθέσεις, δεν πρόκειται πάντως ούτε να αλλάξει στάση. Οι ομάδες είναι πολλές, το φαβορί όμως είναι ένα.

Επόμενη ομάδα Κέβιν Ντουράντ: Αποδόσεις

Επικρατέστερη ομάδα με τα παρόντα δεδομένα είναι οι Φοίνιξ Σανς. Κυκλοφορεί μεταξύ 2.90 και 3.00 το συγκεκριμένο ενδεχόμενο, το οποίο καταγράφει άνοδο μάλιστα, αφού είχε ανοίξει κάτω του διπλασιασμού. Ένα σενάριο που δεν μπορεί εύκολα να βγει από το κάδρο, αφού οι Νετς δεν θα ήθελαν στην Ανατολή να παραμείνει ο Ντουράντ και ίσως τον έδιναν πιο εύκολα στη Δύση και τους Ήλιους.

Στη συνέχεια βρίσκουμε το Μαϊάμι που τιμάται στο 5.50. Μια ενδιαφέρουσα επιλογή για τον KD που θα τον έβρισκε μαζί με τον Τζίμι Μπάτλερ και τον Μπαμ Αντεμπάγιο. Αν και σύμφωνα με αναλυτές ο δεύτερος ίσως μπει στο trade μαζί με κάποια draft picks.

Ακολουθούν οι Τορόντο Ράπτορς που και αυτοί προσφέρονται στο 5.50. Μια επιλογή που σηκώνει αρκετή κουβέντα αφού οι Καναδοί έχουν έναν νεανικό πυρήνα και γεμάτο ταλέντο. Στο ενδεχόμενο που μπουν στο κόλπο του trade τότε κάποιον από τους νεαρούς παίκτες του θα χρειαστούν να δώσουν. Ίσως ακόμα και τον Σκότι Μπαρνς, Rookie of the Year.

Από εκεί και πέρα κυκλοφορεί και ένα παρανοϊκό σενάριο για να δούμε τον Ντουράντ μαζί με τον Ίρβινγκ να μετακομίσουν στο Λος Άντζελες για λογαριασμό των Λέικερς. Στο 10.00 - 13.00 κυκλοφορεί το εν λόγω ενδεχόμενο. Ακολουθούν Φιλαντέλφια και Νέα Ορλεάνη σε απόδοση 15.00, ενώ οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς κυκλοφορούν μεταξύ 16.00 - 17.00.

TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ