DAILY BET

Δεν γίνεται να χαθεί αυτός ο τίτλος για την Ατλέτικο

Ο Λόντι της Ατλέτικο Μαδρίτης πανηγυρίζει γκολ στη La Liga κόντρα στην Οσασούνα
Ο Λόντι της Ατλέτικο Μαδρίτης πανηγυρίζει γκολ στη La Liga ©2021 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ καταγράφει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων του Σαββάτου (22/05) και με οδηγό το κίνητρο καταλήγει σε τέσσερις επιλογές από την Bundesliga και τη La Liga.

Τελευταία αγωνιστική σε Bundesliga και La Liga είναι δεδομένο πως σοβαρή επιλογή μπορεί να γίνει μόνο μέσα από τα παιχνίδια που οι ομάδες έχουν κίνητρο. Γίνεται κατανοητό πως για να βρεις καλές τιμές πρέπει είτε να ποντάρεις σε αγώνες που δεν έχουν κίνητρο, κάτι που μεγαλώνει πολύ τον παράγοντα του απρόβλεπτου, καθώς δεν μπορεί να υπάρξει καμία σιγουριά, για τον τρόπο που θα συμπεριφερθούν οι ομάδες, είτε να ψάξεις για τα παιχνίδια που καίγονται και οι δύο. Ο ορθολογικός δρόμος είναι την τελευταία αγωνιστική να βρεις το ισχυρό μονόπλευρο κίνητρο. Είναι δεδομένο πως οι τιμές είναι φαγωμένες, τα ποσοστά επαλήθευσης όμως μεγαλύτερα.

ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΗ ΣΑΛΚΕ ΚΑΙ ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΕ ΓΚΕΛΑ

Στην Bundesliga βγαίνει με μία ματιά ο μικρός άσος της Κολωνίας με τη Σάλκε. Η Κολωνία βρίσκεται στη 17η θέση, έναν βαθμό κάτω από τα μπαράζ που βρίσκεται η Βέρντερ και δύο από την 15η Αρμίνια που οδηγεί στη σωτηρία.

Χρειάζεται νίκη δική της και να μην κερδίσει μία εκ των Βέρντερ, Αρμίνια στα δύσκολα παιχνίδια που έχουν να δώσουν, για να γλιτώσει τον απευθείας υποβιβασμό και να πάει στα μπαράζ. Σε περίπτωση που κερδίσει τη Σάλκε και δεν κερδίσει ούτε η Βέρντερ εντός τη Γκλάντμπαχ, ούτε η Αρμίνια εκτός την Στουτγάρδη, η Κολωνία θα πανηγυρίσει την παραμονή της. Η Σάλκε δεν έχει ούτε λόγο, ούτε την δυνατότητα να κάνει ζημιά στην Κολωνία. Ο άσος σε τιμές τελευταίας αγωνιστικής, στο 1,35 στο μέσο όρο των εταιριών.

Την τελευταία αγωνιστική πάντοτε υπάρχει ενδιαφέρον στα Live. Πρέπει να γνωρίζουμε τα σενάρια και να περιμένουμε για ευκαιρία. Για παράδειγμα αν κερδίζει η Ουνιόν τη Λειψία, τότε Γκλάντμπαχ, Στουτγάρδη ξεμένουν από κίνητρο. Σε αυτή την περίπτωση αν στο τέλος ψάχνει ένα τέρμα είτε η Βέρντερ, είτε η Αρμίνια για τη σωτηρία, δεν αποκλείεται να το βρουν.

ΑΞΙΖΕΙ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΟΥΕΣΚΑ

Στην Ισπανία περιμένω η Ουέσκα να κερδίσει τη Βαλένθια και να παραμείνει στην κατηγορία. Με βάση τη βελτίωση που είχε από την ημέρα που ανέλαβε ο Πατσέτα, αξίζει να πετύχει τον στόχο της παραμονής, δεδομένα ήταν ανώτερη από τις Έιμπαρ, Βαγιαδολίδ και Έλτσε, για να τα καταφέρει να πετύχει την παραμονή, αρκεί να κερδίσει την αδιάφορη Βαλένθια. Υπάρχουν κάποιες φήμες πως οι Νυχτερίδες θα παίξουν για την Έλτσε. Το κίνητρο των γηπεδούχων όμως είναι τεράστιο και ακόμα και το παιχνίδι να παιχτεί 100% στα ίσα η Ουέσκα είναι σε θέση να κερδίσει τη Βαλένθια. Ο άσος στο 1,70 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΩΣ ΕΠΕΣΑΝ

Το πιο πιθανό σενάριο είναι πως μέσα στον αγώνα θα πληροφορηθούν οι παίκτες της Βαγιαδολίδ, πως κερδίζει είτε η Ουέσκα, είτε η Έλτσε και θα ξεμείνουν από ελπίδα και κίνητρο. Η αλήθεια είναι πως εδώ που έφτασαν τα πράγματα φαντάζει δύσκολο να χάσει το πρωτάθλημα η Ατλέτικο. Το κακό πήγε να γίνει την περασμένη αγωνιστική με την Οσασούνα, από την στιγμή που βρέθηκε τρόπος και το παιχνίδι γύρισε στο τέλος αυτό το πρωτάθλημα δεν γίνεται να χαθεί από την ομάδα του Σιμεόνε. Το πιο πιθανό σενάριο, είναι μέσα στο παιχνίδι να μάθουν οι παίκτες της Βαγιαδολίδ, πως υποβιβάστηκαν και να τα παρατήσουν. Το διπλό στο 1,35 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΑΣΚΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

Στην Ισπανία, Europa βγάζει η 5η και η 6η θέση, ενώ η 7η οδηγεί στο Europa Conference League. Σε αυτή τη λογική δεν αποκλείεται αν η Ατλέτικο έχει καθαρίσει το παιχνίδι με τη Βαγιαδολίδ στη διάρκεια του αγώνα να φανεί πως έχει μεγαλύτερο κίνητρο η Βιγιαρεάλ. Αυτή όμως είναι μία συνθήκη που μόνο στο live μπορεί να έχει ενδιαφέρον. Σαν δεδομένο έχουμε πως η Οσασούνα με τη Σοσιεδάδ έχουν καλές μεταξύ τους σχέσεις. Η Σοσιεδάδ με νίκη εξασφαλίζει το Europa και δεν υπάρχει λόγος να τους κάνει ζημιά η φιλική ομάδα της Οσασούνα. Το διπλό στο 1,62 στο μέσο όρο των εταιριών.


16:30 Κολωνία - Σάλκε:1

19:00 Ουέσκα - Βαλένθια: 1

19:00 Βαγιαδολίδ - Ατλέτικο Μαδρίτης: 2

19:00 Οσασούνα - Σοσιεδάδ: 2

Photo Credits: ©2021 Manu Fernandez/Associated Press

TAGS DAILY BET LA LIGA BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ