BETMARKET TIPS

Επιλογή του 2.40 στην Premier League, τα xGoals δείχνουν το δρόμο στη La Liga

Επιλογή του 2.40 στην Premier League, τα xGoals δείχνουν το δρόμο στη La Liga
@2023 KIRSTY WIGGLESWORTH/AP IMAGES

To Betmarket.gr αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Πέμπτης (27/4) και προτείνει από την Premier League και τη La Liga.

To πιο εντυπωσιακό ποδοσφαιρικό παιχνίδι του περασμένου σαββατοκύριακου ήταν το σοκαριστικό ήταν το 6-1 της Νιουκάσλ επί της Τότεναμ την περασμένη Κυριακή.

Η απελπιστική άμυνα της Τότεναμ, που δέχτηκε πέντε γκολ σε ένα ημίχρονο, αδυνατώντας να σταθεί αξιοπρεπώς στο γήπεδο. Στη διοίκηση ίσως κάποιοι ήδη έχουν μετανιώσει την αποπομπή του Κόντε, με την απόφαση για την απομάκρυνση του υπηρεσιακού Στελίνι πιθανώς και να είχε παρθεί στα πρώτα 20 λεπτά του παιχνιδιού της περασμένης αγωνιστικής.

Οσο για τη Νιουκάσλ, με τη φόρα και μόνο που έχει μπορεί να περάσει και από το Γκούντισον Παρκ. Εκεί όπου ο Ντάις το παλεύει αλλά δεν βρίσκει άκρη στην Εβερτον. Η ομάδα του έχει θέματα στο build up και κόντρα σε μια Νιουκάσλ που ανεβάζει την πίεση στο αντίπαλο τρίτο του γηπέδου θα έχει έντονα θέματα.

Το διπλό στο 1.75 δεν αποτελεί στοιχηματική ευκαιρία, αλλά πάνω στην ανάλυση της προηγούμενης παραγράφου μπορεί να στηθεί ένα bet builder με τη νίκη της Νιουκάσλ και Over 1,5 κίτρινες κάρτες για την Εβερτον. Αν χάσει την μπάλα από την πίεση της Νιουκάσλ μπορεί να προσπαθήσει να σταματήσει με αντικανονική ενέργεια μια προσπάθεια με υψηλές πιθανότητες να καταλήξει σε γκολ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στη La Liga κρατάμε το Over 2,5 στο Βιγιαρεάλ-Εσπανιόλ. Η Βιγιαρεάλ είναι μια αρκετά καλή ομάδα μεσοεπιθετικά. Και ο Σετιέν επενδύει πάνω σε αυτό το χαρακτηριστικό. Ακόμη και στην ήττα από τη Σεβίλλη είχε 2.31 xGoals, ενώ σε εκείνη από τη Βαγιαδολίδ είχε φτάσει στα 2.29 xGoals. Πάνω από 15 τελικές προσπάθειες και στα δύο αυτά ματς, όπως επίσης και στη νίκη στη Μαδρίτη πιο πριν, όταν είχε δημιουργήσει 1.77 xGoals.

Η Εσπανιόλ έρχεται από το 0-0 με την Κάντιθ, σε ματς που επέτρεψε 1.53 xGoals σε ομάδα ουράς μέσα στην έδρα της. Πιο πριν είχε πάει στην Μπέτις, δεχόμενη 2.17 xGoals σε 8 τελικές στην εστία της!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Εβερτον-Νιουκάσλ: 2 & Over 1,5 κάρτες Εβερτον (απόδοση 2.40), 21:45

  • Βιγιαρεάλ-Εσπανιόλ : Over 2,5 γκολ (απόδοση 1.70), 20:30

Κάνε παιχνίδι με έξυπνα προγνωστικά στοιχήματος για τα παιχνίδια των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων στο BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS XGOALS BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ