TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Διασκεδάζει τις εντυπώσεις η Ουνιόν Βερολίνου στο 2.60

Ο Γκρίσα Πρέμελ της Ουνιόν σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Άουγκσμπουργκ για την Bundesliga 2020-2021, Βερολίνο | Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020
Ο Γκρίσα Πρέμελ της Ουνιόν σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Άουγκσμπουργκ για την Bundesliga 2020-2021, Βερολίνο | Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020 © 2021 MICHAEL SOHN/ASSOCIATED PRESS

Η Ουνιόν Βερολίνου έρχεται από ευρωπαϊκό αποκλεισμό αλλά το ματς με την ουραγό Γκρόιτερ Φιρτ είναι ό,τι πρέπει για να επιστρέψει στις νίκες.

Η Ουνιόν Βερολίνου παίζει απόψε στο Φιρτ με την Γκρόιτερ (16:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24) και έχει την ευκαιρία να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τον αποκλεισμό της την Πέμπτη στο Conference League, όπου κόλλησε στο 1-1 με τη Σλάβια Πράγας.

Η Ουνιόν είναι από τα πιο σοβαρά σύνολα της Bundesliga και για δεύτερη σερί σεζόν διεκδικεί ευρωπαϊκό εισιτήριο. Μάλιστα αν κερδίσει απόψε, θα πιάσει στην τέταρτη θέση στη Χοφενχάιμ.

Οι Βερολινέζοι φημίζονται ότι είναι ομάδα έδρας, ωστόσο απέναντι σε έναν αντίπαλο, που πρακτικά ανήκει στη Β' Γερμανίας οφείλουν να κερδίσουν.

Γκρόιτερ Φιρτ - Ουνιόν: Στοιχηματική Πρόταση

Η Γκρόιτερ μετά από 14 αγωνιστικές έχει μόλις έναν βαθμό κόντρα στην προτελευταία Αρμίνια και έχει σπάσει το αρνητικό ρεκόρ της κατηγορίας με 12 διαδοχικές ήττες. Μάλιστα οι δέκα εξ αυτών συνδυάστηκαν με over 2,5. Στα τελευταία τρία παιχνίδια τους, οι Φράγκοι δέχθηκαν συνολικά 17 γκολ! Τέσσερα από την Γκλάντμπαχ, έξι από τη Χοφενχάιμ και επτά τη Λεβερκούζεν.

Η Ουνιόν από την πλευρά της μπορεί να έχει μόνο μία νίκη στα τελευταία 12 παιχνίδια της εκτός έδρας (1-6-5) στο πρωτάθλημα, ωστόσο φέτος έχει σκοράρει σε όλα. Από δύο γκολ στις Χοφενχάιμ, Ντόρτμουντ, Μάιντς και Κολωνία και από ένα απέναντι σε Στουτγάρδη και Αϊντραχτ.

Κόντρα στην ευάλωτη άμυνα της Γκρόιτερ Φιρτ, η οποία δέχεται 3,2 γκολ ανά ματς και παίζει ποδόσφαιρο... αλάνας, θα προξενήσει εντύπωση αν δεν καταφέρει να βρει δίχτυα τουλάχιστον δύο φορές. Το διπλό προσφέρεται στο 1.75 και μπορεί να πάει ακόμη και στο 2.60+ σε συνδυασμό με το over 2,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γκρόιτερ Φιρτ - Ουνιόν Βερολίνου: 2 & Οver 2,5 (απόδοση 2.60), 16:30

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ