BET CORNER

Διπλασιασμοί και το εξάρι του Ντέλε Αλι

Ο Ντέλι Άλι πανηγυρίζει με τον Σον γκολ στο πρωτάθλημα κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι
Ο Ντέλι Άλι πανηγυρίζει με τον Σον γκολ στο πρωτάθλημα © 2021 IAN WALTON/ASSOCIATED PRESS

Συνεχίζεται η δράση στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με δυνατές μάχες σε Αγγλία, Γαλλία, Ιταλία και Ισπανία. Επιλογές από το 2.00+ μέχρι το 6.00 από το πρόγραμμα της Κυριακής.

(16:00) Τότεναμ - Γουότφορντ: Στο 'Tottenham Hotspur Stadium' του Λονδίνου η αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική της Premier League. Αφήνει υποσχέσεις η Τότεναμ στο ξεκίνημα της σεζόν. Μετά την Μάντσεστερ Σίτι στην πρεμιέρα, κέρδισε 1-0 και τη Γουλβς την προηγούμενη αγωνιστική κάνοντας το 2/2. Μεσοβδόμαδα ανέτρεψε την ήττα με 1-0 από την Πάσος Φερέιρα, επικράτησε 3-0 στη ρεβάνς και εξασφάλισε την παρουσία της στους ομίλους του Europa Conference League. Ο Χάρι Κέιν ανακοίνωσε την παραμονή του στην ομάδα και σκόραρε δύο τέρματα απέναντι στους Πορτογάλους. Τα μεταγραφικά πάρε - δώσε για τους Spurs αναμένεται να κορυφωθούν ως την Δευτέρα. Κάρτερ-Βίκερς, Εντομπελέ και Ρόντον δεν είναι διαθέσιμοι για το σημερινό ματς.

Η Γουότφορντ είχε επιτυχημένη πρεμιέρα με το 3-2 κόντρα στην Άστον Βίλα και ηττήθηκε με σκορ 2-0 στην έδρα της Μπράιτον τη 2η αγωνιστική. Μεσοβδόμαδα επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας 1-0 της Κρίσταλ Πάλας για το EFL Cup. Στόχος της νεοφώτιστης στο πρωτάθλημα δεν είναι άλλος από την παραμονή και το έργο της αναμένεται δύσκολο. Φόστερ, Γκόσλινγκ και Πέδρο είναι νοκ-άουτ για το παιχνίδι με την Τότεναμ, παραμένουν αμφίβολοι Σαλομπά και Κούτσκα.

Η Τότεναμ είναι το φαβορί και με την επιστροφή του Κέιν ισχυροποιείται αφάνταστα στη γραμμή κρούσης. Την ίδια στιγμή ο Ντέλε Άλι μοιάζει να βρίσκει ξανά τον εαυτό του φέτος και παίζει κομβικό ρόλο στα πλάνα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο. Αναμένεται να έχει ξανά τον ρόλο του επιτελικού μέσου στο ματς με την Γουότφορντ και από τα δικά του πόδια θα περάσει μπόλικο παιχνίδι. Διαθέτει μεγάλη ικανότητα στις μεταβιβάσεις και η επιλογή να δώσει έστω μια ασίστ στο ματς σε απόδοση 6.00 στη Stoiximan έχει την προσοχή μας.

(18:00) Λιλ - Μονπελιέ: Στο Βιλνέβ ντ' Ασκ και το 'Stade Pierre Mauroy' η αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική της Ligue 1. Κακό το ξεκίνημα της πρωταθλήτριας Λιλ στη διοργάνωση. Στην πρεμιέρα έμεινε στο 3-3 στην έδρα της Μετς, ακολούθως συνετρίβη εντός με 0-4 από τη Νις και για την 3η αγωνιστική απέσπασε 1-1 εκτός από τη Σεντ Ετιέν. Η αποχώρηση του Γκαλτιέ από την τεχνική ηγεσία την έχει επηρεάσει πολύ και ο Γκουβερνέ δεν έχει καταφέρει να περάσει ακόμη τα 'θέλω' του στην ομάδα. Το σοβαρότερο πρόβλημα εντοπίζεται στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδα, που πέρσι αποτέλεσε το μεγάλο της ατού για τον τίτλο. Νοκ άουτ παραμένει ο Ρενάτο Σάντσες.

Συνεχίζει να κουβαλάει μπόλικη... αγωνιστική τρέλα η Μονπελιέ. Δεν είναι συμπτωματικό το γεγονός πως στα τρία πρώτα παιχνίδια της έχουν μπει συνολικά 15 γκολ! Ήττα με σκορ 2-3 από τη Μαρσέιγ, ισοπαλία 3-3 κόντρα στη Ρεμς και νίκη 3-1 επί της Λοριάν. Παίζει σε πολύ υψηλό ρυθμό, εξαντλεί τα περιθώρια του ρίσκου και χαρίζει θέαμα ασχέτως αποτελέσματος. Θα παλέψει για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο αλλά δύσκολα θα τα καταφέρει. Ομλίν και Ογιόνγκο είναι εκτός μάχης στο 'Pierre Mauroy'.

Με την πλάτη στον τοίχο η Λιλ, που έχει πίεση από νωρίς. Ξέρει πως είναι σχεδόν αδύνατον να επαναλάβει τον περσινό θρίαμβο, από την άλλη θέλει σίγουρα να εξασφαλίσει μια θέση στην πρώτη πεντάδα. Είναι ανώτερη από τη Μονπελιέ, θα πρέπει όμως και να το δείξει στο γήπεδο. Δεν θα είναι εύκολο, καθώς η αντίπαλος της έχει άγνοια κινδύνου και είναι εξαιρετικά απρόβλεπτη. Επιλέγουμε την λύση των τερμάτων, με το MatchCombo goal/goal & over 2,5 στο 2.07 της Stoiximan.

(19:30) Σασουόλο - Σαμπντόρια: Στο 'Mapei Stadium' της Ρέτζιο Εμίλια η αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική της Serie A. Εξαιρετικά επιτυχημένη η πρεμιέρα της Σασουόλο, πέρασε νικηφόρα με σκορ 3-2 από την έδρα της Βερόνα. Παρά την αλλαγή προπονητή, με τον Ντιονίζι πλέον στον πάγκο της, διατήρησε το επιθετικό της στυλ και εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως έπαιζε με παίκτη παραπάνω σε όλο το δεύτερο ημίχρονο. Αμφίβολος ο Ρομάνια με πρόβλημα στο γόνατο.

Το πάλεψε η Σαμπντόρια κόντρα στη Μίλαν, αλλά δεν μπόρεσε να βρει απάντηση στο γρήγορο γκολ (9') του Μπραχίμ Ντίαζ και το 0-1 έγραψε την ιστορία του αγώνα. Ο Ρανιέρι έφυγε, ο Ντ' Αβέρσα πήρε τη θέση του στην τεχνική ηγεσία και μένει να δούμε αν η Σαμπντόρια καταφέρει και φέτος να δείξει το περσινό ανταγωνιστικό της πρόσωπο. Νοκ άουτ από την αναμέτρηση με τη Σασουόλο ο Γκαμπαντίνι, με τραυματισμό στον αστράγαλο.

Η αλλαγή προπονητή έχει επηρεάσει λιγότερο τους γηπεδούχους, που μοιάζουν σε καλή κατάσταση στο ξεκίνημα και έχουν ψυχολογία μετά το 'διπλό' στη Βερόνα. Η Σαμπντόρια 'φωνάζει' πως θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και η αρχή της σεζόν θα είναι δύσκολη. Στο MatchCombo της Stoiximan η επιλογή 1 & over 1,5 έχει αξία στο 2.30.

(23:00) Ατλέτικο - Βιγιαρεάλ: Για την 3η αγωνιστική της La Liga το ματς στο 'Metrοpolitano' της Μαδρίτης. Με 2/2 στο ξεκίνημα, η Ατλέτικο θα επιχειρήσει να διατηρήσει τα σκήπτρα της τη φετινή σεζόν. Έστω και δύσκολα επικράτησε των Θέλτα και Έλτσε, διατηρώντας την 'σφιχτή' φιλοσοφία της, με έμφαση στην ανασταλτική λειτουργία και τα μηδενικά ρίσκα στην επίθεση. Ο Σιμεόνε δεν πρόκειται να αλλάξει την επιτυχημένη συνταγή της ομάδας, με τον Ροντρίγο Ντε Πολ να δίνει έξτρα λύσεις στη μεσαία γραμμή. Ερέρα, Ζοάο Φελίξ και Φελίπε παραμένουν εκτός μάχης.

Μετά την απώλεια του Super Cup Ευρώπης στα πέναλτι από την Τσέλσι, η Βιγιαρεάλ μετράει δύο 0-0 κόντρα σε Γρανάδα και Εσπανιόλ τις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Παρουσιάζεται πολύ δυνατή αμυντικά, σοβαρή και συγκεντρωμένη, ωστόσο για την ώρα αδυνατεί να δείξει ανάλογη αποτελεσματικότητα στην επίθεση.

Οι 'ροχιμπλάνκος' έχουν τον πρώτο λόγο αλλά το 'κίτρινο υποβρύχιο' δεν θα είναι καθόλου εύκολη λεία. Περιμένουμε ένα παιχνίδι κλειστό, στα όρια του σκληρού και δίχως πολλές φάσεις. Δύσκολα θα ανοίξει, ειδικά στο πρώτο μέρος. Καταλήγουμε στην επιλογή να ολοκληρωθεί ισόπαλο το πρώτο ημίχρονο, σενάριο που προσφέρει σε απόδοση 2.02 η Stoiximan.

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ