ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Ισπανία: Μάχη φορμαρισμένων για 1.95 στο Σαν Μαμές

Προγνωστικά Ισπανία: Μάχη φορμαρισμένων για 1.95 στο Σαν Μαμές
@2023 ALVARO BARRIENTOS/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Αθλέτικ Μπιλμπάο με τη Σεβίλλη για την 31η αγωνιστική της La Liga.

Το πρόγραμμα της La Liga ολοκληρώνεται απόψε με την πολύ ενδιαφέρουσα μονομαχία της Αθλέτικ Μπιλμπάο κόντρα στη Σεβίλλη (23:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε μετά τον σκληρό αποκλεισμό στα ημιτελικά του κυπέλλου, από την Οσασούνα, έχει απαντήσει με τρεις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα κόντρα σε Εσπανιόλ, Σοσιεδάδ και Αλμερία.

Οι Βάσκοι έχουν μαζέψει 13 βαθμούς στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές και θέλουν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό για να βγουν στην Ευρώπη. Αν μάλιστα, η Αθλέτικ κερδίσει τη Σεβίλλη τότε θα πιάσει την πέμπτη Μπέτις στους 49 βαθμούς και θα μειώσει στο -6 από την πρώτη τετράδα.

Σε ανοδική πορεία ωστόσο, βρίσκεται και η Σεβίλλη. Από τότε που ανέλαβε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι αήττητη σε έξι επίσημα ματς (4-2-0). Σε αυτό το διάστημα πανηγύρισε μία επική πρόκριση στο Europa League, κερδίζοντας με 3-0 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στον επαναληπτικό και έκανε τρεις νίκες στο πρωτάθλημα, με πιο πρόσφατη το 2-1 επί της Βιγιαρεάλ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Η Σεβίλλη με τον Μεντιλίμπαρ δείχνει πολύ πιο απελευθερωμένη και στα έξι ματς υπό την καθοδήγησή του έχει σκοράρει σε όλα από δύο γκολ και πάνω. Στον αντίποδα, η Αθλέτικ μάζεψε αρκετές απουσίες, αφού είναι τιμωρημένοι οι χαφ Βέσκα (3 γκολ), Θάραγκα και τραυματίες ο στόπερ Ινίγκο Μαρτίνεθ, ο μεσοεπιθετικός Μουνιαΐν και ο μπακ Λέκουε. Παρόλα αυτά, μέσα στο Σαν Μαμές η Μπιλμπάο παίζει πάντως με επιθετική ορμή και στόχο τη νίκη.

Αναμένεται γεμάτο παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται σε καλό φεγγάρι και είναι ποιοτικές μεσοεπιθετικά. Αξίζει το Goal/Goal σε τιμές αουτσάιντερ. Στον πρώτο γύρο, στο Σάντσεθ Πιθχουάν είχαν έρθει ισόπαλες με 1-1. Επίσης, η Σεβίλλη βρήκε δίχτυα στις επτά από τις τελευταίες δέκα επισκέψεις της στο Μπιλμπάο για το πρωτάθλημα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αθλέτικ Μπιλμπάο - Σεβίλλη: Goal/Goal (απόδοση 1.95), 23:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ